Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Helende Relaties – voor koppels

16 november 2017
10:00 - 17:30
Nuenen

Aanmelden

Geloof jij ook dat het leven je relaties brengt om je te helen? Om vrijer en met meer liefde het leven te leven? Dat je hoger kunt vliegen met elkaar dan alleen?

Het verlangen om samen te zijn is groot bij veel mensen en tegelijkertijd is er veel verwarring over relaties in de nieuwe tijd. De oude werken niet meer, monogamie tot de dood ons scheidt. Een afspraak voor het altaar gemaakt en vaak niet waargemaakt. Dan maar polyamorie, want we houden toch van iedereen? Meer en meer komen we er achter hoe heilig en teer seksualiteit is, het ontvangen van de baarmoeder, het verbinden van lust en liefde. De pijn van de moederwond bij mannen en vrouwen, het heftige van de vaderwond bij mannen en vrouwen.

Helende relaties

Deze dag gaat over helende relaties. Relaties waarmee je je volledig verbindt met je partner omdat je ziel er voor heeft gekozen om deze reis samen aan te gaan. In een bedding van liefde en vriendschap jullie waarheid leven en elkaar wakker houden op die waarheid. De ander spiegelen als je ziet dat hij of zij sjoemelt met zichzelf. Elkaar het hoogste en grootste gunnen, fan zijn van elkaar en zo vrij zijn dat je elkaar ook los kunt laten mocht dat nodig zijn. Samen blijven zolang de liefde je verbindt in het verlangen dat dat tot de dood is. Een helende relatie is niet altijd leuk of makkelijk, dus ‘becareful what you wish for’ ; )

Wil je meer lezen hierover? Dit zijn mijn blogs over Helende Relaties.

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen in een relatie,  die verlangen naar meer verbinding en verdieping met elkaar. Dit verlangen gaat niet over Hollywood achtige taferelen, maar over naakt durven zijn, je ziel delen met alle verwondingen, angsten en trauma’s die ervoor liggen. Om in intimiteit en verbinding in de overgave te gaan.

Begeleiding?

Wij, Rens Hulshof en Arianne van Galen begeleiden de dag. We hebben los van elkaar, alle vormen van relaties geleefd. De monogame, alleen zijn, het vreemdgaan, ‘bedrogen’ worden, twinflames en soulmates, verschillende partners tegelijk en al deze vormen heeft ons veel gebracht. Sinds 7 jaar kiezen voor elkaar. In een exclusieve relatie. Een relatie waar we alles aan gaan, waar we al onze oude gekwetste kindstukken kunnen helen, waar bindings- en verlatingsangst in het licht komen in de veiligheid van een stevige bedding. Waarin we ongelooflijk veel plezier en lol hebben en thuis komen bij elkaar. Een relatie waar Rens steeds meer als man in aanwezigheid kan zijn en Arianne als vrouw meer en meer in de overgave.

Wat gaan we doen?

Kom wanneer je een ‘Ja’ voelt. We delen en onderzoeken samen. Hoe kun je je openen voor een helende relatie? Wat is je zielspad? Wat is vrijheid binnen en buiten je relatie? Wat brengt jullie samen?

Gewerkt wordt met visualisaties, teaching, opstellingen, heart & soul healing, lichaamswerk, sjamanisme, chakraleer, schaduwwerk, soundhealing en ouderwetse ‘hardcore’ coaching. Dit alles ondersteund en omgeven door gidsen, engelen, voorouders in verschillende dimensies.

Het is een laagdrempelig dag van onderzoek en inzichten, waarbij je geïnspireerd en verbonden weer samen naar huis gaat.

Investering?

Investering: € 270,= excl. 21% btw per koppel (inclusief btw voor particulieren). Inclusief uitgebreide biologische vegetarische lunch vol liefde bereid door Joni Nelis, koffie, thee en verblijfkosten. Meld je hieronder aan.

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Helende relaties per koppel
Helende relaties (voor ondernemers) per koppel
270,00
8 beschikbaar

Gegevens

Datum:
16 november, 2017
Tijd:
10:00 - 17:30
Investering:
€223,00 – €270,00
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

De verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, Noord Brabant Nederland
+ Google Maps
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *