Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Aardse Magie in Ondernemen in Zeist

5 oktober 2022
13:30 - 17:00
Zeist

Aanmelden

De Nieuwe Tijd is er, zoveel cycli die afgerond worden en nieuwe die starten. De Nieuwe Aarde is er ook: de frequentie is nog nooit zo hoog geweest. De herinnering aan het oude weten is groot en samen met het nieuwe bewustzijn wil je heel graag bijdragen aan de Nieuwe Wereld.

Waarschijnlijk ben jij ook geboren om ‘het’ nu echt te gaan leven.

Deze tijd vraagt jou om in het volle licht te gaan staan, om jouw grootse potentieel te leven. Om echt écht kleur te bekennen. Hoe? Spelend en de energie van de natuur volgend. Dus niet met je mouwen opgestroopt, met wilskracht en hard werken, maar met creatiekracht en levenslef dat al in je aanwezig is. In co-creatie met het leven.

We zijn multidimensionale wezens in een prachtig lichaam. Juist die multi-dimensionaliteit vraagt om belichaming in deze – soms taaie – driedimensionale wereld. Cyclisch Ondernemen in het ritme van de seizoenen en de maan, zorgt voor een krachtige structuur en bedding. ‘Stervend’ en opladend in de winter, ontluikend en ontdekkend in de lente, vierend in de zomer en oogstend in de herfst. Het levenswiel brengt dit allemaal samen en geeft je een plattegrond en kompas voor je leven en onderneming.

Met jouw deelname kun je ook proeven aan mij en mijn stijl van begeleiden. Ook kun je kennismaken met het Jaartraject Aardse Magie in Ondernemen. Mocht je beslissen dat je deel wilt nemen aan het jaarprogramma, dan ontvang je het bedrag van deze playshop als korting retour.

Je kunt ook deelnemen aan een online playshop op 20 september. 

Voor wie?

Ben je ondernemer, net gestart, al jaren zelfstandig, of loop je rond met plannen om te gaan ondernemen? Wil je  pas op de plaats maken om van daaruit een klein stapje, een stap of een grote sprong te maken met jouw onderneming? Wees welkom!

Wat gaan we doen?

We onderzoeken waar jij nu staat met je onderneming. Sta je aan het begin? Groeit je onderneming als kool? Is het tijd om te oogsten, successen te vieren, of zit je in een afronding van een cyclus? Elke fase vraagt om andere acties.

Speel met je GOUD. Met een simpel model maak je een overzicht van dat wat jij de wereld wil brengen. Genieten, Ontvangen, Uiten en Delen. En hiermee te leren spelen.

Je maakt kennis met het ritme van de zon, de maan en je eigen ritme, waardoor Ondernemen vanzelfsprekender en makkelijker wordt.

Waar?

We zijn te gast bij het Dana Centrum in de prachtige locatie Huize Calluna (met een Pluk van de Petteflet torentje ; ). Dit is voor mij heel speciaal omdat Dana klant van mij is en de eigenaren Daphne en Mariette en hun team een voorbeeld zijn voor de Aardse Magie in Ondernemen.

Investering?

Investering: € 65,= excl. 21% btw. Inclusief koffie, thee, sapjes en verblijfskosten.

Met deze playshop kun je ook proeven aan mij en mijn stijl van begeleiden. Ook kun je kennismaken met het Jaartraject aarprogramma Ondernemen in Tovervloed en mijn stijl van werken. Mocht je hierna beslissen dat je deel wilt nemen aan het jaartraject, dan ontvang je het bedrag van deze playshop als korting retour.

Meld je hieronder aan en wees welkom!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
5 oktober, 2022
Tijd:
13:30 - 17:00
Investering:
€65,00

Locatie

Dana
Rembrandtlaan 19
Zeist, Utrecht 3707 BL
+ Google Maps
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *