Mijn ziel, mijn arm en ik

Voldaan zit ze daar, mijn ziel. Onder mijn arm, aan het uitrusten en bijkomen van een magisch Duende retreat.

Een cirkel prachtige mensen die mochten ervaren dat thuis komen betekent zakken in dat bijzondere wonderlijke lichaam van ons. Dat de mind zo heerlijk humorvol mee mag doen, analyses maken, weerstand ervaren, vragen stellen en keuzes maken om echt aanwezig te zijn en het aan te gaan.

Waar de emoties energy in motion is die je brengt waar je moet zijn, liefdevolle richtingaanwijzers om te helen en te spelen.

Om het nu NU echt ECHT te doen. Dat centrum beginnen, overgave aan voelen, stralend je missie leven, je openen voor je liefde… een vrij hart. Niet door hard te werken, maar door zacht uit te nodigen en weten dat hier een volledig commitment bij nodig is, hoe spannend ook om het aan te gaan.

Waarbij ik mag spelen, prikkelen, beetje schoppen, lachen, omarmen, delen, knuffelen… helder zien en voelen, mijn wijsheid delen.

Hoe ongelooflijk hoe het weer en wij op dezelfde golflengte zaten. Brandende zon tot overweldigend onweer. TSJAKKA! De Spirits sloegen zich op de dijen van het lachen toen ik een vuurceremonie met Volle Maan had bedacht en zelf een Goddelijke waterblessing in het draaiboek hadden staan en wij precies kregen dat nodig was.

Al die mensen in mijn hart. Facetten van mij, zoals ik hen weerspiegel.

Mijn lichaam schokte vanochtend van het huilen, om alles los te laten, schoon te maken. Mijn handen en geest beantwoorden mailtjes en stopt de was in de machine. Heerlijk om zo uit te rollen. Tjezusssss, wat ben ik moe.

Wat een grootse woorden, grinnikt mijn ziel onder mijn arm. Wat zou jij dan zeggen? vraag ik.

‘Ik ben stil’, zegt ze ‘en in vrede’.

Mmmmm, das fijn.

Ik leer het wel, dat leven en ondernemen in tovervloed.

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *