Tovervloed

Schaarste…. Overvloed…. Overdaad

In de wereld van schaarste is er tekort, er is nooit genoeg, moet altijd alles beter en schiet jezelf ook tekort. Sparend voor later gaan we ook sparend dood. Er is angst voor aanslagen, crises, klimaatverandering, ontslag, ziektes, ouderdom, verval.

Zo zullen ondernemers altijd hard moeten werken, want de klant van vandaag kan morgen weer weg zijn…
Zo moet jouw Geliefde jouw tekorten aanvullen en zal dat nooit genoeg voor je zijn. Het blijft een gapend gat.

In de wereld van overdaad is er teveel. Is het lastig om keuzes te maken omdat er zoveel keuzes zijn en dus is Overdaad ook tekort. Goedkope spullen, gemaakt door kinderhanden. Gratis weggevers, ontelbare online trainingen, schieten met hagel, zichtbaar moeten worden.

In de wereld van Overvloed is er meer dan genoeg, alles is verbonden met de bron van liefde. Je hoeft niets ‘vast te zetten’, want het stroomt, net zoals je ademhaling. In het NU is het goed, is er liefde, is er spelen, is er verlangen en verheugen op.

De T van Tovervloed gaat over toveren en over vertoveren. Hoe meer je je verbindt met Overvloed, hoe meer magie er ontstaat. Synchroniciteit, ‘toevallige’ gebeurtenissen die jouw leven vertovert. Dan gaat het niet over een heppiedeppie leven, maar over een leven waar in je alles leeft, emoties laat stromen en de cadeaus van schaarste ontvangt. Want op elk moment dat jij schaarste ervaart, geeft dat bewustzijn waar je  je nog meer kunt openen voor Overvloed. Dat is spannend en vraagt moed, maar op deze manier wordt de vreugde en zin van het leven steeds groter en dieper.

Tovervloed in liefde
Jij en je Geliefde in een helende relatie. De relatie die er is om jou hoger te laten vliegen, in liefde. Waarin jullie elkaar het hoogste en het grootste gunnen, de pijnpunten gebruiken om te groeien, om elkaar te spiegelen in een heilig verbond.

Tovervloed in Ondernemen
Ondernemen in het ritme van de seizoenen, de maan en je eigen ritme. Het ritme dat rust geeft en laat zien dat je niet hard hoeft te werken. Het vraagt je te spelen met je GOUD: Genieten, Ontvangen, Uitdragen en Delen. Zo simpel kan het zijn. Met je levensmissie goed geld verdienen, dienend aan jezelf en aan anderen.

Tovervloed in Leven
Dankbaarheid voor wat er nu is. Dat is de sleutel naar Tovervloed in je leven. Of je nu gezond en vitaal bent, single, in een relatie, met of zonder vrienden, chronisch ziek, in een appartementje leeft of een grote verbouwde boerderij. Hoe meer je van je leven houdt zoals het nu is, hoe meer overvloed er in je leven verschijnt.