Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Sessies en reading op Lorelei

19 augustus 2019 - 25 augustus 2019
Zeewolde

Aanmelden

‘Met mijn ogen dicht zie ik beter’

Mijn gave is dat ik je de magie van jouw ziel zie. Dat ik  weet waar voor jij hier op aarde bent. Al voor dat je je vraag hebt gesteld, geeft je energie mij al het antwoord. Het enige dat ik doe, is dit vertalen voor jou. Helder en ‘to the point’.

Door mijn helderwetendheid krijg ik boodschappen uit andere dimensies, overleden geliefden, gidsen, engelen en – dichter bij huis- lees ik de energie van je aura en chakra’s.

De reading geeft antwoord op vragen op alle gebied: Liefde en relaties, Ondernemen en je Leven (werk, gezondheid, seksualiteit, vriendschappen, etc.)

Een klant zegt…‘Arianne legt direct de vinger op de zere plek en dat deed even flink zeer. Maar met heel veel warmte, lichtheid en humor liet ze me zien wat nu nodig was in mijn leven. Intens dankbaar ben ik voor de spiegel, eindelijk klaar om de juiste keuze te maken.’

‘Dank dank voor je helderheid! Voor mij zijn het herkenbare beelden, ik voel dat er nu al een verschuiving optreedt. Ik voel me meer ontspannen en vertrouwend, kan dan ook meer openen, in kleine stapjes!’
Een sessie duurt een half uur en kost € 25,=
75% van mijn omzet op Lorelei gaat naar Sonu’s Dream. Een project van Lila Pixie om Sonu uit India te ondersteunen in haar collegegeld. Sonu wil heel graag arts worden en voor € 4000,= per jaar is dat mogelijk!
Aanmelden?

 

Je kunt je aanmelden voor het hele festival op www.loreleifestival.nl

 

 

 

Gegevens

Begin:
19 augustus, 2019
Einde:
25 augustus, 2019
Site:
www.loreleifestival.nl

Locatie

De banken, Zeewolde
Zeewolde, Nederland + Google Maps
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *