Laden Evenementen

Jaarprogramma Leven en Ondernemen in Tovervloed

27 oktober 2022 - 5 oktober 2023

Aanmelden

Voor de achtste keer start Leven en Ondernemen in Tovervloed. Het is een transformerend jaartraject om jou en je onderneming te laten vliegen met je wortels stevig in de aarde.

Het programma gaat om jou persoonlijk, over jouw ondernemerschap én over jouw onderneming.

Het vraagt je om oude (marketing) overtuigingen los te laten, te kiezen voor overvloed in plaats van schaarste. Te doen waar je intens blij van wordt, om samen te vallen met jouw plek. Dan komt de T van Toveren, van magie en synchroniciteit in je leven en onderneming.

Ga voor jouw GOUD

Doe waar je van GENIET, durf te ONTVANGEN, UIT jezelf op een manier die bij je past en DEEL je talenten met de wereld. In de flow is Genieten is Ontvangen is Uiten is Delen. Ga voor GOUD in je leven en onderneming.

 

 

Authenticity is magnetising

Hoe meer jij samenvalt met jouw plek, hoe ‘aantrekkelijker’ mensen jou vinden. Je bent een magneet die de juiste situaties en mogelijkheden aantrekt. De andere kant van de magneet duwt mensen die niet bij je passen bij je weg. Dit is een natuurlijk proces waardoor jij steeds meer je ‘True Colours’ kunt en durft te laten zien. Je bent als een bloem die bloeit en de juiste ‘insecten’ aantrekt. Dit betekent dat je de juiste voorwaarden schept om te bloeien in plaats van hard aan je eigen gras te trekken…

Dit proces is veel spannender (en leuker met veel meer voldoening!) dan je mouwen opstropen, heel hard werken en zichtbaar proberen te zijn. Ondernemen met vlinderend hart, vuur in je buik, zachte knieën en je voeten stevig op de aarde. Kun je het voelen?

In alle vijf dimensies van ontwikkeling laten we het bloed stromen: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Wanneer deze dimensies op elkaar aansluiten, stroomt de energie en ervaar je magie en synchroniciteit in je leven en ondernemen.

We volgen de moedige Reis van de Heldin door naar binnen te gaan en te herbronnen, vandaar uit ga je de buitenwereld in en leef je de dappere Reis van de Held.

Je komt (weer) in contact met jouw essentie en wat wezenlijk voor jou is en gaat dit daadwerkelijk leven en ondernemen.

In het ritme van de natuur

Als mensen hoeven we geen verbinding te maken mét de natuur omdat we natuur zijn. Wanneer je het ritme van de natuur gaat volgen, plug je in op de energie in jou die gelijk loopt met de seizoenen en de cyclus van de maan. Hierdoor surf je op de golven van dat wat is en wordt het leven en ondernemen een stuk eenvoudiger. Niet altijd even makkelijker, maar wel simpeler.

 

 

De zon, het mannelijke is leidend in de seizoenen: herbronnen in de winter, creërend  en spelend in de Lente, vierend in de zomer en oogstend in de herfst. Het vrouwelijke weeft hier zich om heen in de cyclus van de maan,  van Nieuwe Maan vol potentie tot Donkere Maan.  Hoe kun je jouw ritme dienend maken aan jouw ritme?

Het Levenswiel als plattegrond en leiding

In het levenswiel komen de seizoenen, de windrichtingen en de elementen samen.  Het oeroude wiel van alle oude culturen; van Siberie, de Kelten, de Native -Americans, Maori’s, Inca’s en Maya’s en de Friese Tovenaars. Gesteund door krachtdieren, gidsen, Goden en Godinnen, natuurwezens en voorouders, leidt dit wiel ons. Het geeft een gezonde balans tussen de intuïtieve vrouwelijke energie van follow the flow en de  aanwezige mannelijke energie die zorgt voor aanwezigheid, structuur en visie. Het geeft rust én vrijheid.

Ga je mee op reis?

 

Ga mee op reis wanneer je je geroepen voelt als je deze tekst leest; wanneer je weet dat jij je onderneming ‘bent’ en jouw wezen aan het stuur wil zetten.

Je wilt inpluggen in de energie van de maan en de seizoenen en zo je waarlijke natuur leven.

Je wilt je (meer) verbinden met de dimensies om je heen en hen als steun ervaren. Draken, elfjes, feeën, trollen, kabouters, voorouders, Sjamanen zijn jouw fanclub en brengen je magie.

Je durft de bekende paden van businesscoaches te verlaten, oude managementmodellen achter je te laten en je eigen unieke weg te lopen.

Je bent een vrouw en…

Je staat aan het begin van een nieuw cyclus in je leven of bedrijf. Alles is nog nieuw, je hebt veel plannen, maar weet niet waar je moet beginnen. Of je durft misschien niet om voor jouw zielsmissie te gaan staan. Je staat in het oosten, de lente van het levenswiel.

of

Je leven is een tovervloedige jungle. Alles wat je aanraakt wordt goud. Je wil graag overzicht, weer terug naar je essentie, meer genieten en weer meer vanuit jouw bron leven. Waar mag je snoeien en wat mag meer aandacht hebben? Je bent in het zuiden, de volle zomer in het levenswiel.

of

Je wilt zo graag oogsten, genieten van dat wat er al verwezenlijkt is, maar je bent al bezig met de volgende ronde, nieuwe kansen, oneindige mogelijkheden. Hoe vanuit rust en vreugde te leven en ondernemen? Je staat op het westen, de herfst in het levenswiel.

of

Er komt een nieuwe cyclus aan en je voelt dat je afscheid mag nemen van het oude, terwijl het nieuwe er nog niet is. Hoe om te gaan met deze -vaak stille- periode. In het levenswiel sta je in het noorden, de winter.

Je bent een vrouw die echt haar persoonlijke proces aan wil gaan, hoe spannend soms ook. Een vrouw die er voor kiest om dit in een stevige en veilige bedding van een cirkel te doen.

Je bent een vrouw die wil leven en ondernemen vanuit haar vrouwelijke én mannelijke energie. Deze in balans brengen en voluit te leven.

Er is zeker (veel!) ruimte voor processen en er is (veel!) heling dit jaar, toch is het geen therapeutisch jaar. Dat betekent dat je voldoende volwassenheid hebt om jezelf te kunnen dragen. Ook is het fijn als je al ervaring met persoonlijke en ‘spirituele’ ontwikkeling hebt.

Je kunt minimaal een dagdeel per week vrijmaken voor de opdrachten buiten de samenkomsten om.

Opbouw van het programma

 

Omdat de begeleiding echt maatwerk is, is de cirkel klein en krachtig. Met maximaal 8 vrouwen gaan we op pad.

 

 

 

 

 

Het programma is een ‘blended-learning’ traject. Dit betekent dat het een combinatie is van online leren en groeien en dat we elkaar live ontmoeten in meerdaagse bijeenkomsten.

Intake

Het jaar start met een online intake. Ik stem me af op je vraag en jouw verlangen en samen bekijken we of het programma klopt voor jou en past op dit moment. Niet iedereen wordt aangenomen voor dit programma. Het moet echt ‘kloppen’.

Wanneer we allebei een volmondig ‘JA’ voelen gaan we het commitment aan voor dit jaar.

Human Design Consult

Als deelnemer ontvang je een Human Design-consult van Surrenda Kuut van Hoop te geven

Human Design geeft je een zeer accuraat en praktisch inzicht in hoe jij ‘bedraad’ bent en hoe je jezelf weer kunt afstemmen op je oorspronkelijke setting, dit geeft je een kompas in leven en ondernemen en mij handvatten hoe jou te begeleiden op jouw unieke pad.

Live bijeenkomsten

We ontmoeten elkaar live 4 maal in een driedaagse bijeenkomst met een start en afrondende dag. In totaal 14 dagen.

Online begeleiding

Online ontvang  je opdrachten in het ritme van de maand, de seizoenen en de maan. Je deelt in de groep, ontvangt feedback van mij en als cirkel ondersteunen en helpen we elkaar.

Online samenkomsten

Tussen de bijeenkomsten ontmoeten we elkaar ook een aantal keer online.  Soms met een bepaald thema, voor inspiratie, stok achter de deur, vraagbaak en om je even vlot te trekken wanneer het nodig is.

 

 

 

Nieuwe Maanreis

Elke Nieuwe Maan komen we online samen voor een Nieuwe Maan reis. We zetten met elkaar intenties en de invulling is altijd anders en afgestemd op de collectieve energie. Regelmatig maak je een reis naar jouw vallei – een gewijde ruimte in een andere dimensie – waar je ook daar jouw leven vorm kunt geven. We nodigen krachtdieren, bomen, gidsen, voorouders, innerlijke kinderen en de elementen uit om je te begeleiden en in Tovervloed te laten leven.

Deelnemers van andere cirkels nemen ook deel aan deze Nieuwe Maan reizen.

Met het eerste kwartier, Volle Maan en laatste kwartier krijg je opdrachten en suggesties voor rituelen, verbonden met de natuur.

Inspiratie – Intervisie cirkel

Tussen de driedaagsen  kom je bijeen met een aantal andere deelnemers om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Een persoonlijke fan- en klankbordclub die als springplank kan werken voor jou en jouw creatie.

Buddy en metgezel

Per seizoen werk je met een wisselende buddy. Deze metgezel is jouw fan, klankbord, spiegel, vraagbaak en getuige.

 

Gids en begeleiding

Ik begeleid je individueel, houd iedereen ‘in de gaten’, volg dicht op de huid jouw processen, vorderingen, creaties en verwezenlijking.  In de bedding die ik creëer, kun je veilig groeien. ‘Holding Space’ is een goed Nederlands woord ; ) voor wat ik doe. Ik ben er, ook als er geen fysiek contact is.

Readings en individuele ondersteuning

De begeleiding is volledig maatwerk

Ik sta direct in contact met je wezen en ziel. Regelmatig stem ik af en stuur ik bij waar nodig. Je ontvangt (daarom) niet alleen wat je wil, je krijgt vooral wat je nodig hebt. Dit kan soms lastig zijn, maar meestal ligt daar de grens van je comfortzone en mogelijkheden tot groei.

Door het jaar heen, krijg je mij helemaal.  Een half uur telefonisch sparren wanneer je vast zit, of vragen hebt die jouw buddy of inspiratiecirkel niet kunt beantwoorden, is inbegrepen in het pakket.

Ondersteuning

Superblij ben ik met de assistentie van Turid van Holsteijn komend jaar. Zij is ‘one of a kind’, heeft toegang tot vele dimensies en is volledig aanwezig. Door haar zijn zorgt zij voor een stevige uitlijning tussen kosmos en aarde waar alles mag zijn. Hierdoor kunnen we nog hoger vliegen en dieper duiken.

 

Ademreis

 

Tijdens de winter driedaagse ontvang je een ademreis van Francis van der Wiel van  Ademreis. Francis is een intuïtieve krachtige ademcoach die met liefde jou meeneemt naar meer leven in jouw cellen.

 

 

 

 

Alles op een rij

 • Intake
 • Human Design Consult
 • Online leren en begeleiding
 • Besloten groep op Facebook of Mewe om te delen en te inspireren
 • Picknick plek, de startdag waar we elkaar ontmoeten
 • 4 driedaagse bijeenkomsten, inclusief overnachtingen en verzorging
 • Afrondende dag
 • Directe feedback van, gegidst worden door mij en mijn gave om jouw GOUD te zien en jou hierin te begeleiden.
 • Ondersteuning van Turid van Holsteijn
 • Readings
 • Online bijeenkomsten
 • Inspiratie- intervisie cirkel bijeenkomsten
 • Nieuwe Maan reizen
 • Een wisselende metgezel die met je oploopt en samenwerkt
 • Ademreis
 • 20% korting op een individuele sessie
 • 20% korting op (online) programma’s

De seizoenen, windrichtingen en de maan zorgen voor een stevig fundament, plattegrond en inhoud voor jouw leven en jouw onderneming.

Wanneer?

Data zijn nog niet vastgesteld. Stuur een mailtje wanneer je interesse hebt, dan ontvang je ze als eerste


Startdag   : 26 oktober 2022
Winter      :
Lente         :
Zomer.      :
Herfst.       :
Slotdag.    :

Investering?

 

Investering in tijd: reken op 1 dagdeel tijd per week buiten de weken om waarin we elkaar ontmoeten. De online opdrachten vragen aandacht en studie, net als de bijeenkomsten met je Inspiratie – Cirkel en het samenwerken met je buddy.

Investering in geld:  € 4.750,= excl 21 % btw. Inclusief verblijf: locatie,  overnachtingen op een twee- of driepersoonskamer. Eten doen we de eerste dag van de driedaagse potluck en de tweede dag koken we gezamenlijk.

Wil je in drie termijnen betalen, dan betaal je € 1.700,= excl 21% btw per termijn

Wanneer we beide ‘ja’ zeggen tegen een jaar samenwerking, ontvang je een factuur voor € 500,= inschrijfgeld. Dit bedrag is ‘non-refundable’.

Aanmelden?

 

Meld je hieronder aan voor een vrijblijvende intake. Ik neem dan contact met je op. Samen bekijken we of dit programma dit jaar voor jou en mij als begeleider klopt.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Aanvraag intake Jaarprogramma Leven en Ondernemen in Tovervloed
0,00
Onbeperkt

Gegevens

Begin:
27 oktober 2022 10:30
Einde:
5 oktober, 2023 17:30
Investering:
Gratis
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail