Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dag van Tovervloed: Ontvangen en Oogsten

27 oktober 2017
10:00 - 17:30
Santpoort-Noord

Aanmelden

Eén van de pijlers van een succesvolle onderneming, een stromende relatie en een tovervloedig leven is dankbaarheid. Niet als een mentale oefening, maar om echt diep te waarderen wat je ontvangt.

Vaak vergeten we te genieten van successen, van leermomenten, van ontmoetingen, staan we er maar even bij stil. Maar juist dit stil staan, bewust zijn van al je zegeningen, zorgt ervoor dat jouw ontvang ‘spier’  sterker wordt om nog meer te kunnen ontvangen, nog meer te genieten.

Surf mee op de energie van de herfst en vier je eigen oogstfeest.

Kom je oogsten en ontvangen op de Dag van Tovervloed? In een groep jouw fundament sterker maken om straks weer een nieuwe ronde in te gaan. Een ronde die rijker en vruchtbaarder is als je nu groots kunt oogsten.

Voor wie?

  • Voor mensen die nog wel eens de neiging hebben om van actie naar actie te rennen en vergeten stil te staan bij dat wat ze gemanifesteerd hebben.
  • Voor mannen en vrouwen die meer in het ritme van de seizoenen willen leven en de energie van de herfst willen benutten om te oogsten.
  • Voor ondernemers die terug willen blikken op dat wat zij in de wereld hebben gezet.

Voor iedereen die voelt dat oogsten en ontvangen de sleutel is naar een Tovervloedig leven.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze Dag van Tovervloed haal jij de waarde op uit het afgelopen jaar. Sta je stil bij jouw oogst op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch niveau. Je viert het leven in al haar facetten.

Je leert de kunst van dankbaar zijn en de lol van echt leren waarderen.

Gewerkt wordt met elementen uit de chakraleer, Sjamanisme, archetypes van Jung en schaduwwerk,  Heart & Soulhealing, systemisch werk (opstellingen), energiewerk, rituelen, reading en healing. En nog wat hardcore spelend coachen en begeleiding vanuit 25 jaar ervaring ; )

Waar?

Op een echt prachtige plek in de natuur, vlakbij Haarlem, in de Bosuil in Santpoort. Het is ook met het OV bereikbaar. Mocht je ‘slecht ter been’ zijn, dan word je opgehaald vanaf station Santpoort-Noord

Investering?

Je investering voor de Dag van Tovervloed is € 120,=, excl. 21% BTW, inclusief koffie en thee. Lunch doen we potluck, we nemen allemaal wat mee.

Meld je hieronder aan en wees welkom!

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
27 oktober, 2017
Tijd:
10:00 - 17:30
Investering:
€120,00

Locatie

Bosuil Santpoort
Duin en Kruidbergerweg 66A
Santpoort-Noord, Nederland
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *