Aardse Magie voor Ondernemers op Lorelei

Op het Lorelei Festival ben je welkom voor een drie uur durende playshop Aardse Magie in ondernemen en/of een individuele sessie

Playshop

De Nieuwe Tijd is er, zoveel cycli die afgerond worden en nieuwe die starten. De Nieuwe Aarde is er ook: de frequentie is nog nooit zo hoog geweest. De herinnering aan het oude weten is groot en samen met het nieuwe bewustzijn wil je heel graag bijdragen aan de Nieuwe Wereld.

Waarschijnlijk ben jij ook geboren om ‘het’ nu echt te gaan leven.

Deze tijd vraagt jou om in het volle licht te gaan staan, om jouw grootse potentieel te leven. Om echt écht kleur te bekennen. Hoe? Spelend en in Tovervloed. Dus niet met je mouwen opgestroopt, met wilskracht en hard werken, maar met creatiekracht en levenslef dat al in je aanwezig is. In co-creatie met het leven.

We zijn multidimensionale wezens in een prachtig lichaam. Het elfendeel, jouw innerlijke draak, jouw begeleidende eenhoorn, trol, boswezen, oude sjamaan, wijze heks, kabouter, of andere avontuurlijke delen in jou, vragen om een plek om samen met jou dit avontuur te leven.

Juist die multi-dimensionaliteit vraagt om belichaming in deze – soms taaie – driedimensionale wereld. Leven en ondernemen in het ritme van de seizoenen en de maan, zorgt voor een krachtige structuur en bedding. ‘Stervend’ en opladend in de winter, ontluikend en ontdekkend in de lente, vierend in de zomer en oogstend in de herfst. Het levenswiel brengt dit allemaal samen en geeft je een plattegrond en kompas voor je leven en onderneming.

Ben je ondernemer (of ondernemend mens; etiketjes zijn niet interessant) en maakt deze workshop jou nieuwsgierig?  Wees welkom!

Met deze playshop kun je ook kennismaken met het jaarprogramma Ondernemen in Tovervloed en mijn stijl van werken.

Voor wie?

Ben je ondernemer, net gestart, al jaren zelfstandig, of loop je rond met plannen om te gaan ondernemen? Wil je pas op de plaats maken om van daaruit een klein stapje, een stap of een grote sprong te maken met jouw onderneming? Wees welkom!

Wat gaan we doen?

We onderzoeken waar jij nu staat met je onderneming. Sta je aan het begin? Groeit je onderneming als kool? Is het tijd om te oogsten, successen te vieren, of zit je in een afronding van een cyclus? Elke fase vraagt om andere acties.
Speel met je GOUD. Met een simpel model maak je een overzicht van dat wat jij de wereld wil brengen. Genieten, Ontvangen, Uiten en Delen. En hiermee te leren spelen.
Je maakt kennis met het ritme van de aarde en de (jouw!) natuur waardoor Ondernemen vanzelfsprekender en makkelijker wordt.

Individuele sessie

Een reading en sessie op een vraag over jouw onderneming.

Je bent welkom met elke vraag, ook voor niet – ondernemers.

Wat is het echte plan van je wezen? Waar kan het meer financieel stromen? Hoe kun jij je licht laten stralen? Wat is jouw stap naar Tovervloed in je onderneming? Kom met je vraag voor een half uur durende sessie. Investering € 25,=

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden voor het hele festival op www.loreleifestival.nl