Ondernemen in Tovervloed en de cirkel

Toen ik voor mijn 30e startte met vaardigheidstrainingen stond ik in een mantelpakje met panty en hakken en tafels in een U-vorm in een Golden Tulip.

De tafels waren bekleed tot aan de grond, zo zagen ze elkaars non-verbale signalen niet (veilig!) en ik mocht alleen vooruit en achteruit lopen. Ik was de trainer en zij waren de deelnemers. Een groot verschil. Niet eens in status, maar mijn persoonlijkheid deed niet mee. Alleen mijn rol als trainer telde.

Het was een weg van jaren (kleden weg, tafels weg, stoelen weg en vooral: MASKERS weg) dat wij nu in een cirkel zitten.

Een cirkel die ons omhult, veiligheid biedt en waar iedereen gelijkwaardig is, de een niet meer dan de ander. Ik ben de gids die deze ondernemers in hun unieke plek op aarde mag begeleiden. Als Arianne.

Met krachtige prachtige raakbare unieke ondernemers als deelnemers. Die zo moedig zijn alle overtuigingen van deze maatschappij los te laten en hun onderneming te laten ontvouwen in de energie van de natuur en hun eigen ziel.

Wezenlijk werken. Met heel veel lichtheid en lol!

Tijdens de voorbereidingen van dit nieuwe jaar met mijn geweldige ondersteuners Kinga Sidor en Leonique van Tol werd energetisch de poort geopend door de paarden van Leonique.

Tijdens de lunch ontstond spontaan een tafelopstelling van de groep.

Er zijn nog twee plekken vrij.

We beginnen volgende week vrijdag. Wie voelt dat een plek voor haar is? mail me dan, dan plannen we direct nog een intake.

(de sardines, de gevulde champignons en het theezakje zijn al ingevuld door ons ; )

Jaarprogramma Ondernemen en Leven in Tovervloed

 

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *