Vol-ledig in het midden

De 1,5 meter samenleving, de boetes aan onschuldige mensen, de stroom van macht die van politiemensen enge mensen maakt. De isolatie in verpleegtehuizen, het sterven van mensen in IC’s, zelfmoordpogingen van eenzame en angstige mensen.

Je zou kunnen kiezen voor deze angstaanjagende wereld. Je focus op de dreiging kunnen houden. Of dat nu op een verwoestende ziekte is, een dictatoriale overheid, of een almachtige illuminatie.

Alles hier beschreven, ligt buiten onze Cirkel van Invloed en wanneer je je daar op richt, zul je frustratie of blokkerende angst ervaren.

We kunnen ons ook richten op de mooie initiatieven, de blauwe hemel zonder vliegtuigsporen, de lente, de nabijheid van onze geliefden, de in elkaar denderende economie waardoor de tomeloze eindeloze groei gestopt wordt en we van Human Doings Human Beings kunnen worden.

Je aandacht richten op al het mooie wat Corona ons brengt, kan ook een struisvogelmethode zijn. Wegkijken van de pijnlijke realiteit.

Hoe dan? Wat is echt? Waar kunnen we ons op richten? Wat wordt er van ons gevraagd?

Ergens tussen, boven, onder, in het ‘goede’ en het ‘kwade’ is het veld van liefde. Van daar waar alles klopt. Het veld van ‘inclusion’ van ‘ik ben een andere jij’ (in lak’ech) en ‘Ik ben wat ik ben dankzij wat wij allen zijn’ (Ubuntu).

Laat Corona de katalysator zijn om alle ongerechtigheid in jouw hart, jouw trauma’s, jouw frustratie, jouw pijn en angsten te transformeren om nog meer lief te hebben, nog echter te worden, alle maskers af te doen, raakbaar om uit te reiken en jouw gift met anderen te delen.

Hier kun je voelen wat voor jou klopt en wat niet. Wat voor jou voedend en helend is en wat niet.

Liefde hoeft niet altijd lief te zijn…

Vind jouw unieke antwoorden in deze tijd, want hoe meer je verantwoordelijkheid neemt, hoe groter je Cirkel van Invloed wordt en hoe meer de liefde stroomt.

Zo weven wij de Flower of Life van de nieuwe tijd in en met alle dimensies. Hier op aarde.

#tovervloed

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *