Helende relaties – verliefd op de ziel

De vrouw wordt verliefd op de ziel van de man. Zij ziet zijn volledig potentieel en geeft zich hier volledig aan over. De bekende roze bril is een soort röntgen bril die zijn kracht en pracht in het licht zet.

De man is naast zijn ziel, natuurlijk ook ‘gewoon’ zijn persoonlijkheid. Zelf heeft hij namelijk minder zicht op zijn potentieel.

Dat is de reden waarom vrouwen zo ontzettend kunnen zeuren, duwen, trekken, drammen, smeken en rammelen aan die man. Omdat ze uit liefde niet stil zitten tot hij dat grootse potentieel leeft. Want hoe meer hij aanwezig hier in is, hoe meer zij in de overgave kan.

Dit is trouwens iets anders dan de vrouw die een ‘project’ maakt van een man. De man die in een bepaald format wordt geduwd om te voldoen aan haar eisenlijstje. Dan schiet zij in de dominante moederrol en kan hij niet anders dan puberen.

Wanneer je samen bent in waarheid en waarachtigheid voel je samen het verschil en kunnen jullie beide hoger vliegen en je zielspad volgen.

Er is nog plek voor één koppel op de dag Helende Relaties 16 november in Nuenen. Voel je welkom als het jou en je Geliefde roept. (en soms hebben mannen dus een duwtje nodig ; )

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *