Over de stoerste zijn en ondernemen

Tussen het inpakken van de dozen in Haarlem en soppen en uitpakken in Burgwerd doe ik mijn sessies en intakes voor het jaarprogramma.

Het is vol en oh, wat verankerd mijn werk mij toch. De diepte in, op zielsniveau iemand ontmoeten en dan het concreet vertalen naar het vormgeven in de nieuwe tijd op deze bijzondere prachtige ingewikkelde frustrerende magische planeet.

‘Het is tijd…’

‘Ik sta op een kruispunt…’

‘Ik moet en wil nu echt…’

De rode draad in al deze vragen is dat we het NU echt mogen gaan doen. Om ‘het’ in de vorm te brengen én de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen creatie. Het aangaan. Alles aangaan.

Ondernemers met al een behoorlijke onderneming of die na een ‘gewone; carriere een switch willen maken, ondernemers met grootse verlangens en kleine en grote stappen.

Ondernemers waarbij het verlangen naar het volgende ‘niveau’ groter is dan de angst.

‘Er is geen weg terug…’

Dan stel ik me zo voor dat we met z’n allen voor dit leven in een gezellige zielencirkel op meditatiewolken bij elkaar zaten en dat er levens uitgedeeld werden.

Wie durft deze aan?

En dat we dan behoorlijk onder invloed geweest moeten zijn (hemelse ecstasy pillen, heroïne voor de ziel, wiet voor je hogere zelf…) om te roepen:

Ja, ik WIL! Doe mij dat interessante, gave, ongelooflijk spannende leven maar. Ik wacht niet op de nieuwe tijd, ik BEN de nieuwe tijd door de roep van mijn ziel te volgen en een hemel op aarde te creëren en te manifesteren. Gewoon door te doen waar ik zo ongelooflijk blij van word!

 

En dan hier op aarde landen en regelmatig denken: Fuckkkk, wat heb ik gedaan!!!!!

Maar, er is geen weg terug ; ). De ondernemers die ik begeleid (mezelf incluis) weten dat en willen ook niet meer terug.

Ga je mee de rollercoaster in? Boek dan een vrijblijvende intake voor het jaarprogramma Ondernemen en Leven in Tovervloed dat start op 9 november.

Samen kijken we of dit programma nu voor jou en je onderneming klopt.

 

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *