Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Playshop Ondernemen in Tovervloed

9 februari 2018
10:00 - 17:00
Brummen

Aanmelden

Een dag diep duiken in je onderneming en naar huis gaan met inzichten, begrip, flow en concrete acties voor jou en je onderneming.

Eerst zien dan geloven, of eerst geloven en dan zien? Ondernemers in Tovervloed gaan uit van de tweede stelling, zij vertrouwen op hun intuïtie, creëren vanuit hun bezieling en manifesteren dit in de wereld. Dat betekent niet dat zij geen angst kennen. Juist als je echt je passie volgt, kom je je diepste angsten tegen. Feel the fear and do it anyway, is hun motto.

Alleen wanneer je verouderde marketingconcepten en de overtuigingen die  je ondernemerschap niet meer dienen, werkelijk loslaat, wordt ondernemen speelser, vrijer en succesvoller dan ooit tevoren.

De nieuwe tijd vraagt je te gaan staan voor wie jij bent. Niet in concurrentie met anderen (want concurrentie bestaat niet), maar vanuit je eigen waarde. Om goed geld te verdienen, vervulling te vinden en voldoening te voelen met dat wat je de wereld biedt. Niet binnen of buiten de lijntjes te kleuren, geen gratis weggevers, webinars, blogs, ‘salesfunnels’, online trainingen, omdat iedereen roept dat je dat moet doen, maar je eigen unieke schilderij te maken. Als ondernemer en als mens.

Met deze playshop kun je ook kennismaken met het jaarprogramma Ondernemen in Tovervloed en mijn stijl van werken. Mocht je hierna beslissen dat je deel wilt nemen aan het jaarprogramma, dan ontvang je het bedrag van deze playshop als korting retour.

Voor wie?

Ben je ondernemer, net gestart, al jaren zelfstandig, of loop je rond met plannen om te gaan ondernemen? Wil je een dagdeel pas op de plaats maken om van daaruit een klein stapje, een stap of een grote sprong te maken met jouw onderneming? Wees welkom!

Wat gaan we doen?

We onderzoeken waar jij nu staat met je onderneming. Sta je aan het begin? Groeit je onderneming als kool? Is het tijd om te oogsten, successen te vieren, of zit je in een afronding van een cyclus? Elke fase vraagt om andere acties.

Speel met je GOUD. Met een simpel model maak je een overzicht van dat wat jij de wereld wil brengen. Genieten, Ontvangen, Uiten en Delen. En hiermee te leren spelen.

Waar?

De Playshop is in Villa Sangha in Brummen. Tussen Arnhem en Zutphen

Investering?

Investering: € 97,= excl. 21% btw. Lunch is potluck, inclusief koffie, thee, verblijfskosten.

Met deze playshop kun je ook kennismaken met het jaarprogramma Ondernemen in Tovervloed en mijn stijl van werken. Mocht je hierna beslissen dat je deel wilt nemen aan het jaarprogramma, dan ontvang je het bedrag van deze playshop als korting retour.

Meld je hieronder aan en wees welkom!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Gegevens

Datum:
9 februari, 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Investering:
€97,00

Locatie

Villa Sangha
Zuthpensestraat 196
Brummen,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *