Jouw sprookje

Jouw sprookje

Er was eens een ziel die heel graag weer naar de aarde wilde om nieuwe avonturen te beleven en bij te dragen aan de Nieuwe Tijd.

Ze koos wat ze wilde ervaren dit leven en in de cirkel van haar zielengroep beloofde ze dat ze haar leven ging leven om dit te herinneren en dat zij haar getuigen waren. Zij speelde de hoofdrol en iedereen die met haar mee ging nam een bijrol in. De goede fee, de stiefmoeder, de onmachtige koning, de heks, de prins, enzovoort. Zo nam zij ook bijrollen op zich voor de andere zielen die hun hoofdrol speelden.

Bij haar geboorte kwam er een engel die haar vinger op de lippen legde van de baby. ‘Ssssst… nu herinner je je niets meer en mag het avontuur beginnen om het je weer te herinneren. Geef je over aan het spel’.

Zo leven wij ons avontuur op aarde, om ons wonder te leven en hier ook de polariteit te van onderzoeken, waar wij onze wond in tegenkomen.

Licht – donker

Zacht – hard

Mannelijk – vrouwelijk

Kracht – ontkracht

Spelen – werken

Verbinding – afgescheidenheid

Jouw wond is het ‘negatief’ tegenovergestelde van jouw wonder
Jouw wonder is het ‘positief’ tegenovergestelde van jouw wond.

Wat wij in de polariteit ervaren als positief en negatief zijn echter ‘alleen maar’ ervaringen die in ons bewustzijn mogen komen.

De reis van de Held en de Heldin

We reizen de reis van de Heldin en de Held, startend in een verdoving/betovering, een slapend leven, tot we wakker worden (geschud) en op pad gaan, onze eigen queeste te leven. We komen puzzels tegen, ingewikkelde vraagstukken, pijnlijke zaken en met hulp van helpers en tegenkrachtig transformeren we van rups naar vlinder, van kip naar adelaar.

Jouw sprookje schrijven

Je eigen sprookje schrijven helpt je het avontuur te begrijpen, compassie voor jezelf en voor het grootse avontuur dat je leeft.

Je eigen sprookje leven geeft je een liefdevol kompas voor de stappen die je neemt, je verlangens die werkelijkheid worden en helpt je de ‘juiste’ keuzes te maken. Keuzes voor een licht levenspad, waar af en toe wel pijn is, maar zeker geen lijden meer.

Zo geven we samen vorm aan de Nieuwe Tijd. In liefde.

We are the ones we are waiting for