Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Van Wond tot Wonder – Online programma

7 december 2020 - 11 januari 2021

Aanmelden

Ga je mee diepzielduiken in de winter? Daar waar de mooiste parels liggen, om jouw wond te helen en je wonder te leven?

Je roeping en je grootste thema’s zijn twee kanten van dezelfde medaille. Al je ervaringen, de positieve, je pijn en je trauma’s wijzen je allemaal de weg naar jouw unieke plek. Onze worstelingen en levenslessen koppelen we daar vaak niet aan. Maar juist omdat je ergens mee worstelt, word je er expert in. Je kent al je ‘escapes en hang-ups’ en de andere (donkere) kant ervan. Vanuit je wond ontwikkel je je overlevingsstrategieën. Daar waar je geraakt en getriggerd wordt en in de fight, flight of freeze gaat.

 

 

 

You teach what you have to learn

Zicht op je wond en wonder levert begrip, rust en een groot AHA op. Licht op je overlevingsstrategieën levert vrijheid en vreugde op. Vrij om te responderen op de omgeving in plaats van in een reactie vanuit pijn te schieten.

 

 

 

Waarom in de winter?

Leven in het ritme van de seizoenen en de maan, zorgt ervoor dat je inplugt in de energie die ondersteunend werkt. Het leven wordt er eenvoudiger door.

In de winter start een nieuwe cyclus, diep in de aarde. Je ziet het leven niet, maar onder de oppervlakte is de conceptie en ontkiemen de zaden. Ook bij jou!  Je ontvangt nieuwe inspiratie  (7e chakra) dat ontvangen wordt in vertrouwen (1e chakra). Vertrouwen dat je bent op de plek die nu klopt, gedragen door Moeder Aarde. De winter gaat ook over geloof, het weten. Weten dat je geleid wordt door je wezen, hogere zelf en je ziel.

Elke cyclus weer kun je het geloof versterken dat voorouders, gidsen, krachtdieren en natuurwezens uit vele dimensies je bijstaan. Je contact met hen wordt versterkt waardoor je hen als steun en bedding kunt gebruiken op je pad.

 

In de winter – het noorden van het levenswiel – zijn de bomen kaal en kun je hun prachtige structuur zien.

Net als in je leven is er rust en valt de poespas weg. Dit is de tijd dat je kunt bouwen aan je fundament: in je onderneming, je huis, je relaties.

Wat gaan we doen?

We ontmoeten elkaar vier keer online waarin je via visualisaties, meditaties, opstellingen en andere opdrachten onderzoek doet naar je wond, wonder en overlevingsstrategieën. Ook beantwoord ik vragen over het onderwerp en ga in op thema’s die er leven.

De ZOOM bijeenkomsten kun je terug kijken als je er een keertje niet bij bent geweest, of als je nogmaals een meditatie of visualisatie wil doen.

Via de mail ontvang je filmpjes, teksten en opdrachten.

In een besloten Facebookgroep kun je delen en met je mede-reizigers sparren.  Ook zal ik hier dagelijks zijn om vragen te beantwoorden.

Wat levert het je op?

🔑  Zicht op je wond, wonder en overlevingsstrategieën levert je rust op en ‘thuiskomen’ in jezelf. De inzichten die je krijgt, zijn vette euro’s die vallen en puzzelstukken die op z’n plaats vallen.

🔑 inzichten zijn leuk, maar ik ga pas aan bij resultaten. Na deze reis stroomt de energie weer waar het vast zat, oude overtuigingen laat je mentaal los en emoties doen weer waarvoor ze in het leven zijn geroepen: stromen en dienen. Fysiek zul je meer vreugde en ontspanning ervaren.

🔑 jouw relatie met andere dimensies wordt (nog meer) verdiept. Je gaat in dialoog met je voorouders, draken staan klaar om je op hun rug naar nog meer donkerte te brengen, trollen leren je dat een volledig leven een ‘messy’ leven is, feeën weerspiegelen je eigen vleugels en kabouters nemen je mee in plicht en plezier. De magie in jouw leven gaat (nog meer) aan, waardoor synchroniciteit ontstaat en je precies dat op je pad ontvangt wat nodig is om in Tovervloed te leven.

🔑 het voelen en weten dat je een cirkel vormt met gelijkgestemden die dit leven geboren zijn om met elkaar de Nieuwe Tijd te verwezenlijken. Vanuit je individuele plek draag je bij aan het collectief.

🔑 en last but zeker not least ervaar je meer lol en vreugde in je leven. Dit is als een springkussen onder je. Dat wat er ook gebeurt in je leven en in deze gekke wereld, je altijd terug kunt vallen op jezelf, je humor en je relativeringsvermogen.

Wanneer?

We starten op maandag 7 december. Je ontvangt dan de mail met de eerste opdrachten en uitnodiging voor ZOOM.

De data van de ZOOM bijeenkomsten zijn:

Dinsdag 8 december: 19.30 uur tot 21.30 uur
Dinsdag 15 december: 10.00 uur tot 12.00 uur
Maandag 4 januari: 19.30 uur tot 21.30 uur
Maandag 11 januari: 10.00 uur tot 12.00 uur

Tussen 21 december en 3 januari zijn we offline. Wel ontvang je opdrachten voor in die tijd.

 

Investering?

Je investering is € 188,=, excl. 21% BTW.

Zolang de maatregelen voor Corona rondwaren, houd ik de prijs lager dan ‘normaal’.

Meld je hieronder aan en wees welkom!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
7 december, 2020 10:00
Einde:
11 januari, 2021 17:00
Investering:
€188,00

Locatie

Online
Nederland
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *