Voorbeeldpagina met product

Dit is een voorbeeldpagina voor een product met een inleidende tekst. Bovenaan staat als altijd de titel, daaronder (hier) kan je een inleidende tekst plaatsen.

Hierna plaats je de pagina van het product zelf onder deze inleidende pagina met een zogenaamde ‘short-code’. In het voorbeeld zie je het product, op de pagina editor zie je een code. De code bevat de formule sku=”e-reading”. Hiermee kies je welk product wordt afgebeeld in de pagina. Bij producteigenschappen heb ik bij het product e-reading onder sku nogmaals ‘e-reading’ ingevuld.

E-reading

0,00

Deze tekst staat bij het product bij de korte productomschrijving, helemaal onderaan. Ik raad je aan deze wel te gebruiken, want die komt net boven de aanmelden-knop te staan. De tekst in de text-editor bij het product bovenaan heb ik ook ingevuld, om je te laten zien wat er dan komt: je ziet deze onderaan de pagina staan. Ik denk dat je deze niet zult willen gebruiken :).

Artikelnummer: e-reading Categorie:

Deze tekst staat bij het product in de tekst-editor bovenaan. Die zal je dus niet zo snel gebruiken.

groeten,
Kees…

Je kan ook gewoon onder het product nog tekst toevoegen. Dat ziet er nu niet zo mooi uit, omdat ik voor de demonstratie ook de Productomschrijving heb ingevuld, die je niet zo snel zult gebruiken. Maar als dat veld leeg blijft, zal je zien dat het mooier aansluit.

groeten,
Kees