Laden Evenementen

Drie maanden ‘dicht-op-de-huid’ – begeleiding

1 februari 2019 - 3 mei 2019

Aanmelden
Vanaf 1 februari heb ik weer ruimte om een ondernemer te begeleiden
Jij onderneemt

Je staat aan het begin van je bedrijf. Alles is nog nieuw, je hebt veel plannen, maar weet niet waar je moet beginnen. Of je durft misschien niet om voor jouw zielsmissie te gaan staan.

of

Je onderneming groeit als een gek, als een tovervloedige jungle wordt alles goud wat je aanraakt. Je wil graag overzicht, weer terug naar je core business, volgen wat echt je pad is. Waar mag je snoeien en wat mag meer aandacht hebben?

of

Je wilt zo graag oogsten, genieten van dat wat je gemanifesteerd hebt, maar je bent al bezig met de volgende ronde, nieuwe kansen, oneindige mogelijkheden. Hoe vanuit rust en vreugde te ondernemen?

of

Er komt een nieuwe cyclus aan en je voelt dat je afscheid mag nemen van het oude, terwijl het nieuwe er nog niet is. Hoe om te gaan met deze -vaak stille- periode.

In drie maanden kun je een grootse stap maken met jouw onderneming in dit individuele traject.

Wat ontvang je?

Intake per Skype
– waarin we samen bepalen of dit traject past bij jouw vraag.

Een reading op jouw onderneming 
– naar aanleiding van jouw vraag ontvang je een reading. Ik lees jouw energie en de energie van jouw bedrijf en vertaal dit in een concreet antwoord.

Uitgebreide scan van je onderneming
– een vragenlijst waar je minimaal een dagdeel voor nodig hebt om te beantwoorden
– die een duidelijk beeld geeft van waar je staat, waar je naar toe wil en de weg er naar toe.

Startsessie
– een 2 uur durende sessie waarbij we alle facetten van je onderneming in het licht zetten. We starten met een opstelling in het levenswiel.

2 life sessies van ongeveer 2 uur
Zo ontvang je elke maand een life sessie. Om grootse stappen te maken en ook om oude zaken die belemmeren te transformeren.

5 sessies van 20 minuten per Skype 
De sessies worden niet van te voren ingepland. Jij geeft aan wanneer je steun nodig hebt, een klankbord, coaching of adviezen.

Reflectieverslagen per week
Elke week vul je een reflectieverslag in die je naar mij mailt. Om voor jezelf de vinger aan de pols te houden en voor mij om – waar nodig- je weer verder te helpen.

Onbeperkt toegang en antwoord tot whats app en mail
En dat is echt onbeperkt. Stuur je vragen, overdenkingen, successen, blunders, angsten, lol en verlangens. Ik reageer met dat wat nodig is.

Zelf laat ik ook regelmatig van me horen. Opdrachten, reminders, wakker makers, op de rem duwers… per mail, per app, per telefoon.

Ik begeleid

Als coach, als reader en healer, als vroedvrouw van de ziel, als verhalenverteller, als spiegel, als bedding. En in al deze rollen ben ik er voor je. In liefde en dat is meestal lief, maar soms ook helemaal niet. Ik committeer me volledig aan jou en je onderneming en daar ga ik voor. Samen met jou. Je krijgt me helemaal, elk moment van de dag kun je me appen, mailen, bellen voor persoonlijk advies, om iets te klankborden, als je vastloopt, of juist niet, om even iets te checken, of omdat ik je domweg de opdracht hiervoor gegeven heb, omdat ik vond dat jij het nodig hebt. Opdrachten om je uit je comfortzone te laten stappen (nee, niet te bungeejumpen…), met beleid, maar wel naar het avontuur. Om stappen te maken, te creëren en te manifesteren.

Jouw investering

Reken een dagdeel tot een dag per week tijdsinvestering.

Voor deze drie maanden ‘Dicht-op-de-huid’-begeleiding investeer je € 2.450,= excl. 21% btw.

Mocht je in 3 termijnen willen betalen, kost het € 875,=, excl. 21% btw per maand.

Interesse? Stuur me een mail om een afspraak te maken voor een intake arianne@ariannevangalen.nl 

Drie maanden ‘dicht-op-de-huid’ – begeleiding

-1 beschikbaar
Intake0,00Intake voor drie maanden begeleiding

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Gegevens

Begin:
1 februari, 2019
Einde:
3 mei, 2019
Investering:
Gratis
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail