Over de nieuwe maan, zonsverduistering en meer… 

Vrijdag de 13e juli 2018 is een bijzondere nieuwe maan, volgend op de poort die open ging op de Zonnewende 21 juni. De poort naar een nieuwe fase in jouw leven, ontwikkeling, de aarde, jouw ziel.

Dit proces startte tussen 2000-2002. Veel mensen werden wakker geschud begin deze eeuw; zacht fluisterend of met een keihard rinkelende, vaak pijnlijke wekker. Het gewone leven schudde op z’n grondvesten.

De volledige maansverduistering in augustus 2008 was voor veel mensen de echte kanteling. De sprong in het nieuwe leven. Hield je op dat moment nog vast, dan zorgde het leven ervoor dat je sprong, of dat het vastklampen echt pijnlijk werd. Kijk eens terug hoe je leven toen was, wat er toen van je gevraagd werd en wat jouw antwoord was.

‘Wij worden wakker’ is voorbij. ‘Wij zijn wakker’ geldt voor de mensen die dit pad lopen. Geen heppiedepeppie 5 dimensionale werkelijkheid waar het donker ‘opgelost’ wordt in hogere frequenties en licht. Maar een wereld waar donker en licht elkaar ontmoeten, niet als tegenstelling of als dualiteit, maar als polariteit.

Van dualiteit naar polariteit

In deze polariteit mogen en kunnen en willen wij mensen alles onderzoeken.

Onze angsten waardoor we nog dieper in het vertrouwen mogen zakken.
Onze boosheid om het vuur van de wakker wordende draak tot leven te brengen.
Ons verdriet om alles met tranen schoon te spoelen en te helen wat ons ooit heeft gekwetst.
Onze blijheid over de wonderen van het leven, het leven zelf

Het lichaam is hierbij de weg, omdat we gevraagd worden diep diep te incarneren (‘in het vlees gaan’) om alles te voelen, alles te leven, alles te ervaren.

Wanneer je je durft over te geven aan die onzichtbare leiding, zul je ervaren dat jouw leven, jouw lijf, jouw bestaan en jouw creatie steeds vreugdevoller wordt, verankerd in Moeder Aarde, geïnspireerd door het Goddelijk Mannelijke.

De afgelopen tijd was geen makkelijke, alsof we echt door het gaatje van het geboortekanaal gingen. Om jouw waarheid te leven. Om DE waarheid te leven. Om je uit te nodigen je angsten te voelen, je ongeloof te proeven, te buigen voor het leven, te ontvangen van dat wat er al is.

Ik schrijf bewust nu niet ‘jouw’ waarheid, maar DE waarheid. DE waarheid gaat over wegmatigheden in liefde en leven:

Wie uit schaarste en wantrouwen keuzes maakt, zal schaarste en wantrouwen oogsten

Wie uit angst keuzes maakt, creëert een angstig bestaan

Wie spelletjes speelt om te krijgen wat hij of zij wil, zal de verliezer in het spel zijn

Wie elke keuze verankert in de liefde, de liefde voor jezelf, voor de ander, voor de aarde, zal liefde en overvloed oogsten.

Dan ontstaat de magie van Tovervloed.

Waarheid en instant creators

Voor het eerst in het bestaan van de mensheid zijn we allemaal instant creators. Dit betekent dat sjoemelen er niet meer bij is. Zodra je even sjoemelt, komt het drieduizend keer zo hard ‘in your face’ terug. JOUW waarheid gaat over hoe je dit vorm geeft en in welke werkelijkheid. Dat is voor iedereen een ander avontuur en leef je je eigen gelijk.

De zonsverduistering van vandaag is de start van de bevalling. 27 juli volgt een intense maan eclips en 10 augustus weer een Zonne-eclips. We worden een soort van gesandwicht ; )

Ik wens je een bewuste liefdevolle bevalling. Adem mee, pers niet te hard, het leven ontvouwt zich vanzelf. Wees lief voor jezelf, maak keuzes uit liefde, geef vrij wat nog vrijgegeven mag worden, speel in je leven en geniet van de zomer.

Je bent precies daar waar je ‘moet’ zijn.

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

2 gedachten over “Over de nieuwe maan, zonsverduistering en meer… ”

  1. Arianne, alle woorden zijn zeer naar mijn hart! Geweldig hoe geïnspireerd dit stuk is! Ik ben heel blij dat ik je ken! We kunnen de ontmoetingen tussen vader hemel en moeder aarde steeds meer gaan vieren! Liefs, Adriaan Hoogendijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *