Drie maanden ‘Dicht-op-de-huid’ – begeleiding

In drie maanden een grote sprong maken in je leven en/of onderneming waarbij ik  je  dicht op de huid gids.

Jij onderneemtJe staat aan het begin van je bedrijf. Alles is nog nieuw, je hebt veel plannen, maar weet niet waar je moet beginnen. Of je durft misschien niet om voor je essentie te gaan staan.

of

Je onderneming groeit als een gek, als een tovervloedige jungle wordt alles goud wat je aanraakt. Je wil graag overzicht, weer terug naar je core business, volgen wat echt je pad is. Waar mag je snoeien en wat mag meer aandacht hebben?

of

Je wilt zo graag oogsten, genieten van dat wat je gemanifesteerd hebt, maar je bent al bezig met de volgende ronde, nieuwe kansen, oneindige mogelijkheden. Hoe vanuit rust en vreugde te ondernemen?

of

Er komt een nieuwe cyclus aan en je voelt dat je afscheid mag nemen van het oude, terwijl het nieuwe er nog niet is. Het is tijd om te herbronnen, weer contact met je ziel te maken en je op te laten laden door je voorouders en gidsen. Een periode waar het stil kan zijn in je onderneming en jij diep kunt duiken.

Waar je ook staat, de drie maanden dicht op de huid begeleiding zorgt voor een springplank voor jou en je onderneming.

Jij leeft

Je voelt dat je jouw essentie nu echt wil gaan leven. Om volledig aanwezig te zijn en dat te doen waarvoor je op aarde bent gekomen.

Het tintelt, het bruist, het duwt en tegelijkertijd krijg je het Spaans benauwd… brandstapelangst, grootste belemmeringen.

Toch ga je en wil je.

Omdat het je roept en je bestemming is.

Drie maanden dicht op de huid gids ik je in je droom en naar het waarmaken van deze droom. Je valt samen met je plek hier op aarde.

Wat ontvang je?

Intake online
– waarin we samen bepalen of dit traject past bij jouw vraag.

Human Design consult

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen manier van verwezenlijken. Human Design geeft je een zeer accuraat en praktisch inzicht in hoe jij ‘bedraad’ bent en hoe je jezelf weer kunt afstemmen op je oorspronkelijke setting, dit geeft je een kompas in leven en ondernemen.

Het geeft ons handvatten hoe jij jouw essentie kunt leven en op welke manier jij creëert en manifesteert.

Je ontvangt een Human Design-consult van Surrenda Kuut van Hoop te geven

Een reading op jouw onderneming 
– naar aanleiding van jouw vraag ontvang je een reading. Ik lees je  energie en vertaal dit in een concreet antwoord.

Startsessie
– een 2 uur durende sessie waarbij we alle facetten van je vraag en verlangen in het licht zetten. We starten met een opstelling in het levenswiel.

2 life sessies van ongeveer 2 uur
Zo ontvang je elke maand een life sessie. Om grootse stappen te maken en ook om oude zaken die belemmeren te transformeren.

5 online sessies van 30 minuten
De sessies worden niet van te voren ingepland. Jij geeft aan wanneer je steun nodig hebt, een klankbord, begeleiding, een reading of adviezen.

Onbeperkt toegang en antwoord tot  mail
En dat is echt onbeperkt. Stuur je vragen, overdenkingen, successen, blunders, angsten, lol en verlangens. Ik reageer met dat wat nodig is (en dat is soms niet altijd wat je wil…)

Ik begeleidAls gids, als reader en healer, als vroedvrouw van de ziel, verwonderaar en vertovenaar, als verhalenverteller, als spiegel, als bedding. En in al deze rollen ben ik er voor je. In liefde en dat is meestal lief, maar soms ook helemaal niet. Ik committeer me volledig aan jou en je verlangen en daar ga ik voor. Samen met jou. Je krijgt me helemaal, elk moment van de dag kun je me mailen  voor persoonlijk advies, om iets te klankborden, als je vastloopt, of juist niet, om even iets te checken, of omdat ik je domweg de opdracht hiervoor gegeven heb, omdat ik vond dat jij het nodig hebt. Opdrachten om je uit je comfortzone te laten stappen (nee, niet te bungeejumpen…), met beleid, maar wel naar het avontuur. Om stappen te maken, te creëren en te verwezenlijken.

Jouw investering
Reken een dagdeel tot een dag per week tijdsinvestering.

Voor deze drie maanden ‘Dicht-op-de-huid’-begeleiding investeer je € 3.750,= excl. 21% btw. Mocht je in 3 termijnen willen betalen, kost het € 1350,=, excl. 21% btw per maand.

Interesse? Stuur me een mail om een afspraak te maken voor een intake arianne@ariannevangalen.nl