Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Duende retreat … leef je bestemming

28 mei 2018 - 31 mei 2018
Hippolytushoef

Aanmelden

Je beSTEMming vinden, je ROEPing leven, je passie volgen en je droom op aarde manifesteren. Duende, een term uit de Flamenco, nodigt je uit om drie dagen en nachten volledig diep te duiken, je vuur te vinden en hiermee hoog te vliegen, geworteld in de aarde. Om dit aan het eind realistisch en resultaatgericht ook in de ‘gewone’ wereld te leven. We duiken diep en vliegen hoog om steviger op aarde te landen.

Duende is vuur, vuur van jouw ziel

 

Duende… Geen mooier Spaans woord dan Duende, een woord dat onvertaalbaar is, waarvan je de betekenis wel kunt voelen bij Flamenco dansers. Geen schone schijn, geen gefakete glimlach. Duende laat het leven zien, zoals het is. Het vrouwelijke dat put uit de kracht van Moeder Aarde, gevoed wordt door haar levensstroom en energie. Het mannelijke, in aanwezigheid, biedt de bedding voor een gezamenlijke vreugdevolle dans. Duende is zacht en krachtig, vurig en ingehouden, serieus spelend, meegaan op de flow, jouw dans dansend.

Duende is hartstocht, heilig vuur. Wanneer dit vuur in je brandt, kun je jouw plek innemen op de aarde, voluit en volledig leven.

Dat klinkt misschien groot en mouwen opstropend, het is vaker stil en klein en breekbaar… met een brok in je keel, het toch doen. Jouw wensen serieus nemen, jezelf toestemming geven om zelfs alleen maar te wensen. Om van daaruit te creëren en manifesteren.

Vuur is bezieling, aanwezigheid, jouw volle JA leven

Vuur dat aanwakkert, levend maakt, passie, je alles laat belichamen, in kracht en felheid en schoonheid.

Duende is als de vulkaan, die zachtjes rookt, onverzettelijk als een berg en als het nodig is, vuurspuwt, hete lava die de aarde vruchtbaar maakt. Luid sissend het water ontmoet, waar stoom ontstaat en in de lucht verdwijnt. Duende is álle elementen levend in jou.

Vuur is boosheid, is heldere woede als schone brandstof voor jouw levensenergie. Boosheid die ruimte maakt en grenzen zet.

Vuur is met gebroken stem jouw waarheid vinden. Jouw STEM laten horen en hiermee je beSTEMming leven. GeHOORzamen aan die ROEP in jou en je ROEPing volgen, waardoor het leven vanzelfSPREKEND wordt.

Vuur dat aanwakkert zonder je te verteren of te laten branden. Vuur dat jou dient.

Voor wie?

 

Voor mannen en vrouwen die voelen dat het tijd is. Tijd om hun licht te schijnen, ‘het’ echt te gaan doen.

Voor mensen die hun onderneming, een project, een verlangen, zichzelf in het licht willen zetten.

Voor mannen en vrouwen die al innerlijk werk hebben gedaan, die veel  belemmeringen nu wel kennen, die de brandstapelangst voelen en er toch voor willen gaan.

Voor vrouwen en mannen die misschien nog wel een beetje bang zijn voor hun vuur en kracht.

Voor vrouwen en mannen die niet alleen willen ervaren maar ook willen manifesteren.

Voor mannen en vrouwen die zichzelf willen openen en laten zien in een cirkel van mensen die hetzelfde wensen. Hoe spannend soms ook.

Voor ondernemers en niet-ondernemers.

Voor mensen die een JA voelen. Wees welkom!

Wat gaan we doen?

 

Maandagavond ontmoeten we elkaar in de cirkel. De volgende dagen gaan we op avontuur.

Waar zeg jij JA tegen? We volgen deze JA, jouw commitment met je onderneming, een project, jouw gezondheid, liefde voor jezelf. Tijdens het volgen helen we alles wat je nog tegenhoudt. Oude stemmen, overtuigingen, trauma’s, pijn, woede, verdriet… We onderzoeken je NEE en nodigen jouw volledige JA uit. Om hier concreet handen en voeten aan te geven. Resultaatgericht.

In alle vijf dimensies van ontwikkeling laten we jouw bloed en levensenergie stromen: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Wanneer deze dimensies op elkaar aansluiten, afgestemd zijn, stroomt de energie en leef jij jouw Duende.

Gewerkt wordt met visualisaties, teaching, opstellingen, heart & soul healing, lichaamswerk, collages, meditaties, dansen, yoga, sjamanisme, chakraleer, schaduwwerk, soundhealing en ouderwetse ‘hardcore’ coaching. Dit alles ondersteund en omgeven door gidsen, krachtdieren, voorouders in verschillende dimensies.

Begeleiding?

 

Kinga Sidor heb ik uitgenodigd om samen met mij (Arianne van Galen) de retreat te begeleiden. 

Ik ken geen ander die mensen zo snel in contact met hun kracht en schaduwkanten kan brengen. Daar waar zoveel rijkdom is. Kinga begeleidt ook de ochtendmeditaties en beweging.

Samen zorgen we voor een veilige bedding en cirkel.

Waar?

 

We stoken ons vuur op op een hele speciale plek; het voormalige Waddeneiland Wieringen. Het eiland is gelijktijdig met Texel ontstaan in een van de ijstijden. Al is het nu vasteland, het eilandgevoel is er nog steeds. Het bijzondere van dit eiland is dat het bevolkt werd door piraten en ‘goddelozen’. Een fijne bedding om de avonturier in ons wakker te maken.

De Wierschuur hebben we helemaal voor ons zelf. Een prachtplek vol liefde en luxe.

‘Waar waterdampen wervelen
waterdruppels warren
wolkenslierten wasemen
wassend water wast’

Investering?

 

Investering is € 575,= excl 21 % btw. Dit is inclusief verblijfskosten, drie overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer, biologische, vegetarische, liefdevolle maaltijden van Judith Koning van het Koningsmaal, koffie, thee, drinken, snacks.

Aanmelden?

 

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd bellen 06-53559072 of mailen arianne@ariannevangalen.nl

Voel je welkom en meld je hieronder aan.

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
28 mei, 2018 19:00
Einde:
31 mei, 2018 16:30
Investering:
€575,00

Locatie

Wierschuur
Stroeërdijk 1
Hippolytushoef, Noord Holland 1777 PG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *