Vrouwendag

Ik bid voor de vrouwen die onderdrukt worden, misbruikt, zelfs gemarteld omdat zij vrouw zijn.

Ik vraag liefde en steun voor de vrouwen in oorlogsgebied, hun man verloren, die man en vrouw moeten zijn om te kunnen overleven.

Ik voel compassie voor de vrouw die van buiten vrij lijkt, maar van binnen hard en teleurgesteld is, boos en verbitterd, ook naar andere vrouwen toe.

Ik vier de vrouwen die de moed hebben de Reis van de Heldin te leven, die diep durven te gaan in de donkerte van het vrouwelijke, het mysterie levend en dienend, die pijn en angst en schaamte transformeren tot seksuele levensenergie en vreugde.

Ik leef met vrouwen onze vrijheid, onze mogelijkheden om voluit te leven, feestelijk onze kracht en liefde op aarde te kunnen verspreiden, in een passievolle dans met het leven.

Ik eer de vrouwelijke leiders die andere vrouwen naar hun vrouwelijke kracht brengen, hun baarmoeder waar alle wijsheid is. Voorop lopen op dit pad van heling. De weg vrijmaken voor zichzelf, hun voormoeders en dochters.

Ik buig voor de vrouwen die op dit pad mannen uitnodigen naast hen te lopen en het samen te doen. Om samen in gelijkwaardigheid, de verschillen vierend de liefde te leven.

Ik dank de mannen voor hun aanwezigheid, hun zoeken, hun bereidwilligheid en commitment dit met vrouwen aan te gaan.

Om elke dag, elk moment, de aanwezigheid van de God en de Godin in ons te voelen, het leven te eren en met volle teugen van dit wonder te genieten.

#levenintovervloed

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *