Ondernemen in Tovervloed

Eerst zien dan geloven, of eerst geloven en dan zien? Ondernemers in Tovervloed gaan uit van de tweede stelling, zij vertrouwen op hun intuïtie, creëren vanuit hun bezieling en manifesteren dit in de wereld. Dat betekent niet dat zij geen angst kennen. Juist als je echt je passie volgt, kom je je diepste angsten tegen. Niet om er over heen te springen of te ontkennen, maar met je angst hét toch te doen. Waarom?

Omdat je daar nu eenmaal voor geboren bent…

Omdat er dit leven alleen brandstapels in je hoofd bestaan…

Omdat je weet dat je alleen jezelf kunt vertoveren…

Omdat je voelt dat het anders kan en moet en je graag wilt leren ondernemen in het ritme van de natuur

Omdat jij wilt leren spelen met je GOUD (Genieten, Ontvangen, Uiten en Delen)

Omdat je niet binnen of buiten de lijntjes wil kleuren, maar je eigen kleurrijke schilderij maken.

Ondernemen in Tovervloed is ondernemen in het ritme van de zon en de seizoenen, de maan, jouw eigen ritme. Gesteund door krachtdieren, gidsen en voorouders. Het geeft een gezonde balans tussen de intuïtieve vrouwelijke energie van follow the flow en de speelse aanwezige mannelijke energie die zorgt voor aanwezigheid, structuur en visie. Het geeft rust én vrijheid.

Ondernemen in Tovervloed gaat veel verder dan alleen een zaak opbouwen. Het is een volledig leven waarin je wordt gevraagd innerlijk werk te doen. Van daaruit zal je buitenwereld veranderen. Andersom werkt alleen op korte termijn, of is uiteindelijk niet vervullend.

Meer weten of willen?

Lees dan mijn blogs over  Ondernemen in Tovervloed

Voor de vijfde keer al weer start op 9 november 2018 het Jaarprogramma Ondernemen in Tovervloed. Boek een intake om te zien of dit bij jou past.

Boek een individuele sessie om een Tovervloedige sprong te maken.

Alles op een rij? Kijk in de Agenda

Wil je eerst graag met me kennismaken? stuur een mail naar arianne@ariannevangalen.nl, dan maken we een afspraak voor een 20 minuten Skype ontmoeting.