Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Licht op je verlangen – Tovervloed in de Lente

23 april 2020
10:00 - 17:00
Nuenen

Aanmelden

Eén van de pijlers van een succesvolle onderneming, een stromende relatie en een tovervloedig leven is je verlangen bloedserieus nemen.

We hebben zo vaak gehoord dat je verlangens er niet toe doen dat we ze vaak diep verstopt hebben. Je hebt geleerd er niet naar te luisteren, er net naast te leven… of om je verlangen te parkeren omdat ‘het’ toch niet kan.

Maar als het goed is, blijft je verlangen fluisteren en duwen. In de vorm van ideeën die maar aan blijven kloppen, in gevoelens die je zo graag wil ervaren en in de steeds sterkere kriebel in je onderbuik. Verlangen wil de ruimte, roept je, wil je meenemen naar jouw bestemming, wil jou jouw plek in laten nemen die er eigenlijk altijd al was.

Kijk naar de natuur in de lente. De natuur barst van het verlangen, van nieuw leven, van bloesems die voluit hun pracht laten zien. Natuur die de liefde bedrijft: een orgastische uitbarsting van lust en leven. Daar gaat verlangen over.

Net zoals het zaadje dat als plantje boven de grond komt zich richt naar de zon om te groeien, hoef jij jouw verlangen alleen maar te volgen. Creëren start met ruimte geven aan jouw verlangen. Er een licht op te schijnen waardoor je verlangen gevoed wordt en geboren mag worden. Niks niet hard werken, zichtbaar worden en ploeteren; maar trouw zijn aan jouw verlangen en dit pad stapje voor stapje te volgen.

Surf mee op de energie van de lente en laat jouw verlangen geboren worden.

Voor wie?

 

  • voor mensen die een sterk verlangen hebben en dit jaar hun verlangen willen creëren en manifesteren.
  • voor mensen die nog geen beeld hebben van hun verlangen en zo graag contact hier mee willen krijgen.
  • voor mannen en vrouwen die meer in het ritme van de seizoenen willen leven en de energie van de lente willen benutten om vanzelfsprekend te creëren.

Voor ondernemers en geen ondernemers die in de energie van de lente willen creëren en spelen en ervaren dat dit de sleutel is naar een  Tovervloedig leven.

We vormen samen een cirkel met maximaal 12 deelnemers.

Wat gaan we doen?

 

Tijdens deze Dag van Tovervloed haal jij vanuit je ziel en wezen de sleutel naar je verlangen op. Je staat stil bij jouw verlangen op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch niveau.

Je leert licht te schijnen op je verlangen en de lol van jouw verlangen de ruimte geven. Je leert spelen vanuit je verlangen.

Je creëert een pad voor jezelf waarop je jouw roeping hoort en het verlangen als kompas werkt naar jouw bestemming.

Gewerkt wordt met visualisaties, teaching, systemische opstellingen, heart & soul healing, lichaamswerk, sjamanisme, chakraleer, schaduwwerk, soundhealing en ouderwetse ‘hardcore’ coaching. Dit alles ondersteund en omgeven door krachtdieren, spelende innerlijke kinderen, gidsen, voorouders in verschillende dimensies.

Arianne begeleid al 30 jaar mensen, leiders en ondernemers.  Ze staat direct in contact met het verlangen van je ziel. Is spreekbuis voor voorouders, gidsen en andere wezens, allen ondersteunend aan jouw zielspad. Ze staat met haar voeten in de klei, werkt (ook) in het bedrijfsleven en heeft honderden mensen gecoacht op hun passie en zielsmissie.

Waar?

 

We zijn welkom op de liefdevolle plek ‘De Verbindende Factor’ in Nuenen, vlak bij Eindhoven.

Investering?

 

Je investering is € 145,=, excl. 21% BTW, inclusief koffie, thee, snacks. Lunch doen we potluck, we nemen allemaal wat mee waardoor we een Tovervloedige tafel delen.

Meld je hieronder aan en wees welkom!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
23 april, 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Investering:
€145,00

Locatie

De verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, Noord Brabant Nederland
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *