E-reading

‘Met mijn ogen dicht zie ik beter’

Al voor dat je je vraag hebt gesteld, geeft je energie mij al het antwoord. Het enige dat ik doe, is dit vertalen voor jou. Helder en ‘to the point’.

Door mijn helderwetendheid krijg ik boodschappen uit andere dimensies, overleden geliefden, gidsen, engelen en – dichter bij huis- lees ik de energie van je aura en chakra’s.

De reading geeft antwoord op vragen op alle gebied: Liefde en relaties, Ondernemen en je Leven (werk, gezondheid, seksualiteit, vriendschappen, etc.)

Een klant zegt…‘Arianne legt direct de vinger op de zere plek en dat deed even flink zeer. Maar met heel veel warmte, lichtheid en humor liet ze me zien wat nu nodig was in mijn leven. Intens dankbaar ben ik voor de spiegel, eindelijk klaar om de juiste keuze te maken.’

‘Dank dank voor je helderheid! Voor mij zijn het herkenbare beelden, ik voel dat er nu al een verschuiving optreedt. Ik voel me meer ontspannen en vertrouwend, kan dan ook meer openen, in kleine stapjes!’