Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Playshop Ondernemen in Tovervloed

6 april 2018
10:00 - 17:30
Nuenen

Aanmelden

Een dag diep duiken in je onderneming en naar huis gaan met inzichten, begrip, flow en concrete acties voor jou en je onderneming.

Eerst zien dan geloven, of eerst geloven en dan zien? Ondernemers in Tovervloed gaan uit van de tweede stelling, zij vertrouwen op hun intuïtie, creëren vanuit hun bezieling en manifesteren dit in de wereld. Dat betekent niet dat zij geen angst kennen. Juist als je echt je passie volgt, kom je je diepste angsten tegen. Feel the fear and do it anyway, is hun motto.

Ondernemen in Tovervloed nodigt je uit om niet binnen of buiten de lijntjes te kleuren, maar om je eigen kleurrijke schilderij te maken waardoor je woest aantrekkelijk wordt. Zonder hard te werken of te geloven in concurrentie.

Ondernemen in Tovervloed is ondernemen in het ritme van de seizoenen, de maan en die van jezelf. We werken in en met het levenswiel, wijsheid van oude culturen, die dient als spiraal in je ontwikkeling én als concrete plattegrond. Het wiel laat zien waar je staat met je onderneming en geeft aan welke volgende stappen gevraagd worden om succesvol te zijn op een spelende en vanzelfsprekende manier.

Dan wordt ondernemen het volgen van een stroom, de flow in en buiten jou. Verbonden met de bron, de liefde, Tovervloed… Dat gaat niet over een heppiedepeppie blij, maar over een diepe basis van tevredenheid en vreugde.

Met deze playshop kun je ook kennismaken met het jaarprogramma Ondernemen in Tovervloed en mijn stijl van werken. Mocht je hierna beslissen dat je deel wilt nemen aan het jaarprogramma, dan ontvang je het bedrag van deze playshop als korting retour.

Voor wie?

 

Ben je ondernemer, net gestart, al jaren zelfstandig, of loop je rond met plannen om te gaan ondernemen? Wil je een dag pas op de plaats maken om van daaruit een klein stapje, een stap of een grote sprong te maken met jouw onderneming? Wees welkom!

Wat gaan we doen?

 

We onderzoeken waar jij nu staat met je onderneming. Sta je aan het begin? Groeit je onderneming als kool? Is het tijd om te oogsten, successen te vieren, of zit je in een afronding van een cyclus? Elke fase vraagt om andere acties.

Speel met je GOUD. Met een simpel model maak je een overzicht van dat wat jij de wereld wil brengen. Genieten, Ontvangen, Uiten en Delen. En hiermee te leren spelen.

Je maakt kennis met het ritme van de zon, de maan en je eigen ritme, waardoor Ondernemen vanzelfsprekender en makkelijker wordt.

Investering?

 

Investering: € 125,= excl. 21% btw. Inclusief koffie, thee, sapjes en verblijfskosten. Lunch is potluck, we nemen allemaal wat mee voor een overvloedige tafel.

Met deze playshop kun je ook kennismaken met het jaarprogramma Ondernemen in Tovervloed en mijn stijl van werken. Mocht je hierna beslissen dat je deel wilt nemen aan het jaarprogramma, dan ontvang je het bedrag van deze playshop als korting retour.

Meld je hieronder aan en wees welkom!

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
6 april, 2018
Tijd:
10:00 - 17:30
Investering:
€125,00 – €135,00

Locatie

De verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, Noord Brabant Nederland
+ Google Maps
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *