Laden Evenementen

Jaarprogramma Leven en Ondernemen in Tovervloed

28 oktober 2021 - 13 oktober 2022

Aanmelden

Leven en Ondernemen in Tovervloed is een hoogwaardig, intensief jaartraject om jou en je onderneming te laten vliegen met je wortels stevig in de aarde.

Het programma gaat om jou persoonlijk, over jouw ondernemerschap. Dit  kan zich richten op een onderneming, maar ook op je leven, je relatie, je droom te verwezenlijken.

Jij bent je onderneming…

Het vraagt je om oude (marketing) overtuigingen los te laten, te kiezen voor overvloed in plaats van schaarste. Te doen waar je intens blij van wordt, om samen te vallen met jouw plek. Dan komt de T van Toveren, van magie en synchroniciteit in je leven en onderneming.

Ga voor jouw GOUD

Doe waar je van GENIET, durf te ONTVANGEN, UIT jezelf op een manier die bij je past en DEEL je talenten met de wereld. In de flow is Genieten is Ontvangen is Uiten is Delen. Ga voor GOUD in je leven en onderneming.

 

 

Authenticity is magnetising

Hoe meer jij samenvalt met jouw plek, hoe ‘aantrekkelijker’ mensen jou vinden. Je bent een magneet die de juiste situaties en mogelijkheden aantrekt. De andere kant van de magneet duwt mensen die niet bij je passen bij je weg. Dit is een natuurlijk proces waardoor jij steeds meer je ‘True Colours’ kunt en durft te laten zien. Je bent als een bloem die bloeit en de juiste ‘insecten’ aantrekt. Dit betekent dat je de juiste voorwaarden schept om te bloeien in plaats van hard aan je eigen gras te trekken…

Dit proces is eigenlijk veel spannender (en leuker met veel meer voldoening!) dan te moeten bloggen en netwerkbijeenkomsten aflopen.

In alle vijf dimensies van ontwikkeling laten we het bloed stromen: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Wanneer deze dimensies op elkaar aansluiten, stroomt de energie en ervaar je magie en synchroniciteit in je leven en ondernemen.

We volgen de moedige Reis van de Heldin door naar binnen te gaan en te herbronnen, vandaar uit ga je de buitenwereld in en leef je de dappere Reis van de Held.

Je komt (weer) in contact met jouw essentie en wat wezenlijk voor jou is en gaat dit daadwerkelijk leven en ondernemen.

In het ritme van de natuur

Als mensen hoeven we geen verbinding te maken mét de natuur omdat we natuur zijn. Wanneer je het ritme van de natuur gaat volgen, plug je in op de energie in jou die gelijk loopt met de seizoenen en de cyclus van de maan. Hierdoor surf je op de golven van dat wat is en wordt het leven en ondernemen een stuk eenvoudiger. Niet altijd even makkelijker, maar wel simpeler.

De zon, het mannelijke is leidend in de seizoenen: herbronnen in de winter, creërend  en spelend in de Lente, vierend in de zomer en oogstend in de herfst. Het vrouwelijke weeft hier zich om heen in de cyclus van de maan,  van Nieuwe Maan vol potentie tot Donkere Maan, in een nieuwe afstemming.  Hoe kun je jouw ritme dienend maken aan jou en je onderneming?

Zoveel aspecten en facetten om rekening mee te houden, daar bestaat geen ‘7 sleutels tot succes’ – stappenplan voor. Wel maatwerk. In een kleine groep van ‘Wezenlijke’ – ondernemers ontvang je precies wat klopt voor jouw unieke pad.

Het Levenswiel als plattegrond en leiding

In het levenswiel komen de seizoenen, de windrichtingen en de elementen samen.  Het oeroude wiel van alle oude culturen; van Siberie, de Kelten, de Native -Americans, Maori’s, Inca’s en Maya’s en de Friese Tovenaars. Gesteund door krachtdieren, gidsen, Goden en Godinnen, natuurwezens en voorouders, leidt dit wiel ons. Het geeft een gezonde balans tussen de intuïtieve vrouwelijke energie van follow the flow en de  aanwezige mannelijke energie die zorgt voor aanwezigheid, structuur en visie. Het geeft rust én vrijheid.

Meer lezen over de inhoud van het programma? Klik hier  

Ga je mee op reis?

Ga mee op reis wanneer je je geroepen voelt als je deze tekst leest; wanneer je weet dat jij je onderneming ‘bent’ en jouw wezen aan het stuur wil zetten.

Je wilt inpluggen in de energie van de maan en de seizoenen en zo je waarlijke natuur leven.

Je wilt je (meer) verbinden met de dimensies om je heen en hen als steun ervaren. Draken, elfjes, feeën, trollen, kabouters, voorouders, Sjamanen zijn jouw fanclub en brengen je magie.

Je durft de bekende paden van businesscoaches te verlaten, oude managementmodellen achter je te laten en je eigen unieke weg te lopen.

Je bent een vrouw en…

Je staat aan het begin van een nieuw cyclus in je leven of bedrijf. Alles is nog nieuw, je hebt veel plannen, maar weet niet waar je moet beginnen. Of je durft misschien niet om voor jouw zielsmissie te gaan staan. Je staat in het oosten, de lente van het levenswiel.

of

Je leven is een tovervloedige jungle. Alles wat je aanraakt wordt goud. Je wil graag overzicht, weer terug naar je essentie, meer genieten en weer meer vanuit jouw bron leven. Waar mag je snoeien en wat mag meer aandacht hebben? Je bent in het zuiden, de volle zomer in het levenswiel.

of

Je wilt zo graag oogsten, genieten van dat wat er al verwezenlijkt is, maar je bent al bezig met de volgende ronde, nieuwe kansen, oneindige mogelijkheden. Hoe vanuit rust en vreugde te leven en ondernemen? Je staat op het westen, de herfst in het levenswiel.

of

Er komt een nieuwe cyclus aan en je voelt dat je afscheid mag nemen van het oude, terwijl het nieuwe er nog niet is. Hoe om te gaan met deze -vaak stille- periode. In het levenswiel sta je in het noorden, de winter.

Je bent een vrouw die echt haar persoonlijke proces aan wil gaan, hoe spannend soms ook. Een vrouw die er voor kiest om dit in een stevige en veilige bedding van een cirkel te doen.

Je bent een vrouw die wil leven en ondernemen vanuit haar vrouwelijke én mannelijke energie. Deze in balans brengen en voluit te leven.

Er is zeker (veel!) ruimte voor processen en er is (veel!) heling dit jaar, toch is het geen therapeutisch jaar. Dat betekent dat je voldoende volwassenheid hebt om jezelf te kunnen dragen. Ook is het fijn als je al ervaring met persoonlijke en ‘spirituele’ ontwikkeling hebt.

Je kunt minimaal een dagdeel per week vrijmaken voor de opdrachten buiten de samenkomsten om.

Opbouw van het programma

Omdat de begeleiding echt maatwerk is, is de cirkel klein en krachtig. Met maximaal 8 vrouwen gaan we op pad.

Het programma is een ‘blended-learning’ traject. Dit betekent dat het een combinatie is van online leren en groeien en dat we elkaar live ontmoeten in meerdaagse bijeenkomsten.

Intake

Het jaar start met een intake. Ik stem me af op je vraag en jouw verlangen en samen bekijken we of het programma klopt voor jou en past op dit moment. Niet iedereen wordt aangenomen voor dit programma. Het moet echt ‘kloppen’.

Wanneer we allebei een volmondig ‘JA’ voelen gaan we het commitment aan voor dit jaar.

Scan van Tovervloed

Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst. De scan laat zien waar en wanneer jij je in je element voelt, jouw GOUD ligt, je belemmeringen en wat je toekomstvisie is.

Human Design Consult

Als deelnemer ontvang je een Human Design-consult van Surrenda Kuut van Hoop te geven

Human Design geeft je een zeer accuraat en praktisch inzicht in hoe jij ‘bedraad’ bent en hoe je jezelf weer kunt afstemmen op je oorspronkelijke setting, dit geeft je een kompas in leven en ondernemen.

Live bijeenkomsten

We ontmoeten elkaar live zeven maal in een tweedaagse bijeenkomst met een afrondende dag. In totaal 15 dagen.

Online begeleiding

Online ontvang  je opdrachten in het ritme van de maand, de seizoenen en de maan. Je deelt in de groep, ontvangt feedback van Arianne en als cirkel ondersteunen en helpen we elkaar.

Online samenkomsten

Tussen de bijeenkomsten worden regelmatig meetings online georganiseerd.  Soms met een bepaald thema, voor inspiratie, stok achter de deur, vraagbaak en om je even vlot te trekken wanneer het nodig is.

Reizen met de maan

Elke Nieuwe Maan komen we online samen voor een Nieuwe Maan visualisatie. We zetten met elkaar intenties en je maakt een reis naar jouw vallei – een gewijde ruimte in een andere dimensie – waar je ook daar jouw leven vorm kunt geven. We nodigen krachtdieren, bomen, gidsen, voorouders, innerlijke kinderen en de elementen uit om je te begeleiden en in Tovervloed te laten leven.

Deelnemers van andere cirkels nemen ook deel aan deze Nieuwe Maan reizen.

Met het eerste kwartier, Volle Maan en laatste kwartier krijg je opdrachten en suggesties voor rituelen, verbonden met de natuur.

Inspiratie – Intervisie cirkel

Tussen de tweedaagsen  kom je bijeen met een aantal andere deelnemers om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Een persoonlijke fan- en klankbordclub die als springplank kan werken voor jou en jouw creatie.

Buddy

Per seizoen werk je met een wisselende buddy. Zij is jouw fan, klankbord, vraagbaak en getuige.

Gids en begeleiding

Arianne begeleidt je individueel, houdt iedereen ‘in de gaten’, volgt dicht op de huid jouw processen, vorderingen, creaties en manifestaties.  Zij creëert een bedding waarin je veilig kunt groeien. ‘Holding Space’ is een goed Nederlands woord ; ) voor wat zij doet. Zij is er, ook als er geen fysiek contact is.

Readings en individuele ondersteuning

Het volgen van de natuurlijke cyclus, werken met de thema’s van de maand en maan, laat je samenvallen met jouw plek. Dit is voor ieder een uniek pad en een unieke plek. In de Nieuwe Tijd zijn hier geen stappenplannen voor, we bouwen de brug terwijl we er op lopen. Daarom is de begeleiding volledig maatwerk

Arianne staat direct in contact met je wezen en ziel. Regelmatig stemt ze af en stuurt ze je bij waar nodig. Je ontvangt (daarom) niet alleen wat je wil, je krijgt vooral wat je nodig hebt. Dit kan soms lastig zijn, maar meestal ligt daar de grens van je comfortzone en mogelijkheden tot groei.

Door het jaar heen, krijg je haar helemaal.  Een half uur telefonisch sparren wanneer je vragen hebt, of even vast zit, is inbegrepen in het pakket.

Ademreis

 

Tijdens de start tweedaagse neem je deel aan een ademworkshop om diep het leven in te ademen en blokkades los te laten. Francis van der Wiel van Ademreis begeleidt je. Francis is een intuïtieve krachtige ademcoach die met liefde jou meeneemt naar meer leven in jouw cellen.

 

 

 

 

Alles op een rij

 • intake
 • ondernemersscan
 • Human Design Consult
 • online leren en begeleiding
 • 7 tweedaagse bijeenkomst in een cirkel, inclusief overnachtingen en verzorging
 • afrondende dag
 • Directe feedback van, gegidst worden door Arianne en haar gave om jouw GOUD te zien en jou hierin te begeleiden.
 • readings
 • online bijeenkomsten
 • Inspiratie- intervisie cirkel bijeenkomsten
 • Nieuwe Maan reizen
 • een wisselende buddy die met je oploopt en samenwerkt
 • Ademreis
 • 20% korting op een individuele sessie
 • 20% korting op (online) programma’s

De seizoenen, windrichtingen en de maan zorgen voor een stevig fundament, plattegrond en inhoud voor jouw leven en jouw onderneming. Lees hier meer over de inhoud per seizoen.

Wanneer

 

Eind 2021 starten we een nieuwe cirkel. De data zijn nog niet bekend.

Stuur me een mail wanneer je op de hoogte gehouden wil worden van nieuwe data  arianne@ariannevangalen.nl

Investering?

 

Investering in tijd: reken op 1 dagdeel tijd per week buiten de weken om waarin we elkaar ontmoeten. De online opdrachten vragen aandacht en studie, net als de bijeenkomsten met je Inspiratie – Intervisie Cirkel en het samenwerken met je buddy.

Investering in geld:  € 4.750,= excl 21 % btw. Inclusief verblijf: locatie,  overnachtingen op een twee- of driepersoonskamer, ontbijt, lunches en diners, koffie, thee, sapjes, etc. Biologisch, vegetarisch en vol liefde.

Wil je in drie termijnen betalen, dan betaal je € 1.700,= excl 21% btw per termijn

Wanneer we beide ‘ja’ zeggen tegen een jaar samenwerking, ontvang je een factuur voor € 500,= inschrijfgeld. Dit bedrag is ‘non-refundable’.

Aanmelden?

 

Meld je hieronder aan voor een vrijblijvende intake. Ik neem dan contact met je op. Samen bekijken we of dit intensieve programma dit jaar voor jou en mij als begeleider klopt.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Aanvraag intake Jaarprogramma Leven en Ondernemen in Tovervloed
0,00
Onbeperkt

Gegevens

Begin:
28 oktober 2021 10:30
Einde:
13 oktober, 2022 17:30
Investering:
Gratis
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail