Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Drie maanden ‘dicht-op-de-huid’ – begeleiding

1 mei 2020 - 31 juli 2020

Aanmelden
Vanaf mei heb ik weer ruimte om een ondernemer te begeleiden
Jij onderneemt

Je staat aan het begin van je bedrijf. Alles is nog nieuw, je hebt veel plannen, maar weet niet waar je moet beginnen. Of je durft misschien niet om voor jouw zielsmissie te gaan staan.

of

Je onderneming groeit als een gek, als een tovervloedige jungle wordt alles goud wat je aanraakt. Je wil graag overzicht, weer terug naar je core business, volgen wat echt je pad is. Waar mag je snoeien en wat mag meer aandacht hebben?

of

Je wilt zo graag oogsten, genieten van dat wat je gemanifesteerd hebt, maar je bent al bezig met de volgende ronde, nieuwe kansen, oneindige mogelijkheden. Hoe vanuit rust en vreugde te ondernemen?

of

Er komt een nieuwe cyclus aan en je voelt dat je afscheid mag nemen van het oude, terwijl het nieuwe er nog niet is. Hoe om te gaan met deze -vaak stille- periode.

In drie maanden kun je een grootse stap maken met jouw onderneming in dit individuele traject.

Wat ontvang je?

Intake (via Zoom online)
– waarin we samen bepalen of dit traject past bij jouw vraag.

Een reading op jouw onderneming 
– naar aanleiding van jouw vraag ontvang je een reading. Ik lees jouw energie en de energie van jouw bedrijf en vertaal dit in een concreet antwoord.

Uitgebreide scan van je onderneming
– een vragenlijst waar je minimaal een dagdeel voor nodig hebt om te beantwoorden
– die een duidelijk beeld geeft van waar je staat, waar je naar toe wil en de weg er naar toe.

Startsessie
– een 2 uur durende sessie waarbij we alle facetten van je onderneming in het licht zetten.

2 life sessies van ongeveer 2 uur
Met de startsessie en deze twee lifesessies, ontvang je elke maand een life sessie. Om grootse stappen te maken en ook om oude zaken die belemmeren te transformeren.

5 sessies van 20 minuten per Zoom 
De sessies worden niet van te voren ingepland. Jij geeft aan wanneer je steun nodig hebt, een klankbord, coaching of adviezen.

Reflectieverslagen per week
Elke week vul je een reflectieverslag in die je naar mij mailt. Om voor jezelf de vinger aan de pols te houden en voor mij om – waar nodig- je weer verder te helpen.

Online begeleiding per mail
Stuur je vragen, overdenkingen, successen, blunders, angsten, lol en verlangens. Ik reageer met dat wat nodig is.

Zelf laat ik ook regelmatig van me horen. Opdrachten, reminders, wakker makers, op de rem duwers…

Ik begeleid

Als coach in jouw onderneming en leven, als reader en healer, als vroedvrouw van de ziel, als verhalenverteller, als spiegel, als bedding. En in al deze rollen ben ik er voor je. In liefde en dat is meestal lief, maar soms ook helemaal niet. Ik committeer me volledig aan jou en je onderneming en daar ga ik voor. Samen met jou. Je krijgt me helemaal, elk moment van de dag kun je me mailen of bellen voor persoonlijk advies, om iets te klankborden, als je vastloopt, of juist niet, om even iets te checken, of omdat ik je domweg de opdracht hiervoor gegeven heb, omdat ik vond dat jij het nodig hebt. Opdrachten om je uit je comfortzone te laten stappen (nee, niet te bungeejumpen…), met beleid, maar wel naar het avontuur. Om stappen te maken, te creëren en te manifesteren. Om een onderneming in Tovervloed te bouwen.

De begeleiding richt zich er op jou te laten ‘intunen’ in de energie van Tovervloed, die van magie en synchroniciteit. Dat kan ook heel praktisch zijn: teksten voor je website, de boer op (neeeeeee! Geen koude acquisitie), begeleiding in keuzes, inrichten van je fundament en workflow, etcetera.

Jouw investering

Reken een dagdeel tot een dag per week tijdsinvestering.

Voor deze drie maanden ‘Dicht-op-de-huid’-begeleiding investeer je € 2.450,= excl. 21% btw.

Mocht je in 3 termijnen willen betalen, kost het € 850,=, excl. 21% btw per maand.

Interesse? Stuur me een mail om een afspraak te maken voor een intake arianne@ariannevangalen.nl 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
1 mei, 2020
Einde:
31 juli, 2020
Investering:
Gratis
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *