Vrouwen van Tovervloed

Een jaarcirkel als vervolg op het jaarprogramma Ondernemen en Leven in Tovervloed met vrouwen om de diepte en de hoogte in te gaan, in de verbinding met elkaar.

Omdat jij, als je een JA voelt voor dit vervolgjaar, je ook weet waar je JA op zegt.

Omdat jij nu weet wat Tovervloed betekent en al een teen, een voet, een been of al volledig bent ondergedompeld in deze magische energie en nog ‘meer’ wil.

Omdat jij autonoom bent in jouw eigen proces, zicht hebt op jouw wonden en je jezelf kunt dragen.

Omdat jij weet en begrijpt dat elke cyclus verdieping brengt en je meer laat zakken in de energie van Tovervloed

Omdat jij ook verlangt naar een cirkel met krachtige en raakbare vrouwen om nog meer jezelf te mogen worden, nog meer je GOUD te leven.

Omdat ik weet dat wij nog verder samen kunnen groeien en jij nog meer jouw GOUD kan leven.

GOUD

We gaan weer voor GOUD. Doe waar je van GENIET, durf te ONTVANGEN, UIT jezelf op een manier die bij je past en DEEL je talenten met de wereld. In de flow is Genieten is Ontvangen is Uiten is Delen. Ga voor GOUD in je leven en onderneming.

Samenvallen met jouw plek

Jij bent uniek en er is maar 1 plek voor jou. Het hart van de bloem, onderdeel van de Flower of Life. Hier hoef je niets voor in de wereld te zetten, je hoeft ‘alleen maar’ in te klikken.

Dit jaar val je nog meer samen met jouw plek, in een cirkel van vrouwen die ook volledig hun GOUD willen leven. Wanneer jij samenvalt met jouw plek en wij dit ook doen, dan ontstaat er zo’n krachtige Flower of Life die zoveel meer is dan de som der delen.

We doen dit voor onszelf, om meer vreugde en voldoening te voelen, maar doen dit ook voor de voorouderlijnen en voor onze kinderen, voor andere dimensies en voor het collectief. Vanuit individualiteit leveren we een bijdrage aan het collectief, aan de Nieuwe Tijd.

Hoe gaaf is het, om ‘gewoon’ jezelf te zijn en hierdoor liefde in de wereld te brengen.

In alle vijf dimensies van ontwikkeling laten we het bloed stromen: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Wanneer deze dimensies op elkaar aansluiten, stroomt de energie en ervaar je magie en synchroniciteit in je leven en ondernemen.

We volgen weer de moedige Reis van de Heldin door naar binnen te gaan en te herbronnen, vandaar uit ga je de buitenwereld in en leef je de dappere Reis van de Held.

Jouw innerlijke vrouw gaat stralen. Jouw innerlijk man staat op. Een heilig huwelijk van twee krachtige energieen  in jou die de liefdevolle intelligentie van de Kosmos met de krachtige liefdesbedding van Moeder Aarde verbindt.

In het ritme van de natuur

In het programma heb je een jaar kunnen proeven aan het ritme van de natuur. Je bent dichterbij jouw eigen natuur gekomen, want wij hoeven geen verbinding te maken mét de natuur omdat we natuur zijn. Dit tweede (of derde of vierde voor sommigen) laat je nog dieper inpluggen waardoor het leven eenvoudiger wordt.  Niet altijd even makkelijker omdat alles wat verborgen is naar boven komt, maar wel simpeler.

De zon, het mannelijke is leidend in de seizoenen: herbronnen in de winter, creërend  en spelend in de Lente, vierend in de zomer en oogstend in de herfst. Het vrouwelijke weeft hier zich om heen in de cyclus van de maan,  van Nieuwe Maan vol potentie tot Donkere Maan, in een nieuwe afstemming.

Dit ritme, deze ordening is dienend aan jouw ondernemerschap.

Ik spreek nu niet meer over jouw onderneming, maar over ondernemerschap. Dit uit zich in jouw leven en in jouw eventuele onderneming. Maar misschien gaat het dit jaar voor jou wel ergens anders over, over je relatie, over jouw grote droom, over dat boek dat je wil schrijven, jouw moederschap. Of ‘gewoon’ jouw onderneming. We tillen elkaar op naar een hoger plan, naar het hoogste potentieel dat in jou zit en in deze cyclus klaar is om geboren te worden, of op te groeien, of vol in het leven te staan, of wijs te worden…

Het Levenswiel als plattegrond en leiding

In het levenswiel komen de seizoenen, de windrichtingen en de elementen samen.  Het oeroude wiel van alle oude culturen; van Siberie, de Kelten, de Native -Americans, Maori’s, Inca’s en Maya’s en de Friese Tovenaars. Gesteund door krachtdieren, gidsen, Goden en Godinnen, natuurwezens en voorouders, leidt dit wiel ons. Het geeft een gezonde balans tussen de intuïtieve vrouwelijke energie van follow the flow en de  aanwezige mannelijke energie die zorgt voor aanwezigheid, structuur en visie. Het geeft rust én vrijheid.

Dit jaar duiken we dieper in dit wiel. We maken meer contact met bomen, natuurwezens, rituelen, de elementen en krachtdieren dan het voorgaande jaar.

Ga je weer mee op reis?

Ga weer mee op reis wanneer je een JA voelt om nog een ronde te gaan met vrouwen die -net als jij- voor waarheid en diepte gaan.

Ik voel een JA naar jou, dus die is al binnen : ). Mocht jij ook een JA voelen voor nog een ronde, dan hebben we weer eerst ‘gewoon’ een intake. Om te onderzoeken of het klopt, of jouw wens aansluit bij wat ik  kan bieden.

Na de intake maken we het officieel of besluiten we toch dat het (voor nu) niet klopt.

Opbouw van de cirkel

We komen vier keer drie dagen bij elkaar hier op mijn plek (EINDELIJK!!) met een startdag. Eventueel kan de start ook online, laat weten hoe jij hier in staat.

Het blijft een combinatie van online en live bij elkaar komen. De maandthema’s deel ik online, we delen met de maanfasen en ik geef opdrachten zoals je gewend bent, maar het maken van de opdrachten is niet zo vast als dit jaar. (ik wil dit ook graag in overleg met jullie doen)

Wel is je commitment aan jezelf, je ondernemerschap en de cirkel nodig.

Intake

Het jaar start dus met een online intake.  Ik stem me af op je vraag en jouw verlangen en samen bekijken we of dit jaar past op dit moment.

Live bijeenkomsten

We ontmoeten elkaar tijdens de startdag, door het jaar heen vier maal in een driedaagse bijeenkomst en afsluitend op de afrondingsdag.

We volgen weer de seizoenen en de maan en we gaan dit jaar de verdieping in die we in het basisjaar nog niet konden maken.

Online begeleiding

Online ontvang  je opdrachten in het ritme van de maand, de seizoenen en de maan. Je deelt in de groep, ontvangt feedback van mij en als cirkel ondersteunen en helpen we elkaar.

Nieuwe Maan reis

Elke Nieuwe Maan komen we online samen voor een Nieuwe Maan visualisatie zoals je gewend bent.  Jouw vallei ga je zo steeds meer bewonen en deze magische plek weerspiegelt direct jouw leven op aarde.

Deelnemers van eventuele andere cirkels nemen ook deel hier aan mee.

Inspiratie – Intervisie cirkel en buddy

We gaan weer samenreizen met een buddy die per seizoen wisselt. Intervisie wil ik met jullie bespreken. Wie heeft hier behoefte aan?  Dit kunnen we samen beslissen. Dit is dus geen harde eis.

Gids en begeleiding

Ik begeleid je zoals je gewend bent en je ‘krijgt’ me weer helemaal. Voor mij is dat nu heel makkelijk omdat we elkaar al kennen en jij mij voldoende vertrouwt en we in veiligheid kunnen stoeien. Ik ken en weet jouw wond en wonder, jouw overlevingsstrategieen en drink graag een kopje thee met jouw wezen die mij influistert wat jouw pad is ; )

Investering?

 

Investering in tijd: wat jij er in stopt en wat de andere vrouwen van je verlangen.

Investering in geld:  € 1.800,= excl 21 % btw. Dit is inclusief verblijfskosten: locatie,  overnachtingen op een twee- of driepersoonskamer en ontbijt.

Lunches, diners en opruimen doen we samen. Potluck en roulerend koken.

Wil je in vier termijnen betalen, dan betaal je €  550,= excl 21% btw per termijn

Hiernaast vraag ik een dag van jouw expertise-tijd. In het jaar neem jij ons een dagdeel of dag mee met dat wat jij te bieden hebt. Wanneer het aansluit is dit tijdens de driedaagsen en anders erbuiten.

Daarnaast vind ik het fijn om tijdens de driedaagsen een assistent naast me te hebben. Dit kan een wisselende assistent zijn, dus heb ik er vier nodig. Mocht je hier interesse in hebben, laat het me weten.

Wanneer

Mocht je ergens niet kunnen… we kunnen nog schuiven met de agenda’s

Startdag: online of live? 3  november 2020 (ik doe het het liefste live omdat niet alle vrouwen elkaar kennen)

Winter driedaagse: 12 t/m 14 januari 2021
Lente driedaagse: 2o t/m 22 april 2021
Zomer driedaagse: 22 t/m 24 juni 2021
Herfst driedaagse: 28 t/m 30 september 2021

Afrondingsdag (nog in te plannen wanneer)

De driedaagsen zijn van 10.00 uur op de startdag tot 17.30 uur op de einddag.

Waar?

Tovervloed in Burgwerd 

Jaaaaa, we gaan het doen in Burgwerd, op deze giga magische plek waar alles jou ondersteunt in het leven van jouw GOUD.

Vragen?

 

mail of bel me!

Je bent een Generator of Manifesting Generator. Je hoeft dus alleen maar naar je onderbuik te gaan en wanneer je sacraal gedefinieerd bent, voel je daar een ja, of een nee. Wees daar trouw aan. Ben je emotioneel gedefinieerd, wacht dan nog even drie dagen voordat je een beslissing neemt.

Graag hoor ik van jou of je mee gaat in dit nieuwe avontuur.