Over verbonden zijn, angst en liefde

Als in een spinnenweb voel ik me verbonden met de wereld. Het collectief dat zich laat zien in al die mooie mensen die, net als ik, zo graag vanuit liefde leven en een mooiere wereld wensen.

Mensen die niet de strijd aan gaan om het ‘daar’ beter te maken, maar mensen die zorgen voor het ‘hier’ en hier liefde delen met wie zij verbonden zijn. Die ‘hier’ hun eigen blokkades voor de liefde laten smelten in kwetsbaarheid en met een moedig hart.

Ieder op zijn eigen plek, groots levend in het klein, zorgen we met z’n allen dat de Flower of Life uitdijt, sterker, groter, lichter wordt.

De weg is om te helen in je individualiteit om zo, ongemerkt en spelend, samen het collectief te helen.

Wat er ook gebeurt in de wereld. Alles is er om jou te laten samenvallen met je plek.

Angst

 

Onderzoek met liefde waar je in de angst schiet. Wat huist zich nog in jouw genen wat vrijgegeven mag worden?

Slangen vallen alleen aan wanneer ze angst ruiken.

Toen mijn lief in zijn angst schoot zag ik het gebeuren. Slangen die zich aanhaakten, juist daar waar er ruimte was om aan te haken.

Persoonlijke angst. Gereflecteerd door het collectief.

Zo schoot ik in de angst bij het verhogen van de gasprijzen, misschien de chaos die hierdoor gaat ontstaan. Ik heb zelfs voor een paar weken boodschappen gedaan. Gehamsterd … had nooit gedacht dat ik dat zou doen.

Terwijl ik met strakke adem voorzichtig voelde wat er in mij gebeurde, zag ik mijn oma, opa met hun gezin verdreven worden van hun land en uit hun huis, weggebracht naar een kamp. Alles kwijt en geen fundament meer. Deze angst woonde in mij, tot ik het echt kon doorvoelen en het mij vrij liet. (mocht er chaos ontstaan dan heb ik genoeg rijst en pasta mocht je tekort komen ; )

Liefde en vrijheid

 

Vanmiddag in een sessie met twee mooie mensen maakten zij zich vrij van eigen angsten en excuses om niet te leven waarvoor zij geboren waren. Als individu en samen in hun relatie.

Zij namen verantwoordelijkheid voor hun pad en voelden weer het commitment naar elkaar om elkaar te helpen en te spiegelen in elkaars kracht.

Midden in de sessie hoorde ik de stem van God/Godin/de bron: wat denk je nu? Dat als er slangengif op aarde is dat er dan geen tegengif zou zijn?

Gif en tegengif. Beide voortkomend uit liefde. Om jou daar te brengen waar je thuis bent.

Ja… dus ook het gif is liefde

Het is Allerzielen, het was Samhain en Halloween. De tijd dat de sluiers het dunst zijn.

Verbind je met de liefde van je voorouders en dat wat zij nog niet konden leven.

Jij wel. Eindelijk…

 

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwitterlinkedinmail

4 gedachten aan “Over verbonden zijn, angst en liefde”

  1. Dank je voor je mooie, originele en eigenzinnige boodschap, voor mij heel herkenbaar. Het transformeren van angst blijft een uitdaging die me gelukkig steeds beter af gaat 🙂
    Liefdevolle groet, Monique

  2. Dank je wel Arianne voor je woorden van licht liefde en wijsheid. Voelt bekrachtigend en inspirerend! Dank je wel dat je er bent!
    Lieve groet,
    Tabitha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *