Laden Evenementen

Jaarprogramma Aardse Magie in Ondernemen

8 november 2022 - 28 oktober 2023

Aanmelden

In november start voor de negende keer alweer het jaartraject voor ondernemers onder een andere naam dan hiervoor. ‘Ondernemen en Leven in Tovervloed’ is  ‘Aardse Magie in Ondernemen’ geworden.

De rijkdom van mijn veertienjarige reis in het onderzoek naar het ritme van de natuur, Tovervloed en ondernemen is thuisgekomen in een stevige professionele en krachtige bedding.

Aardse Magie in ondernemen is
– belichaamd ondernemen
– organisch ondernemen
– cyclisch ondernemen

Aardse Magie in Ondernemen is vooral in vreugde ondernemen, met plezier en lol en jouw onderneming als avontuur.

Belichaamd Ondernemen

Aardse Magie is een pad dat jouw prachtige talent, jouw fijngevoeligheid, helderziendheid, -horendheid, -wetendheid in de vorm brengt.  Er is  geen andere weg dan alles te belichamen, alles te voelen, in te nemen en te leven. Met dit lichaam mogen we het ‘doen’. In dit lichaam komen al onze multidimensionale delen samen. Op deze manier kan jouw wezen meer en meer incarneren en dat grote talent hier op aarde handen en voeten te geven.

Via jouw lichaam (fysiek, energetisch, emotioneel en mentaal) val je samen met jouw plek hier, jouw rechtmatige plek. Het hart van jouw unieke bloem, zoals alles hier op aarde en in de kosmos haar eigen unieke plek en geometrie heeft.

Dát is het avontuur op aarde. Dat is magie. In dit aardse driedimensionale  lichaam.

Nee, dit jaar belooft je geen Gouden Bergen. Dit traject belooft je wel je EIGEN goud. In je leven en onderneming met een gezond financieel fundament.

Organisch Ondernemen

Authenticity is magnetising. Hoe meer jij samenvalt met jouw plek, hoe ‘aantrekkelijker’ mensen jou vinden. Je bent een magneet die de juiste situaties en mogelijkheden aantrekt. De andere kant van de magneet duwt mensen die niet bij je passen bij je weg. Dit is een natuurlijk proces waardoor jij steeds meer je ‘True Colours’ kunt en durft te laten zien. Je bent als een bloem die bloeit en de juiste ‘insecten’ aantrekt. Dit betekent dat je de juiste voorwaarden schept om te bloeien in plaats van hard aan je eigen gras te trekken…

Dit proces is veel spannender (en leuker met veel meer voldoening!) dan je mouwen opstropen, heel hard werken en zichtbaar proberen te zijn. Het is ondernemen met vlinderend hart, vuur in je buik, zachte knieën en je voeten stevig op de aarde. Kun je het voelen?

In alle vijf dimensies van onze ontwikkeling laten we het bloed stromen: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Wanneer deze dimensies op elkaar aansluiten, dán ervaar je afgestemd zijn en uitgelijnd tussen kosmos en aarde.

Je gaat:

Van succes hebben naar succesvol zijn

Van market ‘getting’ naar market ‘receiving’

Van zichtbaar moeten worden naar je eigen licht schijnen

Van time management naar surfen op de getijden

Van pushen naar ‘zijn’

Van bedrijfsplannen naar spiraalsgewijs verwezenlijken

Van schaarste en tekort naar liefde en Tovervloed …

*De T van toveren verschijnt wanneer je samenvalt met de overvloed in jezelf en je onderneming. De magie van synchronciteit waarbij je alles toevalt wat je exact nodig hebt.

 

 

Cyclisch Ondernemen

Als mens hoeven we geen verbinding te maken mét de natuur omdat we natuur zijn. Wanneer je het ritme van de natuur gaat volgen, plug je in op de energie in jou die gelijk loopt met de seizoenen en de cyclus van de maan. Hierdoor surf je op de golven van dat wat is en wordt het leven en ondernemen een stuk eenvoudiger. Niet altijd even makkelijk omdat het om volledige belichaming vraagt, maar wel simpeler.

 

 

De zon, het mannelijke is leidend in de seizoenen: herbronnen in de winter, creërend  en spelend in de Lente, vierend in de zomer en oogstend in de herfst. Het vrouwelijke weeft hier zich om heen in de cyclus van de maan,  van Nieuwe Maan vol potentie tot Donkere Maan.  Je leert hoe je jouw ritme dienend kunt maken aan jouw onderneming.

Zo volg je de moedige Reis van de Heldin door in de donkere tijd van het jaar diepziel te duiken naar jouw GOUD.  Wanneer de zon weer de leiding neemt, leef en onderneem je de dappere Reis van de Held. Je poetst jouw GOUD op en geeft het handen en voeten, zet het in het licht en leeft jouw waarheid in en met je onderneming. Dat is het leven en je onderneming vieren.

Het Levenswiel als plattegrond en leiding

In het levenswiel komen de seizoenen, de windrichtingen en de elementen samen.  Het geeft een gezonde balans tussen de intuïtieve vrouwelijke energie van follow the flow en de  aanwezige mannelijke energie die zorgt voor aanwezigheid, structuur en visie. Het geeft rust én vrijheid.

 

Ga je mee op reis?

 

Ga mee op reis wanneer je je geroepen voelt als je deze tekst leest; wanneer je weet dat jij je onderneming ‘bent’ en jouw wezen wil (moet ; ) belichamen hier op aarde.

wanneer je wilt surfen op de energie van de natuur en zo je waarlijke natuur wil leven.

wanneer je wilt samenwerken met je multidimensionale team: je gidsen, voorouders en natuurwezens die jou ondersteunen.

wanneer je de bekende paden van businesscoaches durft te verlaten, oude managementmodellen achter je te laten en je eigen unieke weg te lopen.

Je bent ondernemer (mannen en vrouwen)…

Je staat aan het begin van een nieuw cyclus in je leven of bedrijf. Alles is nog nieuw, je hebt veel plannen, maar weet niet waar je moet beginnen. Of je durft misschien niet om voor jouw zielsmissie te gaan staan. Je staat in het oosten, de lente van het levenswiel.

of

Je leven is een tovervloedige jungle. Alles wat je aanraakt wordt goud. Je wil graag overzicht, weer terug naar je essentie, meer genieten en weer meer vanuit jouw bron leven. Waar mag je snoeien en wat mag meer aandacht hebben? Je bent in het zuiden, de volle zomer in het levenswiel.

of

Je wilt zo graag oogsten, genieten van dat wat er al verwezenlijkt is, maar je bent al bezig met de volgende ronde, nieuwe kansen, oneindige mogelijkheden. Hoe vanuit rust en vreugde te leven en ondernemen? Je staat op het westen, de herfst in het levenswiel.

of

Er komt een nieuwe cyclus aan en je voelt dat je afscheid mag nemen van het oude, terwijl het nieuwe er nog niet is. Hoe om te gaan met deze -vaak stille- periode. In het levenswiel sta je in het noorden, de winter.

Er is zeker (veel!) ruimte voor processen en er is (veel!) heling dit jaar, toch is het geen therapeutisch jaar. Dat betekent dat je voldoende volwassenheid hebt om jezelf te kunnen dragen. Ook is het fijn als je al ervaring met persoonlijke en ‘spirituele’ ontwikkeling hebt.

Je kunt minimaal een dagdeel per week vrijmaken voor de opdrachten buiten de samenkomsten om.

Mocht je geen ondernemer zijn in de juridische term van het woord, maar wel een project of droom wil verwezenlijken, neem dan even contact op of dit traject ook voor zou aansluiten.

Opbouw van het programma

Het programma is een ‘blended-learning’ traject. Dit betekent dat het een combinatie is van online leren en groeien en dat we elkaar live ontmoeten in meerdaagse bijeenkomsten.

Intake

Het jaar start met een online intake. Ik stem me af op je vraag en jouw verlangen en samen bekijken we of het programma klopt voor jou en past op dit moment. Niet iedereen wordt aangenomen voor dit programma. Het moet echt ‘kloppen’.

Wanneer we allebei een volmondig ‘JA’ voelen gaan we het commitment aan voor dit jaar.

Human Design Consult

Als deelnemer ontvang je een Human Design-consult van Surrenda Kuut van Hoop te geven

Human Design geeft je een zeer accuraat en praktisch inzicht in hoe jij ‘bedraad’ bent en hoe je jezelf weer kunt afstemmen op je oorspronkelijke setting, dit geeft je een kompas in leven en ondernemen en ons handvatten hoe jou te begeleiden op jouw unieke pad.

In een online bijeenkomst beantwoord Surrenda alle vragen over jouw ervaringen met je Human Design in ondernemen.

Live bijeenkomsten

We ontmoeten elkaar live 1 maal in een driedaagse bijeenkomst en 4 maal in een tweedaagse met een start en afrondende dag. In totaal 13 dagen.

Online begeleiding

Online ontvang  je opdrachten in het ritme van de maand, de seizoenen en de maan. Regelmatig ontvang je filmpjes, teaching, teksten, verhalen, muziek over het onderwerp van die maand of maan.

In een besloten groep op MeWe kun je delen, vragen stellen en ondersteunen we elkaar.

Online samenkomsten

Bij de start van elk seizoen ontmoeten we elkaar ook online. We zetten met elkaar intenties en de invulling is altijd anders en afgestemd op de collectieve energie en de vragen van de ondernemers.

 

 

 

Nieuwe Maanreis

Elke Nieuwe Maan ontvang je een meditatie en  visualisatie. Een reis naar jouw eigen vallei – een gewijde ruimte in een andere dimensie- waar je ook daar jouw leven vorm kunt geven. We nodigen krachtdieren, bomen, gidsen, voorouders, innerlijke kinderen en de elementen uit om je te begeleiden in het ondernemen.

Met het eerste kwartier, Volle Maan en laatste kwartier krijg je opdrachten en suggesties voor rituelen, verbonden met de natuur.

Inspiratie cirkel

Tussen de meerdaagsen  kom je bijeen met een aantal andere deelnemers om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Een persoonlijke fan- en klankbordclub die als springplank kan werken voor jou en jouw creatie.

Buddy en metgezel

Per seizoen werk je met een wisselende buddy. Deze metgezel is jouw fan, klankbord, spiegel, vraagbaak en getuige.

 

Arianne als Gids 

Ik  begeleid je individueel, houd iedereen ‘in de gaten’, volg dicht op de huid jouw processen, vorderingen, creaties en verwezenlijking.  In de bedding die ik creëer, kun je veilig groeien. ‘Holding Space’ is een goed Nederlands woord ; ) voor wat ik doe. Ik ben er, ook als er geen fysiek contact is.

Francis als Adem- reisbegeleider

Tijdens de winterdriedaagse neemt Francis je mee in een diepe Ademreis. De adem verbindt de aarde met de kosmos en andersom, waarin wij dit mogen belichamen.

Francis is een krachtige zachte intuïtieve ademcoach. We gaan op reis om nog meer (meer, meer, meer!) leven en vreugde in onze cellen te ademen.

 

Alles op een rij

 • Intake
 • Human Design Consult
 • Online leren en begeleiding
 • Besloten groep om te delen en te inspireren
 • Picknick plek, de startdag waar we elkaar ontmoeten
 • 1 driedaagse en 4 tweedaagse bijeenkomsten, inclusief overnachtingen en verzorging
 • Afrondende dag
 • Directe feedback van, gegidst worden door mij en mijn gave om jouw GOUD te zien en jou hierin te begeleiden.
 • Ademreis met Francis van de Wiel
 • Readings
 • Online bijeenkomsten
 • Inspiratie cirkel bijeenkomsten
 • Nieuwe Maan reizen en rituelen bij Volle Maan
 • Een wisselende metgezel die met je oploopt en samenwerkt
 • 20% korting op een individuele sessie
 • 20% korting op (online) programma’s

De seizoenen, windrichtingen en de maan zorgen voor een stevig fundament, plattegrond en inhoud voor jouw leven en jouw onderneming.

Wanneer?

 

Startdag         :8 november 2022
Winter            : 28, 29 en 30 november 2022
Lente               :  1 en 2 februari 2023
Start zomer  : 4 en 5 april 2023
Zomer             : 1 en 2 juni 2023
Herfst             : 28 en 29 augustus 2023
Slotdag           : 15 oktober 2023

Investering?

 

Investering in tijd: reken op 1 dagdeel tijd per week buiten de weken om waarin we elkaar ontmoeten. De online opdrachten vragen aandacht en studie, net als de bijeenkomsten met je Inspiratie – Cirkel en het samenwerken met je buddy.

Investering in geld:  € 5.250,= excl 21 % btw. Inclusief verblijf: locatie,  overnachtingen op een twee- of driepersoonskamer, ontbijt, lunch, koffie, thee, eten tussendoor. Het diner doen we potluck. Wil je in drie termijnen betalen, dan betaal je € 1.950,= excl 21% btw per termijn

Aanmelden?

 

Meld je hieronder aan voor een vrijblijvende intake. Ik neem dan contact met je op. Samen bekijken we of dit programma dit jaar voor jou en mij als begeleider klopt.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
8 november 2022 10:30
Einde:
28 oktober, 2023 17:30
Investering:
Gratis
Delen is vermenigvuldigen... Graag!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *