Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

ZomerSpeelplaats voor Ondernemers

11 augustus 2022 - 12 augustus 2022

Aanmelden

Voel je je verbonden met de kosmos? Ben jij dat multidimensionale wezen dat dat allemaal op aarde wil (moet!) brengen. En vind je het (soms/vaak/altijd) knap lastig om dit allemaal te belichamen, een onderneming van te maken, je geld mee te verdienen …

Kom dan twee dagen in de draai- en zweefmolen van jouw onderneming om pas op de plaats te maken en (weer) contact te maken met dat grotere veld dat je ondersteund, door je heen wil stromen en met jou wil samenwerken.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik ondernemers die nét niet (of helemaal niet ; ) in het plaatje passen van de geïndustrialiseerde samenleving die ook is doorgedrongen in business coaching en spiritualiteit. Zeven stappen naar succes, volg deze salesfunnel en doe aan gratis weggevers, alsof jouw dienst een soort van shampoo is die op de markt weggezet moet worden in concurrentie met andere shampoo makers.

Veel mensen die ik begeleid, hebben de ‘oude’ maatschappij achter zich gelaten en vinden hun plek in zelfstandig ondernemerschap. Vaak zie ik dan toch ook zwaarte, ploegen door modder en karma, een te grote levenstaak die op de schouders wordt genomen.

Het leven vraagt jou jouw prachtige talent, jouw fijngevoeligheid, helderziendheid, -horendheid, -wetendheid in de vorm te brengen, waardoor je samenvalt met jouw unieke plek op aarde. Zo laat je oud karma achter je en stap je op het lichte levenspad dat er is in deze nieuwe tijd.

Dan is er kracht en lichtheid om je rechtmatige plek in te nemen en gaat je onderneming voor en met je werken.

Na deze Zomerspeelplaats weet je weer dat ondernemen spelen is en dat jouw onderneming jouw avontuur op aarde begeleidt.

Heel blij ben ik met de ondersteuning van Brenda Pelser.  Zij is in het dagelijks leven executive coach, werkt met systemisch werk en lichaamswerk in haar praktijk Heartcreation. Mij inspireert ze met haar lichtheid, liefde en spelende kracht.

wat gaan we doen?

Het is zo dienend om voor het nieuwe seizoen je onderneming weer eens liefdevol bij zijn/haar ballen te pakken en tegen het licht te houden. Wat kom ik nu ook alweer brengen? Wat is de rode draad? Waar kan ik uitademen en vanuit vanzelfsprekendheid ondernemen in plaats van door de modder ploegen vanuit tekort en schaarste. …

De eerste dag maak je een deep dive naar je wortels, naar je wezen,  naar je voorouders en multidimensionale team, naar je missie, naar de fase waarin je onderneming zich bevindt en wat daarbij nodig is.

De tweede dag maak je de stap naar het verwezenlijken, het manifest maken van dat wat jij op aarde komt doen.

Aan het eind van de tweedaagse ga je met concrete stappen en handvatten naar huis

Gewerkt wordt met het wiel van creatie, visualisaties, teaching, opstellingen, heart & soul healing, lichaamswerk, creatieve opdrachten, meditaties, beweging, Fries Sjamanisme, chakraleer, schaduwwerk, soundhealing en ouderwetse ‘hardcore’ coaching.

Dit alles ondersteund en omgeven door vreugdevolle gidsen, spelende trollen, fijngevoelige elfjes, krachtige reuzen en andere betrokken natuurwezens, krachtdieren, voorouders in verschillende dimensies

Voor wie?

Ondernemers* (mannen en vrouwen)…
  • die een krachtig aards fundament willen bouwen met en in hun onderneming;
  • die hun kosmisch wezen willen belichamen
  • die weten dat ze voor deze tijd geboren zijn en hebben ervaren dat de oude manier niet voor hen werkt
  • die willen samenwerken met hun multidimensionale team
  • die geloven in magie of er weer in willen geloven
Ondernemers die voor deze tijd geboren zijn en speels willen ondernemen op een gezond financieel fundament.
* heb je (nog) geen onderneming en voel je dat je er wel bij wil zijn, neem dan even contact op.

Wanneer?

11 en  12 augustus 2022

We starten op donderdag om 10.30 uur, afronding op vrijdag rond 17.00 uur

Waar?

Op de Magische Plek in Friesland.

De boerderij ligt aan de vaart in het begin van het dorp Burgwerd en heeft achter vrij uitzicht op weilanden en wijdsheid.

Investering?

Je investering is € 475,=, excl. 21% BTW.

Je verblijft in een 2 a 3 persoonskamer met gedeelde badkamer. Bedden zijn opgemaakt en handdoeken aanwezig.

Of je komt met eigen tent of caravan/camper (€ 30,= korting)

De eerste avond eten we potluck, iedereen neemt iets mee voor een Tovervloedige Tafel. Omdat de liefde door de maag gaat, is dit een mooie manier om je te verbinden met de cirkel.

Verder is het inclusief 1 x ontbijt, 2 x lunch en  koffie, thee, drankjes (geen alcohol) en hapjes tussendoor. Het eten wordt met liefde, zoveel mogelijk biologisch en vegetarisch bereid.

Mocht je geen btw kunnen aftrekken, stuur me dan een mailtje.

Aanmelden?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd mailen arianne@ariannevangalen.nl

Voel je welkom en meld je hieronder aan.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
11 augustus, 2022
Einde:
12 augustus, 2022
Investering:
€475,00

Locatie

Burgwerd Friesland
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *