Liefde en relaties in Tovervloed

Geloof jij ook dat het leven je relaties brengt om je te helen?  Om vrijer en met meer liefde het leven te leven? Dat je hoger kunt vliegen met elkaar dan alleen? Dat liefdesrelaties er niet alleen zijn om samen lang en gelukkig te leven, maar juist om alle barrières te slechten die voor de liefde liggen?

Monogamie, polyamorie, de prins op het witte paard, een ‘conscious man’, een vrouw in haar kracht, Lilith en Kali, Assepoester, Verslaafd aan Liefde, Houd me vast, Betoverende liefde…

Het verlangen om samen te zijn is groot bij veel mensen en tegelijkertijd is er veel verwarring over relaties in de nieuwe tijd. De oude werken niet meer en nieuwe vormen zijn niet vast of ‘tot de dood ons scheidt’.

Helende relaties

Meer en meer komen we er achter hoe heilig en teer seksualiteit is, het ontvangen van de baarmoeder, het verbinden van lust en liefde. De moederwond en vaderwond die zo kunnen schrijnen, bij vrouwen én mannen.

Heel graag begeleiden wij, Rens Hulshof en Arianne van Galen, jou en jullie in een relatie waarin je je volledig verbindt met je Geliefde omdat je ziel er voor heeft gekozen om deze reis samen aan te gaan. In een bedding van liefde en vriendschap jullie waarheid leven en elkaar wakker houden op die waarheid. De ander spiegelen als je ziet dat hij of zij sjoemelt met zichzelf. Elkaar het hoogste en grootste gunnen, fan zijn van elkaar en zo vrij zijn dat je elkaar ook los kunt laten mocht dat nodig zijn. Samen blijven zolang de liefde je verbindt in het verlangen dat dat tot de dood is. Een helende relatie is niet altijd leuk of makkelijk, dus ‘be careful what you wish for’ ; )

Meer weten of willen?

Lees mijn blog over Helende Relaties, of mijn andere blogs over Liefde in Tovervloed,

Boek een sessie voor jou en/of samen met je Geliefde.

Kom naar de  Dag voor koppels in een Helende Relatie of doe mee met een andere playshop: kijk in de Agenda

Wil je eerst graag met me kennismaken? stuur een mail naar arianne@ariannevangalen.nl, dan maken we een afspraak voor een 20 minuten Skype ontmoeting.