Ben jij bereid…

Wanneer je iets wil, dan spant het hele Universum zich samen om jou dat te geven, schrijft Paulo Coelho in het fantastische boek ‘De Alchemist’

De Wet van Aantrekkingskracht wordt dit ook wel genoemd. En ja, het klopt, maar wel ten dele. Ons 3d brein kan namelijk niet voelen wat ons wezen wenst, wat onze essentie is.

Had je mij verteld dat elke klant hier minimaal met haar draak, elf of natuurwezen -die ik nog nooit gezien heb- weer vertrekt. Waardoor zij of hij haar plek kan innemen in deze nieuwe tijd.

Dat een vrouw nu volledig haar lichttaal durft te laten stromen en hier anderen mee vrijmaakt.

Dat een vrouw haar hond meeneemt en ziet dat ze al levenslang met deze hond werkt, tovert en healt. Dat hun wezens verbonden zijn en elk leven elkaar weer vinden en samen mogen healen

Dat een man zijn daderschap als tovenaar lachend ontmoet en daardoor zijn toverkracht weer tot zich kan nemen. Om in een ‘gewone’ omgeving krachtig en liefdevol leider te zijn.

Dat een vrouw hier de verhalen van de bomen komt vertellen en dit haar plek is en we samen Cernunos en Merlijn als geen ander kennen. Waar het mannelijke en vrouwelijke samenkomt. Polyamorie door de sluiers heen ; )

Dan had ik 3 jaar geleden nog hartelijk gelachen. Ik kende wel natuurwezens, draken begeleiden me al jaren, maar dit vet op de achtergrond. Mensen vonden me zonder trollen al behoorlijk raar…

Ik wist niet dat ik dit wilde en nu het er is, heb ik hier levens lang naar verlangd. Volledig verbonden te zijn met al die Magische Wezens en dit te belichamen in dit prachtige menselijke lijf. Om anderen naar hun plek te begeleiden.

Zo ontving ik een afstemming op mijn wezen van Saadia Farah Ali  dat ik ‘Queen of the Elementals’ ben. Het heeft twee jaar geduurd voordat ik dit  durf te delen.

Zo ontmoet ik mijn tribe. Autonome mensen met hetzelfde verlangen om op deze (toch nog steeds bizarre en bijzondere manier) te leven in de Nieuwe Wereld. Hier zijn we leraar en leerling van elkaar. Verbonden.

Temidden van al die dimensies met je poten in de klei. Als ondernemer, leider, farmaceut, arts, interim-manager, therapeut, verloskundige, leraar en gids. Want daarvoor ben ik hier ook. Om mensen daar te brengen waar ze het mogen doen. Hands on in deze maatschappij. Niet ergens in achteraf kamertjes…

Ik heb het niet kunnen verzinnen. Wel heb ik gebogen voor ‘Uw wil geschiedde’, daar boven op de berg in de vallei der liefde in de Alpen. Alles wat ik in mijn leven heb gedaan, draagt bij aan wat ik nu mag doen.

Ben ik naar deze Friese plek geleid, waarmee ik samenwerk en samenval met mijn Geliefde. Waar alles wat niet klopt met onze missies, direct gespiegeld wordt. Niet makkelijk, maar onze liefde is sterk genoeg om dit te dragen.

Ja, ik ben bereid…
wat het ook moge zijn

Wanneer je echt buigt voor jouw wezen en essentie, spant het universum zich in om jou hier in te dragen, om jou je plek in te laten nemen. Een Flower of Life van krachtige liefde, waar sterrenstof de wortels in Midden Aarde ontmoet.

En echt… dat is (elke keer) weer f*cking
spannend. Om weer uit de kast te komen.

Nu, met Beltaine (de zomer begint!) is het tijd voor mij om mijn stukken over deze wezens openbaar te zetten…

Here I am…
Ben jij bereid?

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwitterlinkedinmail

2 gedachten aan “Ben jij bereid…”

    1. Ja, echt he? Ik schreef dit al in mijn boek Lopen doe je zelf in 2005… Nu terugblikkend zijn de afgelopen 16 jaar ook weer volledig dienend aan dat wat zich nu ontvouwt. Fijn om samen op te lopen, al komen we elkaar niet vaak tegen, ik voel me verbonden <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *