Over de maansverduistering, oorlog en tovervloed 

Oooooh, volgens de voorspellingen moest je ergens in een bunker zitten op 27 juli tijdens de Bloedmaan en verduistering. Het is wel heel erg bar wat deze maan je brengt. Niet alleen irritaties maar volledige oorlogen worden in deze energie uitgevochten.

Mars, lees ik, wordt weggezet als de oorlogszuchtige planeet die het (oh zo slechte) mannelijke vertegenwoordigd. En dan is Mercurius ook nog eens retrograde, dus kans om je borst nat te maken heb je ook nog niet eens….

Je zou er bijna ruzie van gaan maken ; )

Wanneer je mijn update bij de nieuwe maan hebt gelezen, weet je dat deze drie eclipsen (13 juli, 27 juli en 10 augustus) een eind van een belangrijke periode markeren. We ‘moeten’ natuurlijk wel met z’n allen door die poort, dus net als bij andere deadlines komt er stress bij kijken. De druk wordt opgevoerd kun je zeggen.

Dus ja… je wordt nog even heel scherp gevraagd om echt je waarheid te leven. Vaak door situaties die jouw onwaarheid spiegelen. Kun je ‘lekker’ schuren met elkaar.

Mars, het mannelijke en heilig handelen

Vijf jaar geleden stond ik in een opstelling bij Kaypacha als de planeet Mars. Mars staat voor het mannelijke. Het was zo vervullend om al die aspecten van het mannelijke te mogen ervaren in mijn systeem.

Het hard werkende mannelijk dat zo graag op wil lossen.
Het mannelijke dat manifesteert en heilig handelt
Het mannelijke dat met goede intenties heel kwaad kan worden
Het mannelijke dat bereid is oorlog te voeren voor de goede zaak
Het mannelijke dat stil en verlegen een klein jongetje is
Het mannelijke dat zo graag gezien wil worden om het goede wat hij wil bereiken
Het mannelijke met visie.

Het mannelijke met commitment. Commitment aan dat wat nodig is, zijn zielspad, het goede voor het grotere geheel. Het mannelijke is de hoeder van de waarheid.

Mars is Vuur om ALLES te verbranden wat jij nog vasthoudt aan het oude. Om te transformeren tot het nieuwe. De Phoenix die uit haar as herrijst.

Verwacht geen juichende engelen, neergedaalde 5d lichtmeesters die ons uit de slechte basischakra’s halen.

Verwacht een leven hier op aarde, waar jij met jezelf samenvalt. Jouw ziel die zich volledig manifesteert via en met jouw mooie lichaam, waardoor jij steeds meer vreugde en tovervloed ervaart.

Pad van waarheid

Dus ja, zit jij nog een beetje te sjoemelen daar in je leven en weet je echt wel diep van binnen wat jouw waarheid is, dan kan er deze tijd nog heel wat ongewild losgetrild worden.

Zit je op het ‘juiste’ pad? Dan kun je een bijzonder gevoel van vertrouwen en rust ervaren. In aanwezigheid.

Ik hoop dat je stil genoten hebt van de verduisterde maan. Neem de boosheid die je ontmoet niet persoonlijk en maak keuzes uit liefde voor jezelf.

Je gaat echt, echt, ECHT een nieuwe tijd tegemoet.

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwitterlinkedinmail

2 gedachten aan “Over de maansverduistering, oorlog en tovervloed ”

  1. Sinds kort ben ik geabonneerd op jouw blogs en daar ben ik blij mee. De inzichten die je geeft zijn verhelderend voor mij en geven me een zetje of steun. Fijn zoals je het mannelijke en vrouwelijke in perspectief plaatst. Dank je dat je dit wilt delen. Liefs, Turid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *