Individuele sessies

Arianne als Gids en Mentor

Steeds meer mensen zetten mij in als Gids en Mentor om hen te begeleiden. Niet in een vast traject van een aantal gesprekken, maar ingezet waar nodig.

Wanneer je een vraag hebt, tegen zaken aanloopt in deze 3d wereld of in andere dimensies, voor een grote beslissing staat, idee hebt dat er iets je tegenhoudt of juist licht op een groots verlangen… je kunt me inschakelen van een half uur tot drie maanden dicht op de huid-begeleiding

Online sessie van een half uur

Wil je een kennismaking en een korte sessie om to the point je vraag te beantwoorden, kies voor een ontmoeting via Zoom van 30 minuten.

Je investering is € 85,= excl 21% btw. Stuur een mail naar arianne@ariannevangalen.nl om een afspraak te maken.

Een online sessie van een half uur is ook voor bestaande klanten die al met mij gewerkt hebben. Zoals een van mijn klanten het noemt die onregelmatig hier voor kiest: ‘ik heb weer een kontje nodig…’

Online sessie van een uur 

We volgen de energie van jouw vraag en intentie. Het is als de live sessie (lees hieronder), maar meer gefocust (of zo…). Sinds 2020 ben ik steeds meer online gaan werken en het verbaast me hoe diep en dichtbij deze sessies zijn.

Je investering is € 150,= excl 21% btw. Stuur een mail naar arianne@ariannevangalen.nl om een afspraak te maken.

Live sessie In een life sessie ga je de diepte en de hoogte in. Een grootse transformerende sessie waarin je mentaal, emotioneel, energetisch, fysiek en spiritueel niveau een grote stap maakt. In liefde, je onderneming en je leven.

Voor wie?

  • Voor ondernemers die een sprong voorwaarts met hun onderneming willen maken
  • Voor mannen die meer in verbinding met hun kracht willen leven; vanuit hun ballen, verbonden met hun hart
  • Voor vrouwen die meer vanuit hun kracht willen leven. Die diep verbonden willen worden met de wijsheid in hun baarmoeder.
  • voor mannen en vrouwen met een hardnekkig patroon: ziekte, angst, depressie, weggestopte boosheid en die echt echt vrij willen zijn.

Voor mensen met een groot verlangen naar meer leven in hun leven.

Wat gaan we doen?Ik werk niet met een vaste methode. We stemmen samen af op wat op dat moment nodig is. Jouw wezen communiceert direct met mij en zo hoor/voel/zie/weet ik welke stap nodig is op jouw levenspad.

Ik werk  met visualisaties, zijnsoriëntatie, opstellingen, heart & soul healing, lichaamswerk, sjamanisme, chakraleer, schaduwwerk, soundhealing en ouderwetse ‘hardcore’ coaching.

Dit alles ondersteund en omgeven door gidsen, natuurwezens, engelen en voorouders in verschillende dimensies. En dit alles met de voeten op de aarde, resultaatgericht.

De sessie duurt 1,5 a 2 uur en vindt plaats hier op de magische plek in Friesland, vlak over de Afsluitdijk.

Je investering is € 240,= excl 21% btw. Stuur een mail naar arianne@ariannevangalen.nl om een afspraak te maken