Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemen en Leven in Tovervloed op Lorelei

19 augustus 2019 - 25 augustus 2019
Zeewolde

Aanmelden

Op het Lorelei Festival ben je welkom voor een drie uur durende playshop ‘Ondernemen en Leven in Tovervloed’.

Drie uur diep duiken in je onderneming en inzichten begrip, flow en concrete acties voor jou en je onderneming.

Eerst zien dan geloven, of eerst geloven en dan zien? Ondernemers in Tovervloed gaan uit van de tweede stelling, zij vertrouwen op hun intuïtie, creëren vanuit hun bezieling en manifesteren dit in de wereld. Dat betekent niet dat zij geen angst kennen. Juist als je echt je passie volgt, kom je je diepste angsten tegen. Feel the fear and do it anyway, is hun motto.

Ondernemen en Leven in Tovervloed is ondernemen in het ritme van de seizoenen, de maan en die van jezelf. We werken in en met het levenswiel, wijsheid van oude culturen, die dient als spiraal in je ontwikkeling én als concrete plattegrond. Het wiel laat zien waar je staat met je onderneming en geeft aan welke volgende stappen gevraagd worden om succesvol te zijn op een spelende en vanzelfsprekende manier.

Dan wordt ondernemen het volgen van een stroom, de flow in en buiten jou. Verbonden met de bron, de liefde, Tovervloed… Dat gaat niet over een heppiedepeppie blij, maar over een diepe basis van tevredenheid en vreugde.

Met deze playshop kun je ook kennismaken met het jaarprogramma Ondernemen in Tovervloed en mijn stijl van werken.

Voor wie?

 

Ben je ondernemer, net gestart, al jaren zelfstandig, of loop je rond met plannen om te gaan ondernemen? Wil je pas op de plaats maken om van daaruit een klein stapje, een stap of een grote sprong te maken met jouw onderneming? Wees welkom!

Wat gaan we doen?

 

We onderzoeken waar jij nu staat met je onderneming. Sta je aan het begin? Groeit je onderneming als kool? Is het tijd om te oogsten, successen te vieren, of zit je in een afronding van een cyclus? Elke fase vraagt om andere acties.

Speel met je GOUD. Met een simpel model maak je een overzicht van dat wat jij de wereld wil brengen. Genieten, Ontvangen, Uiten en Delen. En hiermee te leren spelen.

Je maakt kennis met het ritme van de zon, de maan en je eigen ritme, waardoor Ondernemen vanzelfsprekender en makkelijker wordt.

Aanmelden?

 

Je kunt je aanmelden voor het hele festival op www.loreleifestival.nl

 

 

 

Gegevens

Begin:
19 augustus, 2019
Einde:
25 augustus, 2019
Site:
www.loreleifestival.nl

Locatie

De banken, Zeewolde
Zeewolde, Nederland + Google Maps
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *