Individuele sessies

E-ReadingTijdens een reading, stem ik me af op jouw energie en vraag van dat moment. Op basis hiervan, krijg ik beelden die ik vertaal voor jou. Je kunt je vraag per email stellen en binnen drie dagen krijg je per mail mijn reading. Klik hier voor meer informatie.

Je investering is € 45,= excl. 21% btw.

Skype sessieWil je een korte sessie om een volgende stap te maken, kies voor een Skype call van 30 minuten

Je investering is € 85,= excl 21% btw. Stuur een mail naar arianne@ariannevangalen.nl om een afspraak te maken.

Life sessieIn een life sessie ga je de diepte en de hoogte in. Een grootse transformerende sessie waarin je mentaal, emotioneel, energetisch, fysiek en spiritueel niveau een grote stap maakt. In liefde, je onderneming en je leven.

Voor wie?

  • Voor ondernemers die een sprong voorwaarts met hun onderneming willen maken
  • Voor mannen die meer in verbinding met hun kracht willen leven; vanuit hun ballen, verbonden met hun hart
  • Voor vrouwen die meer vanuit hun kracht willen leven. En vrouwen die de signalen van de overgang willen leren lezen om wijzer te worden en meer te genieten van het leven
  • voor mannen en vrouwen met een hardnekkig patroon: ziekte, angst, depressie, weggestopte boosheid en die echt echt vrij willen zijn.

Wat gaan we doen?Ik werk niet met een vaste methode. We stemmen samen af op wat op dat moment nodig is. Ik werk  met visualisaties, opstellingen, heart & soul healing, lichaamswerk, sjamanisme, chakraleer, schaduwwerk, soundhealing en ouderwetse ‘hardcore’ coaching.

Dit alles ondersteund en omgeven door gidsen, engelen en voorouders in verschillende dimensies. En dit alles met de voeten op de aarde, resultaatgericht.

Je investering is € 220,= excl 21% btw. Stuur een mail naar arianne@ariannevangalen.nl om een afspraak te maken.