Laden Evenementen

Jaarprogramma Ondernemen en Leven in Tovervloed

8 november 2019 - 15 oktober 2020

Aanmelden

Ondernemen en leven in Tovervloed is een hoogwaardig, intensief jaartraject om jou en je onderneming te laten vliegen met je wortels stevig in de aarde.

Het vraagt je om oude (marketing) overtuigingen los te laten, te kiezen voor overvloed in plaats van schaarste. Te doen waar je intens blij van wordt, of nog dieper: om jouw plek in te nemen, om samen te vallen met jouw zielskompas. Dan komt de T van Toveren, van magie en synchroniciteit in je leven en onderneming.

Ga voor jouw GOUD

Doe waar je van GENIET, durf te ONTVANGEN, UIT jezelf op een manier die bij je past en DEEL je talenten met de wereld. In de flow is Genieten is Ontvangen is Uiten is Delen. Ga voor GOUD in je leven en onderneming.

 

 

Authenticity is magnetising

Hoe duidelijker jij het kompas van je ziel volgt, hoe ‘aantrekkelijker’ klanten jou vinden. Je bent een magneet die de juiste klanten aantrekt. De andere kant van de magneet duwt de klanten die niet bij je passen bij je weg. Dit is een natuurlijk proces waardoor jij steeds meer je ‘True Colours’ kunt en durft te laten zien. Je bent als een bloem die bloeit en de juiste ‘insecten’ aantrekt. Dit betekent dat je de juiste voorwaarden schept om te bloeien in plaats van hard aan je eigen gras te trekken… Dit proces is eigenlijk veel spannender (en leuker!) dan te moeten bloggen en netwerkbijeenkomsten aflopen.

 

Ondernemen en Leven in Tovervloed gaat veel verder dan alleen je onderneming. Het is een volledig leven waarin je wordt gevraagd innerlijk werk te doen: de moedige Reis van de Heldin. Van daaruit manifesteer je in de buitenwereld: de dappere Reis van de Held.

In alle vijf dimensies van ontwikkeling laten we het ondernemersbloed stromen: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Wanneer deze dimensies op elkaar aansluiten, stroomt de energie en ervaar je magie en synchroniciteit in je leven en ondernemen.

Het ritme van de seizoenen en de maan

In het jaarprogramma volg je het ritme van de seizoenen en de cyclus van de Maan. Zo tune je in op een energie waardoor alles een stuk eenvoudiger wordt. Niet altijd even makkelijker, maar wel simpeler.

Herbronnen in de winter, creërend  en spelend in de Lente, vierend in de zomer en oogstend in de herfst. De seizoenen komen maandelijks terug in de cyclus van de maan, van Nieuwe Maan vol potentie tot Donkere Maan, in een nieuwe afstemming. Wat dacht je van je eigen bioritme; ben je avondmens of ochtendmens. Hoe zit het met jouw energie, wanneer is dat naar buiten gericht en wanneer heb je tijd nodig om naar binnen te gaan? Hoe kun je jouw ritme dienend maken aan jou en je onderneming? Zoveel aspecten en facetten om rekening mee te houden, daar bestaat geen format voor. Wel maatwerk. Jouw maatwerk.

In het levenswiel komen de seizoenen, de windrichtingen en de elementen samen.  Het oeroude wiel van alle oude culturen; van Siberie, de Kelten, de Native -Americans, Inca’s en Maya’s. Gesteund door krachtdieren, gidsen, Godinnen, natuurwezens en voorouders, leidt dit wiel ons. Het geeft een gezonde balans tussen de intuïtieve vrouwelijke energie van follow the flow en de  aanwezige mannelijke energie die zorgt voor aanwezigheid, structuur en visie. Het geeft rust én vrijheid.

Meer lezen over de inhoud van het programma? Klik hier  

Ga je mee op reis?

 

Je bent een vrouwelijke ondernemer en…

Je staat aan het begin van je bedrijf. Alles is nog nieuw, je hebt veel plannen, maar weet niet waar je moet beginnen. Of je durft misschien niet om voor jouw zielsmissie te gaan staan. Je staat in het oosten, de lente van het levenswiel.

of

Je onderneming groeit als een gek, als een tovervloedige jungle wordt alles goud wat je aanraakt. Je wil graag overzicht, weer terug naar je essentie, meer genieten en weer meer vanuit jouw bron. Waar mag je snoeien en wat mag meer aandacht hebben? Je bent in het zuiden, de volle zomer in het levenswiel.

of

Je wilt zo graag oogsten, genieten van dat wat je gemanifesteerd hebt, maar je bent al bezig met de volgende ronde, nieuwe kansen, oneindige mogelijkheden. Hoe vanuit rust en vreugde te ondernemen? Je staat op het westen, de herfst in het levenswiel.

of

Er komt een nieuwe cyclus aan en je voelt dat je afscheid mag nemen van het oude, terwijl het nieuwe er nog niet is. Hoe om te gaan met deze -vaak stille- periode. In het levenswiel sta je in het noorden, de winter.

Of je nu een eenmanszaak hebt, een Stichting, een BV hebt met medewerkers, het programma is geschikt wanneer jij als ondernemer vanuit het kompas van je ziel wil werken en leven.

Je bent een ondernemer die echt haar persoonlijke proces aan wil gaan, hoe spannend soms ook. Een ondernemer die moedig is en de diepte in een groep in wil gaan. Die een commitment geeft aan haarzelf, de cirkel en haar  onderneming. Een vrouw die raakbaar is en de moed heeft om te raken.

Het is fijn als je al ervaring met persoonlijke en ‘spirituele’ ontwikkeling hebt én voldoende volwassenheid om jezelf te kunnen dragen in processen.

Je kunt minimaal drie uur per week vrijmaken voor de opdrachten buiten de samenkomsten om.

 

Je durft de bekende paden van businesscoaches te verlaten, oude managementmodellen achter je te laten en je eigen unieke weg te lopen.

Opbouw van het programma

 

Het programma is een ‘blended-learning’ traject. Dit betekent dat het een combinatie is van online leren en groeien en dat we elkaar life ontmoeten in meerdaagse bijeenkomsten.

Intake en reading

Het jaar start met een intake. De intake bestaat uit een gesprek en een reading. In de reading lees ik de energie van je onderneming en van jou als ondernemer. Door contact te maken met je onderbewuste en je energie geeft dit heldere informatie. Het geeft inzicht over je startpunt, je belemmeringen en de weg naar succes. We onderzoeken of mijn stijl van begeleiden bij jou past en samen bekijken we of dit jaarprogramma klopt voor jou en op dit moment. Niet elke ondernemer wordt aangenomen voor dit programma. Het moet echt ‘kloppen’.

Wanneer we allebei een volmondig ‘JA’ voelen gaan we het commitment aan voor dit jaar.

Ondernemersscan

Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst waarin je de diepte induikt over jou en je onderneming. De scan laat zien waar en wanneer jij je in je element voelt en wat nog mag groeien of snoeien.

Human Design Consult

Als deelnemer ontvang je een Human Design-consult van Surrenda Kuut van Hoop te geven

Human Design geeft je een zeer accuraat en praktisch inzicht in hoe jij ‘bedraad’ bent en hoe je jezelf weer kunt afstemmen op je oorspronkelijke setting, dit geeft je een kompas in leven en ondernemen.

Surrenda is ook ‘door het jaar heen’ betrokken als Human Design Adviseur.

‘Life’ Bijeenkomsten

We ontmoeten elkaar ‘life’ tijdens de startdag, afrondingsdag en door het jaar heen vier maal in een driedaagse bijeenkomst.  In totaal 14 dagen.

Online leren

Online ontvang  je wekelijks opdrachten in het ritme van de maan en de seizoenen. Je deelt in de groep en als cirkel ondersteunen en helpen we elkaar.

Webinars

Tussen de bijeenkomsten worden regelmatig webinars georganiseerd.  Soms met een bepaald thema, voor inspiratie, stok achter de deur, vraagbaak en om je  even vlot te trekken wanneer het nodig is.

Inspiratie groep

Tussen de driedaagsen kom je bijeen met een aantal van je collega-ondernemers om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Een persoonlijke fan- en klankbordclub die als springplank kan werken voor het succes van jouw onderneming.

Elke groep krijgt een dagdeel begeleiding van Leonique van Tol, haar paarden en mij. Om nog meer uit de samenwerking te halen.

Buddy

Per seizoen werk je met een wisselende buddy. Deze mede-ondernemer is jouw fan, klankbord, vraagbaak en getuige.

Gids

Arianne begeleidt je individueel, houdt iedereen ‘in de gaten’, volgt dicht op de huid jouw processen, vorderingen, creaties en manifestaties.  Zij creëert een bedding waarin je veilig kunt groeien. ‘Holding Space’ is een goed Nederlands woord ; ) voor wat zij doet. Zij is er, ook als er geen fysiek contact is.

Je ontvangt niet alleen wat je wil, je krijgt vooral wat je nodig hebt. Dat kan soms lastig zijn, maar meestal ligt daar de grens van je comfortzone en mogelijkheden tot groei.

Ademreis

 

Tijdens de Winter driedaagse neem je deel aan een ademworkshop om diep het leven in te ademen en blokkades los te laten. Francis van der Wiel van Ademreis begeleidt je. Francis is een intuïtieve krachtige ademcoach die met liefde jou meeneemt naar meer leven in jouw cellen.

 

 

 

 

 

Kinga Sidor – assistent
Schaduwkanten Playshop

Tijdens de Zomer Driedaagse duiken we de diepte in om je schaduwkanten als kracht mee te nemen in jouw onderneming.

Kinga Sidor neemt je mee op reis. Kinga kent  de diepte van de onderwereld en leeft als geen ander het volle leven op aarde. Haar enthousiasme is meeslepend.

Ook dit jaar assisteert Kinga. Zij neemt ons mee in beweging (Yin Yoga) en in ons lichaamsbewustzijn.

 

 

 

 

Leonique van Tol – assistent
Inspiratiegroep begeleiding

Leonique draagt bij als assistent en als begeleider van de Inspiratie groepen.

Ze is één van de eerste Nederlandse Paardencoaches en is helder, scherp eerlijk en vol liefde.

In organisaties werken Arianne en Leonique samen in Leiderschap in Management Teams.

 

 

 

 

Met z’n drieën zorgen we voor een stevig fundament en een veilige bedding.

Alles op een rij

 • intake
 • reading van je onderneming
 • ondernemersscan
 • Human Design Consult
 • online leren en begeleiding
 • een dagdeel Paardencoaching met Leonique en Arianne met jouw inspiratie groep
 • 14 dagen bijeenkomst in een groep, waaronder vier driedaagsen met elk twee overnachtingen.
 • Directe feedback van, gegidst worden door Arianne en haar gave om de magie van jouw ziel te zien en jou hierin te begeleiden.
 • 2 keien van coaches in de ondersteuning
 • webinars
 • Inspiratiegroep bijeenkomsten
 • een wisselende buddy die met je oploopt en samenwerkt
 • ademreis
 • schaduwkanten playshop
 • 20% korting op een individuele sessie
 • 30% korting op online programma’s

De seizoenen, windrichtingen en de maan zorgen voor een stevig fundament, plattegrond en inhoud voor het ondernemen. Lees hier meer over de inhoud per seizoen.

Wanneer

 

Start: Dag 1: 8 november 2019

Winter driedaagse: 9 tot en met 11 december 2019
Lente driedaagse: 4 tot en met 6 maart 2020
Zomer driedaagse: 3 tot en met 5 juni 2020
Herfst driedaagse: 9 tot en met 11 september 2020

De driedaagsen zijn van 10.30 uur op de startdag tot 17.30 uur op de einddag.

Dag 14, slot dag: 15 oktober 2020

Waar?

Tovervloed in Lochem en Burgwerd 

De  Winterdriedaagse is in Centrum Athanor in Lochem

De andere dagen ben je welkom op mijn mooie plek in Burgwerd in Friesland, minder dan vijf kwartier rijden van Amsterdam, vlak over de afsluitdijk.

Investering?

 

Reken op 1 dagdeel tijd per week buiten de weken om waarin we elkaar ontmoeten. De online opdrachten vragen aandacht en studie, net als de bijeenkomsten met je Tovervloed Tribe en het samenwerken met je buddy.

Vroegboekkorting tot 1 oktober € 3.400,= excl 21 % btw. Verblijfskosten: locatie,  overnachtingen op een twee- of driepersoonskamer, ontbijt, lunches en diners, koffie, thee, sapjes, etc. Biologisch, vegetarisch en vol liefde. € 1.275,= excl 21% btw.

Na 1 oktober: € 3.700,= excl 21% btw. Verblijfskosten: € 1275,= excl 21% btw.

Wil je in drie termijnen betalen, dan betaal je € 1750,= per termijn (vroegboekkorting) en € 1950,= na 1 oktober.

Wanneer we beide ‘ja’ zeggen tegen een jaar samenwerking, ontvang je een factuur voor € 500,= inschrijfgeld. Dit bedrag is ‘non-refundable’.

Aanmelden?

 

Meld je hieronder aan voor een vrijblijvende intake. Ik neem dan contact met je op. Samen bekijken we of dit intensieve programma dit jaar voor jou, jouw onderneming en mij als begeleider klopt.

 

Jaarprogramma Ondernemen en Leven in Tovervloed

-1 beschikbaar
Aanvraag intake Jaarprogramma Ondernemen en Leven in Tovervloed0,00

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Gegevens

Begin:
8 november 2019 10:30
Einde:
15 oktober, 2020 17:30
Investering:
Gratis
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail