Laden Evenementen

Jaarprogramma Ondernemen en Leven in Tovervloed

9 november 2018 - 18 oktober 2019

Aanmelden

Ondernemen en leven in Tovervloed is een hoogwaardig, intensief jaartraject om jou en je onderneming te laten vliegen met je wortels stevig in de aarde.

Het vraagt je om oude (marketing) overtuigingen los te laten, te kiezen voor overvloed in plaats van schaarste. Te doen waar je intens blij van wordt, of nog dieper: om dat in de wereld zetten waarvoor jij op aarde gekomen bent, om samen te vallen met jouw zielsplan. Dan komt de T van Toveren, van magie en synchroniciteit in je leven en onderneming.

Speel met je GOUD

Doe waar je van GENIET, durf te ONTVANGEN, UIT jezelf op een manier die bij je past en DEEL je talenten met de wereld. In de flow is Genieten is Ontvangen is Uiten is Delen. Speel met je GOUD en je onderneming stroomt.

Authenticity is magnetising

Hoe duidelijker jij je zielsplan volgt en dit deelt met de wereld, hoe ‘aantrekkelijker’ klanten jou vinden. Je bent een magneet die de juiste klanten aantrekt. De andere kant van de magneet duwt de klanten die niet bij je passen bij je weg. Dit is een natuurlijk proces waardoor jij steeds meer je ‘True Colours’ kunt en durft te laten zien. Dit proces is eigenlijk veel spannender (en leuker!) dan te moeten bloggen en netwerkbijeenkomsten aflopen.

Ondernemen in Tovervloed gaat veel verder dan alleen een zaak opbouwen. Het is een volledig leven waarin je wordt gevraagd innerlijk werk te doen. Van daaruit manifesteer je in de buitenwereld. Andersom werkt alleen op korte termijn, of is uiteindelijk niet vervullend.

In alle vijf dimensies van ontwikkeling laten we het ondernemersbloed stromen: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Wanneer deze dimensies op elkaar aansluiten, stroomt de energie en ervaar je magie en synchroniciteit in je leven en ondernemen.

Het ritme van de seizoenen en de maan

In het jaarprogramma volg je het ritme van de seizoenen en de cyclus van de Maan. Zo kom je in een flow die bij de energie past en alles een stuk eenvoudiger maakt.

Herbronnen in de winter, creërend  en spelend in de Lente, vierend in de zomer en oogstend in de herfst. De seizoenen komen maandelijks terug in de cyclus van de maan, van Nieuwe Maan vol potentie tot Donkere Maan, in dankbaarheid terugkijkend. Wat dacht je van je eigen bioritme; ben je avondmens of ochtendmens. Hoe zit het met jouw energie, wanneer is dat naar buiten gericht en wanneer heb je tijd nodig om naar binnen te gaan? Hoe kun je de structuur dienend maken aan jou en je onderneming? Zoveel aspecten en facetten om rekening mee te houden, daar bestaat geen format voor. Wel maatwerk. Jouw maatwerk, waardoor je ruimte neemt en gaat surfen op jouw ritme.

In het levenswiel komen de seizoenen, de windrichtingen en de elementen samen.  Het oeroude wiel van alle oude culturen; van Siberie, de Kelten, de Native -Americans, Inca’s en Maya’s. Gesteund door krachtdieren, gidsen, natuurwezens en voorouders, leidt dit wiel ons. Het geeft een gezonde balans tussen de intuïtieve vrouwelijke energie van follow the flow en de  aanwezige mannelijke energie die zorgt voor aanwezigheid, structuur en visie. Het geeft rust én vrijheid.

Inhoud van het programma

 

De seizoenen, windrichtingen en de maan geven een gezonde structuur en inhoud voor het ondernemen. Lees hier meer over de inhoud per seizoen en bijeenkomst.

Ga je mee op reis?

 

Je bent ondernemer en…

Je staat aan het begin van je bedrijf. Alles is nog nieuw, je hebt veel plannen, maar weet niet waar je moet beginnen. Of je durft misschien niet om voor jouw zielsmissie te gaan staan.

of

Je onderneming groeit als een gek, als een tovervloedige jungle wordt alles goud wat je aanraakt. Je wil graag overzicht, weer terug naar je essentie, volgen wat echt je pad is. Waar mag je snoeien en wat mag meer aandacht hebben?

of

Je wilt zo graag oogsten, genieten van dat wat je gemanifesteerd hebt, maar je bent al bezig met de volgende ronde, nieuwe kansen, oneindige mogelijkheden. Hoe vanuit rust en vreugde te ondernemen?

of

Er komt een nieuwe cyclus aan en je voelt dat je afscheid mag nemen van het oude, terwijl het nieuwe er nog niet is. Hoe om te gaan met deze -vaak stille- periode.

Je bent een ondernemer die echt haar of zijn persoonlijke proces aan wil gaan, hoe spannend soms ook. Een ondernemer die moedig is en de diepte in een groep in wil gaan. Die een commitment geeft aan zichzelf, de groep en haar of zijn onderneming. Een mens die raakbaar is en de moed heeft om te raken.

Je wilt van succes hebben naar succesvol zijn.

Je kunt minimaal drie uur per week vrijmaken om aandacht aan je onderneming te geven.

Je hebt al ervaring met persoonlijke en ‘spirituele’ ontwikkeling.

Hiernaast kun je ook nog veel lezen over mijn visie in mijn blogs over ondernemen. 

Opbouw van het programma

Het programma is een ‘blender-learning’ traject. Dit betekent dat het een combinatie is van online leren en groeien en dat we elkaar life ontmoeten.

Intake en reading

Het jaar start met een intake. De intake bestaat uit een gesprek en een reading. In de reading lees ik de energie van je onderneming en van jou als ondernemer. Door contact te maken met je onderbewuste en je energie geeft dit heldere informatie. Het geeft inzicht over je startpunt, je belemmeringen en de weg naar succes. We onderzoeken of mijn stijl van begeleiden bij jou past en samen bekijken we of dit jaarprogramma klopt voor jou en op dit moment. Niet elke ondernemer wordt aangenomen voor dit programma. Het moet echt ‘kloppen’.

Wanneer we allebei een volmondig ‘JA’ voelen gaan we het commitment aan voor dit jaar.

Ondernemingsscan 

Na de intake ontvang je de ondernemingsscan ter voorbereiding. Een uitgebreide vragenlijst waarbij je zich krijgt op jouw talenten, belemmeringen, verlangens, voorkeuren en te nemen stappen.

Human Design Consult

Als deelnemer ontvang je een Human Design-consult van Surrenda Kuut van Hoop te geven

Human Design geeft je een zeer accuraat en praktisch inzicht in hoe jij ‘bedraad’ bent en hoe je jezelf weer kunt afstemmen op je oorspronkelijke setting, dit geeft je een kompas in leven en ondernemen.

‘Life’ dagen

We ontmoeten elkaar ‘life’ tijdens de startdag, afrondingsdag en door het jaar heen vier maal in een driedaagse bijeenkomst.  In totaal 14 dagen.

Online leren

In het online leerplatform ontvang je wekelijkse en maandelijkse opdrachten (in het ritme van de maan en de seizoenen). Elke vrijdag is er een virtuele deelcirkel waarin je je proces deelt met de groep.

Webinars

Tussen de bijeenkomsten worden webinars georganiseerd.  Soms met een bepaald thema, voor inspiratie, stok achter de deur, vraagbaak en om je  even vlot te trekken wanneer het nodig is.

Inspiratie-intervisie bijeenkomsten

Tussen de driedaagsen kom je bijeen met een aantal van je collega-ondernemers om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Een persoonlijke fan- en klankbordclub die als springplank kan werken voor het succes van jouw onderneming.

Buddy

Per seizoen werk je met een wisselende buddy. Deze mede-ondernemer is jouw fan, klankbord, vraagbaak en getuige.

Begeleiding

Ik begeleid je individueel, houd iedereen ‘in de gaten’, volg dicht op de huid jouw processen, vorderingen, creaties en manifestaties.  Je ontvangt niet alleen wat je wil, je krijgt vooral wat je nodig hebt. Dat kan soms lastig zijn, maar meestal ligt daar de grens van je comfortzone, mogelijkheden tot groei.

Ademreis

Tijdens de Winter driedaagse neem je deel aan een ademworkshop om diep het leven in te ademen en blokkades los te laten. Francis van der Wiel van Ademreis begeleidt dit. Francis is een intuïtieve krachtige ademcoach die met liefde jou meeneemt naar meer leven in jouw cellen. 

Schaduwkanten playshop

Tijdens de Zomer Driedaagse duiken we de diepte in om je schaduwkanten als kracht mee te nemen in jouw onderneming.

Kinga Sidor neemt je mee op reis. Kinga kent  de diepte van de onderwereld en leeft als geen ander het volle leven op aarde.

Alles op een rij
 • intake
 • uitgebreide ondernemersscan
 • reading van je onderneming
 • Human Design Consult
 • online leren en begeleiding
 • 14 dagen bijeenkomst in een groep, waaronder vier driedaagsen met elk twee overnachtingen.
 • mijn talent om jouw zielspad te zien en jou hierin te begeleiden. Directe feedback, mentorschap van mij als begeleider
 • webinars
 • intervisie inspiratie bijeenkomsten
 • een wisselende buddy die met je oploopt en samenwerkt
 • ademreis
 • schaduwkanten playshop
 • 20% korting op een individuele sessie

De seizoenen, windrichtingen en de maan geven een gezonde structuur en inhoud voor het ondernemen. Lees hier meer over de inhoud per seizoen.

Wanneer

 

Dag 1: 9 november 2018

Winter driedaagse: 9 januari 2019 tot en met 11 januari 2019
Lente driedaagse: 13 maart tot en met 15 maart 2019
Zomer driedaagse: 5 tot en met 7 juni 2019
Herfst driedaagse: 25 tot en met 27 september

De driedaagsen zijn van 14.00 uur op de startdag tot 17.30 uur op de einddag.

Dag 14, slot dag: 1 november 2019

Waar?

 

De eerste dag komen we samen in Burgwerd.

 

Centrum Athanor

Tijdens de winter en lente driedaagsen zijn we welkom in Centrum Athanor in Lochem. Een prachtplek vol liefde en ruimte.

 

 

 

 

 

 

 

Zodra mijn nieuwe plek in Burgwerd verbouwd is tot workshoplocatie met mogelijkheid tot overnachting, ben je welkom op deze mooie plek. Waarschijnlijk tijdens de zomerdriedaagse en nog waarschijnlijker voor de herfstdriedaagse.

In ieder geval sluiten we hier het jaarprogramma af op de slotdag.

Investering?

 

Reken op 1 dagdeel tijd per week buiten de weken om waarin we elkaar ontmoeten. De online opdrachten vragen aandacht en studie, net als de bijeenkomsten met je inspiratie groep en het samenwerken met je buddy.

Vroegboekkorting tot 1 oktober € 3250,= excl 21 % btw plus € 980= excl 6% btw verblijfskosten.

Na 1 oktober: € 3750,= excl btw plus € 980,=excl 6% btw  verblijfskosten

Verblijfskosten: locaties, koffie, thee,  overnachtingen op een twee- of driepersoonskamer, ontbijt, lunches en diners. Biologisch, vegetarisch en vol liefde.

Wil je in drie termijnen betalen, dan betaal je € 1250,= per termijn (vroegboekkorting) en € 1300,= na 1 oktober. Verblijfskosten worden voor de start van het programma totaal gefactureerd.

Aanmelden?

 

Meld je hieronder aan voor een vrijblijvende intake. Ik neem dan contact met je op. Samen bekijken we of dit intensieve programma voor jou, jouw onderneming en mij als begeleider klopt.

 

Jaarprogramma Ondernemen en Leven in Tovervloed

-1 beschikbaar
Aanvraag intake Jaarprogramma Ondernemen in Tovervloed0,00

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Gegevens

Begin:
9 november 2018 10:00
Einde:
18 oktober, 2019 17:30
Investering:
Gratis
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail