Over Leven in Tovervloed

Tovervloedig leven is een intens leven, een bewust leven waarin je niet gelooft in toeval, omdat alles je toevalt. Dat alles betekenis heeft en dat het ons pad is om meer en meer in ons lichaam te komen. Te genieten van dit aardse bestaan, hier te manifesteren en niet te wachten op de hemel hierna, maar de hemel op aarde brengen.

Leven met en in andere dimensies, parallelle of vorige levens, gesteund en aangemoedigd door voorouders, gidsen, totemdieren, bomen, natuurwezens en engelen; van Midden Aarde tot de Kosmos en verder, maar altijd geworteld hier op aarde, in het hier en nu. Omdat we gekozen hebben het hier te doen, op deze prachtige planeet.

Leven is sprankelen, vol levensvreugde, passie, vuur en hartstocht. Leven is ook al je emoties voelen. Je boosheid als kracht ervaren. Verdriet via je tranen laten stromen. Je angst in de ogen kijken en met de angst het tóch doen. Over de kop blij zijn en zingend door de stad fietsen.

Leven is je natuurlijke ritme herontdekken en volgen, de flow van de seizoenen en de maan weer in je voelen, dit volgen en volledig verwonderd tot je nemen en indrinken. In de magie van synchroniciteit stappen.

Leven is 100% van jezelf houden en jezelf op de eerste plaats zetten. Alleen dan kun je 100% van een ander en de wereld om je heen houden.

Leven vanuit je hart. Moedig en open, niet omdat je dan geen pijn meer voelt, want juist dan kom je je pijn tegen, maar omdat er geen andere weg voor je is. Raakbaar en verbonden. Leven is schuren met anderen, je waarheid ontdekken in verbinding.

Leven is om al die stemmetjes in je die fluisteren of zelfs schreeuwen dat je niet goed genoeg bent, niet waardevol genoeg, omarmen als bange kleine kinderen die ze ook echt zijn, levend in jou. Leven is soms volledig uit de bocht vliegen, je verstoppen, je klein maken, pijn hebben, je schamen en schuldig voelen. En dan toch onvoorwaardelijk van jezelf houden, met al je fouten en je schaduwkanten. Leven is sorry kunnen zeggen.

Leven met en in je lichaam, ontdekkend dat dat het meest wijze ‘instrument’ is dat wij hebben. Een groots wonder waar alle herinneringen worden opgeslagen, stromend of bevroren. Je energie laten stromen door te dansen, te wandelen, te bewegen, te mediteren, te vrijen.

Leven in Tovervloed is het pad van jouw WAARHEID lopen. De mantel der liefde afdoen om in waarheid je liefde te leven. Stem geven aan dat wat jij te zeggen hebt, al is het met gebroken stem, een brok in je keel, toch uiting geven aan jouw essentie. Gewoon omdat je niet anders kan.

De sleutel tot een leven in Tovervloed is simpel: dankbaar zijn voor wat er nu is. Of je nu gezond en vitaal bent, single, in een relatie, met of zonder vrienden, chronisch ziek, in een appartementje leeft of een grote verbouwde boerderij. Hoe meer je van je leven houdt zoals het nu is, hoe meer overvloed er in je leven verschijnt.

Simpel en eenvoudig, maar niet altijd even makkelijk

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwitterlinkedinmail

4 gedachten aan “Over Leven in Tovervloed”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *