Ohoooo Corona…

Over je veilig voelen, onzekerheid en ‘bij jezelf’ blijven.

Al een week lees ik mee en houd ik me niet aan mijn opgelegde informatievasten. Ik lurk aan het nieuws uit China, Italie en nu hier. Ik lees de economische, medische, statistische en spirituele duidingen van Corona.

De grote behoefte van de mens om te duiden van dat wat niet te duiden valt. En ja, ook ik schrijf hier nu over.

Vanaf deze stille plek, kijk ik, voel ik, ga ik mee met bovenstromen en onderstromen. Diep onder mij zijn er verschillende paden waarin ik mee kan gaan. Paden van angst, die mij verleiden als zingende sirenes. Paden van uitleg en verklaringen, paden van opwinding en mogelijkheden…

Met welke waarheid wil jij leven?

Er zijn zoveel waarheden als facetten aan een diamant. Corona brengt ons alle waarheden into our face. Aan ons om te kiezen met welke waarheid we willen leven.

Ik stop hier en daar een energetische teen in en voel soms grootse mogelijkheden en ook de verkramping in mijn maag. Onrust, angst. Wanneer ik er zachtjes naar adem, ontspant het en voel ik weer mijn veiligheid.

Op alle vlakken is dit de meest onzekere tijd ever. Nou ja, ever… sinds we als mensheid denken dat het leven maakbaar is. De geschiedenis bewijst dat er tijden van opbouw en verval zijn. ‘Wij’ geloven echter dat we de grotere stroom kunnen beheersen en controleren. We hebben echter geen controle en alle acties geven ons een fake houvast aan controle. De stroom mensen die wc-papier hamsteren bezweren hier hun angst mee.

– Maatregelen met betrekking tot isolatie is natuurlijk wel kloppend, het is geen ‘griepje’-

De stroom ‘lichtwerkers’ die oproepen doen tot Reiki geven, aan jezelf, aan anderen, de aarde en het Coronavirus, bezweren net zo goed hun angst hiermee en willen ook controle houden. Alleen op een andere manier.

Realiseer je dat – wat je ook doet – je energie uitzendt. Misschien vermeerdert het Coronavirus zich wel door alle goedbedoelde energieen, of belemmeren we Moeder Aarde hiermee omdat dit nu juist de bedoeling is. Kun je je al die botsingen voorstellen van al die verschillende angst en bezwerende energieen?

NIEMAND weet wat de reden of doel van Corona is. Dus NIEMAND kent ‘de’ oplossing.

Ga dan ook ff niks oplossen…

Kiezen voor jouw waarheid

Je kunt pas keuzes maken voor het kiezen van jouw waarheid, als je verbonden bent met jezelf en niet meegaat in verschillende energieen. De weg daarnaar toe is om volledig je lichaam te bewonen, aanwezig te zijn. Je lichaam te voelen, te bewegen, dansen, zingen, creëren, ademen… Vanuit hier kun je je verbinden met die liefdevolle plek in jezelf. Je verbinden met de wortels in de aarde, met die verticale lichtbuis de kosmos in. Vanuit deze plek kun je zacht naar je angsten, je duidingen en je oplossingen ademen. Hier vind je veiligheid in jezelf.

Want zodra jij contact maakt met de veiligheid in jou, kun je alle onzekerheid tegemoet treden; kun je bewust en verbonden kiezen hoe te handelen. Dan wordt het misschien zelfs een avontuur…

Morgen heb ik een online cirkel met de ondernemers van mijn jaargroep. Om samen deze wortels te ervaren, om elkaar te bekrachtigen en te voelen dat we samen zijn, verbonden.

Zoek elkaar op online, voel de verbinding, ga elkaar niet helen of veranderen.

Mocht je ook het verlangen voelen om je te verbinden en niet weten hoe. Ik organiseer graag nog een online bijeenkomst om met zn allen die levensboom in ons te voelen en zo jouw verbinding met de Flower of Life van liefde en kracht te vergroten

Laat me weten of je hier aan wil deelnemen, stuur me een mail of reageer onder dit blog.

En hier op de plek zeem ik de ramen die al maanden wachten op helderheid. Dichtbij en grootse voldoening ; )

#tovervloed

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwitterlinkedinmail

8 gedachten aan “Ohoooo Corona…”

  1. dag Ariane, dank voor deze tekst, nuchter, praktisch en liefdevol. Ik ga zo in de tuin werken, lekker in het zonnetje, en ik heb interesse in de online bijeenkomst. Graag hoor ik daar meer over, want ik word heen en weer geslingerd tussen onrust en vertrouwen. Stilte helpt me om in contact te blijven met het vertrouwen. Hartegroet, Janny

    1. mmm, ik kan je gewoon bijna voelen, jij en stilte en de tuin. Fijn. Ook fijn dat je erbij bent. We komen donderdag om 10.00 uur online. De cirkel wordt zo krachtig. Ik nodig je uit op Facebook en hierbij de link naar Zoom: https://zoom.us/j/2497388478. Tot dan.

  2. Dag Arianne, wat een heerlijk artikel, en zo waar. Sinds een dag voel ik ook eerder het ‘avontuur’ en kom ik wat tot rust. Met z’n allen opeens heel erg ‘leven in het nu’. Ik geniet van de mooie dingen die tussen mensen gebeuren nu. Zoveel verbinding. Heerlijk. Helaas las ik je blog te laat (was in spam terechtgekomen) en heb ik de online groep gemist. Mocht je nog ‘ns iets dergelijks organiseren: count me in! Warme groet aan iedereen

    1. Hi Tamara, ja wat een bijzondere tijd he? Ik ben nog nooit zoveel in verbinding geweest als nu. Voelt als een paradox. Het was een prachtige bijeenkomst met 75 deelnemers en ik doe het graag nog een keer. Komende woensdag om 10.00 uur. Dit is de link en ik stuur nog een nieuwsbrief. https://zoom.us/j/2497388478. Welkom en veel rust ook weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *