Laden Evenementen

Sessies en reading op Lorelei

19 augustus 2019 - 25 augustus 2019
Zeewolde

Aanmelden

Wees welkom in mijn Tovervloed Caravan op het Lorelei festival. Hier geef ik sessies van een half uur op een vraag over jouw onderneming of leven in Tovervloed.

‘Met mijn ogen dicht zie ik beter’

Mijn gave is dat ik je zielsplan zie. Dat ik  weet waar voor jij hier op aarde bent. Al voor dat je je vraag hebt gesteld, geeft je energie mij al het antwoord. Het enige dat ik doe, is dit vertalen voor jou. Helder en ‘to the point’.

Door mijn helderwetendheid krijg ik boodschappen uit andere dimensies, overleden geliefden, gidsen, engelen en – dichter bij huis- lees ik de energie van je aura en chakra’s.

De reading geeft antwoord op vragen op alle gebied: Liefde en relaties, Ondernemen en je Leven (werk, gezondheid, seksualiteit, vriendschappen, etc.)

Een klant zegt…‘Arianne legt direct de vinger op de zere plek en dat deed even flink zeer. Maar met heel veel warmte, lichtheid en humor liet ze me zien wat nu nodig was in mijn leven. Intens dankbaar ben ik voor de spiegel, eindelijk klaar om de juiste keuze te maken.’

‘Dank dank voor je helderheid! Voor mij zijn het herkenbare beelden, ik voel dat er nu al een verschuiving optreedt. Ik voel me meer ontspannen en vertrouwend, kan dan ook meer openen, in kleine stapjes!’
Aanmelden?

 

Je kunt je aanmelden voor het hele festival op www.loreleifestival.nl

 

 

 

Gegevens

Begin:
19 augustus 2019
Einde:
25 augustus 2019
Website:
www.loreleifestival.nl

Locatie

De banken, Zeewolde
Zeewolde, Nederland + Google Maps
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail