Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

Licht op je verlangen – Online programma

15 maart 2021 - 30 april 2021

Aanmelden

Hoe serieus neem jij je verlangens?

Misschien droom je van een succesvolle onderneming, onderdeel zijn van een community, reizen, een plek in de natuur,  een grote liefde…

Deze dromen hebben hun oorsprong in verlangens. Verlangens die diep in je onderbuik leven en eigenlijk los staan van de vorm. Verlangens als je essentie leven, er toe doen, spelen, creëren, verwezenlijken, belichamen, verbinden…

We hebben zo vaak gehoord dat je verlangens er niet toe doen dat we ze vaak diep verstopt hebben. Je hebt geleerd er niet naar te luisteren, er net naast te leven, het in de (‘verkeerde’) vorm het in de buitenwereld te zoeken… of om je verlangen te parkeren omdat ‘het’ toch niet kan.

 

 

Maar als het goed is, blijft je verlangen fluisteren en duwen. In de vorm van ideeën die maar aan blijven kloppen, in gevoelens die je zo graag wil ervaren en in de steeds sterkere kriebel in je onderbuik.

Verlangen wil de ruimte, roept je, wil je meenemen naar jouw bestemming, wil jou met jouw plek laten samenvallen die er eigenlijk altijd al was.

 

Verwonderen en vertoveren

Je verlangen ontdekken en jezelf toestemming geven dit te leven, levert grote speelsheid en vrijheid op. Vrij om jouw roeping te volgen en je bestemming te leven.

Dit proces gaat niet via je hoofd, wel gedeeltelijk via je hart. Het ontstaat echter vanuit je onderbuik.

Daar hoor jij jouw liedje van verlangen.

 

 

Waarom in de lente?

Leven in het ritme van de seizoenen en de maan, zorgt ervoor dat je inplugt in de energie die ondersteunend werkt. Het leven wordt er eenvoudiger door.

In de lente komt het leven weer op gang.  Je ziet de knoppen, de lentebollen, je hoort de vogels weer fluiten. Ze vliegen heen en weer en starten met het bouwen van hun nest. Ook dit gebeurt in jou!  Je volgt de vlinders in je buik, daar waar jij gaat spelen (2e chakra) en wordt als vanzelf getrokken naar daar waar je blij van wordt, jouw magie (6e chakra). Je gaat op ontdekkingsreis de wereld in en laat je toekomen wat je toevalt.

Elke cyclus weer kun je uit een nieuw ei komen, ontkiemen uit je eigen zaad. Je hart naar het licht draaien en meegenomen worden in die heerlijke lente energie. Elk jaar weer een groots JA zeggen tegen het leven.

 

 

In de lente – het oosten van het levenswiel – is de start van nieuw leven. Het is de inademing van de ademcyclus.

 

Doe dit met volle teugen!

Wat gaan we doen?

We gaan zes weken op reis in een cirkel.

Op mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau laat je jouw levensenergie stromen.

Je ontvangt:

 • 4 maal een workshop via ZOOM
 • teaching
 • Heart & Soul healing
 • werken via het levenswiel
 • verduidelijking van je missie
 • belichaming van je wezen
 • bekrachtiging van jouw levensboom
 • visualisaties en meditaties
 • natuur opdrachten
 • verbinden met krachtdieren
 • contact met je gids
 • een diepe diepe bedding van het walvisveld en spelen met dolfijnenenergie
 • uitdagende opdrachten om stappen te zetten
 • verbinding met mede deelnemers voor steun en support 

  Begeleiders, gidsen, natuurwezens, draken, elfjes spelen met je mee en zijn jouw support en fanclub vanuit andere dimensies.

  We f*cken de focus en gaan op avontuur.

De ZOOM bijeenkomsten kun je terug kijken als je er een keertje niet bij bent geweest, of als je nogmaals een meditatie of visualisatie wil doen.

In een besloten Facebookgroep kun je delen en met je mede-reizigers sparren.  Ook zal ik hier dagelijks zijn om vragen te beantwoorden en te reflecteren op je delen.

Voor wie?

 • voor mensen die een sterk verlangen hebben en dit jaar hun verlangen willen creëren en verwezenlijken.
 • voor mensen die nog geen beeld hebben van hun verlangen en zo graag contact hier mee willen krijgen.
 • voor mannen en vrouwen die meer in het ritme van de seizoenen willen leven en de energie van de lente willen benutten om vanzelfsprekend te creëren.

Voor ondernemende mensen (los van KvK nummers of juridisch vormen)  die in de energie van de lente willen creëren en spelen en ervaren dat dit de sleutel is naar een  Tovervloedig leven.

Wat levert het je op?

🐣 Zicht op je verlangen levert je ten eerste levensenergie op.  De inzichten die je krijgt, zijn vette euro’s die vallen en puzzelstukken die op z’n plaats vallen. Aha, daarom zoek ik ‘dit’ altijd in de buitenwereld. En/of: inzichten waar en waarom je essentiele verlangens verstopt hebt

🐣inzichten zijn leuk, maar ik ga pas aan bij resultaten. Na deze reis stroomt de energie weer waar het vast zat, oude overtuigingen laat je mentaal los en emoties doen weer waarvoor ze in het leven zijn geroepen: stromen en dienen. Fysiek zul je meer vreugde en ontspanning ervaren.

🐣jouw creatie stroomt weer, je leeft samen met jouw vrije spelende kind, je durft je eigen levensschilderij te maken, je geniet van jezelf en jouw avontuur in het leven.

🐣 Je spreekt je JA voor deze nieuwe cyclus uit, waardoor poorten opengaan, nieuwe paden zich aandienen en jij dat verwezenlijkt waarvoor je op aarde bent gekomen.

🐣 jouw relatie met andere dimensies wordt (nog meer) verdiept. Draken en elfjes spelen met je mee. Trollen leren je dat rollen in de modder juist veel oplevert, feeën weerspiegelen je eigen vleugels en kabouters nemen je mee in plicht en plezier. Het GOUD van je voorouders, de liefde, waarvoor jij op aarde bent gekomen ga je meer en meer leven. De magie in jouw leven gaat (nog meer) aan, waardoor synchroniciteit ontstaat en je precies dat op je pad ontvangt wat nodig is om in Tovervloed te leven.

🐣 het voelen en weten dat je een cirkel vormt met gelijkgestemden die dit leven geboren zijn om met elkaar de Nieuwe Tijd te verwezenlijken. Vanuit je individuele plek draag je bij aan het collectief.

🐣 en last but zeker not least ervaar je meer lol en vreugde in je leven. Dit is als een springkussen onder je. Dat wat er ook gebeurt in je leven en in deze gekke wereld, je altijd terug kunt vallen op jezelf, je humor en je relativeringsvermogen.

Wanneer?

We starten net na Nieuwe Maan op maandag 15 maart. Je ontvangt dan de mail met de eerste opdrachten en uitnodiging voor ZOOM.

De data van de ZOOM bijeenkomsten zijn:

Maandag 15 maart: 19.30 uur tot 21.30 uur
Donderdag 1 april: 10.00 uur tot 12.00 uur
Dinsdag 13 april: 19.30 uur tot 21.30 uur
Vrijdag 30 april: 10.00 uur tot 12.00 uur

Ik heb bewust gekozen voor verschillende dagen. Mocht je er een keer niet bij kunnen zijn, dan kun je de replay bekijken.

Investering?

Je investering is € 188,=, excl. 21% BTW.

Reken op minimaal 2 uur per week voor de opdrachten.

F*ck de Focus en ga mee op avontuur!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
15 maart, 2021
Einde:
30 april, 2021
Investering:
€188,00

Locatie

Online
Nederland
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *