Helende Relatie Sessie

Ik begeleid mannen en vrouwen in relaties die geloven dat ze samen grootser kunnen groeien dan alleen. Mensen die geloven dat je je volledig verbindt met je partner omdat je ziel er voor heeft gekozen om deze reis samen aan te gaan. In een bedding van liefde en vriendschap jullie waarheid leven en elkaar wakker houden op die waarheid. Elkaar het hoogste en grootste gunnen, fan zijn van elkaar en zo vrij zijn dat je elkaar ook los kunt laten mocht dat nodig zijn.

Het vraagt moed om dit samen aan te gaan. Lees hier mijn blogs over Helende Relaties.

Tijdens de sessie nemen man en vrouw hun eigen plaats weer in. De man in aanwezigheid, dienend aan de relatie. De vrouw in overgave hier aan. Er komt wederzijds begrip, waardoor de liefde weer kan stromen.

Jullie zijn ook welkom als de relatie op de klippen loopt. In één sessie wordt snel duidelijk of jullie relatie  potentieel heeft.

Het gaat er niet om dat je aan je relatie moet werken, dat heeft namelijk geen schijn van kans. De liefde is echter wel een werkwoord, het is fijn om samen dit verschil te ervaren.

Misschien kiezen jullie na de sessie weer voor elkaar. Onze ervaring is dat als beide Geliefden bereid zijn,  dat de liefde veel heelt. Mochten jullie de relatie willen beëindigen, kan een sessie zorgen voor een liefdevolle afronding, waarin jullie de relatie vrijgeven en beide gezond kunnen rouwen. Zeker als jullie kinderen hebben en je toch tot je dood met elkaar verbonden zijn, is dit aan te raden.

Arianne van Galen begeleidt altijd de eerste sessie. Bij meer sessies zal ook Rens Hulshof één of meer keer er bij zijn als coach.

Gezinscoaching

Kinderen reflecteren dat wat hun ouders mogen leren. Dreinende kleuters, uit de bocht vliegende pubers kunnen voor spanning in de relatie zorgen. We komen graag een keer op bezoek om jullie gezin systeem te ‘lezen’ en jullie hier in te begeleiden. Als jullie relatie staat en jullie naast elkaar staan, komt er rust in het gezin en kunnen de kinderen ook hun plek innemen.

Verwacht geen communicatietrucjes of tips dat je eenmaal per week met elkaar iets leuks moet gaan doen (al is dat ook aan te raden ; ).

Jullie zijn van harte welkom.

Investering is € 350,= excl. 21% btw per koppel. (voor particulieren is het inclusief btw) per sessie. Voor een langer traject zijn de kosten per sessie lager. Stuur een mail naar arianne@ariannevangalen.nl om een afspraak te maken.