Ondernemers… Speel met je GOUD

Ondertussen achter de schermen in ‘mijn’ ondernemersgroep wordt er gediscussieerd over marketing technieken en hoe jezelf in de wereld te ‘zetten’.

Moe van al het bla bla van businesscoaches zoeken we naar nieuwe manieren van marketing en ‘how to…’ We willen dan het ene ‘bla bla’ vervangen met het andere ‘bla bla’. Het zoeken naar technieken zorgt ervoor dat je lekker bezig bent en niet hoeft te manifesteren. Hoe paradoxaal dat ook klinkt.

Voor wie zoekend is als ondernemer….

Doe gewoon waar je ongelooflijk blij van wordt en reken je tarief. Ga SPELEN met je GOUD. (Genieten, Ontvangen, Uiten en Delen). Ga van market getting naar market receiving. Ga geloven dat dit de weg is, overgave, spelen, de mensen komen vanzelf, echt…. Ze komen wanneer je je aandacht niet meer richt op marketing en vergelijken en kortingen uit schaarste….

Je HOEFT jezelf NIET te verkopen. Richt je op uiten, spelen, genieten. Wees aanwezig om dit ook echt te manifesteren, trouw te zijn aan jezelf. Zo bouw je de structuren die jou dienen.

Laat jezelf zien (en dit gaat niet over ‘zichtbaar worden’).

Dat is niet werken, dat is gegrond spelen. Om dit in de wereld te brengen is al spannend genoeg.

Authenticity is magnetising.

 

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwitterlinkedinmail

2 gedachten aan “Ondernemers… Speel met je GOUD”

 1. He he, heerlijk! Eindelijk een tegenreactie op al die marketingverhalen/tools, wat niet te doen en vooral wél, al die workshops die je moet volgen om een succesvolle ondernemer te zijn/worden. Daarmee gestopt en voor het eerst in jaren cliënten die via mond-tot-mond reclame bij mij aankloppen. Is fijn. Past. Intuïtie weet het altijd beter.

  Denk altijd als ik je nieuwsbrief ontvang aan de opleiding bij de Trainers Academie onder jouw supervisie.
  Hoe prettig dat voor mij was, je toen al niet de geijkte paden bewandelde.
  Waarvoor dank.

  Lieve groet van Yvonne

  1. Hoi Yvonne,

   Ja, laten we het woord verspreiden! We kunnen gewoon lekker ondernemen zonder al die poespas. En dank voor je woorden over mij als opleider. Ik heb ook hele goede herinneringen aan mijn tijd bij de Trainers Academie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *