Over online training, schaarste en het zingen van je ziel

Vraag van een klant… Ik wil graag een online training maken, maar daar ben jij niet zo van he? Kun je me advies geven?

Yep, doe ik graag ; )

Deel wat je te delen hebt. Deel waarvoor je op aarde gekomen bent, waar jouw vuur van aangaat, wat er uit ‘moet’. Creëer, schilder, schrijf, blog, vlog. Volg je diepste verlangens en uit dat. Hoe spannend ook. Laat die vogel in jou zijn of haar lied zingen.

‘A bird doesn’t sing because it has an answer. It sings because it has a song’  Maya Angelou

De weg of het middel volgt dan vanzelf.

Het gaat om de energie waarmee je creëert en manifesteert.

Maak je een online training om meer klanten te krijgen? Dan zet de energie zich vast op schaarste. Een gratis weggever? Is dat echt een cadeau vanuit je hart of om je maillijst te vullen?

Wil je een boek schrijven? Schrijf je omdat er een verhaal in je zit, of omdat dit je ‘op de kaart zet’ als specialist en kun je het gebruiken als marketing instrument.

Ik zeg niet wat goed is of wat fout. Prima om de stappen te volgen die je geleerd worden in de marketing. Eigen keuze, het is alleen zo dat het vanuit een schaarste energie wordt gecreëerd. Het zal dan nooit genoeg zijn…

Ik nodig je uit om te Ondernemen in Tovervloed, uit de schaarste, naar dat wat jouw ziel wil brengen. Dat het makkelijk gaat, vanzelfsprekend, als ‘vanzelf’.

Laat je ziel zingen

Het zingen van je ziel, het fluisteren van je hart, het verleiden van je onderbuik… Dit alles verbonden met jouw bron, jouw liefde. Vanuit daar ontmoet jij jouw klanten die resoneren met dat wat zingt in jou.

Zoek de vorm die bij je past. Zo schrijf ik op facebook, schrijf ik blogs, ben ik bezig aan een boek en ja, ook een online training komt er aan.

De lente neemt je mee hier in. Ga nog niet manifesteren, ga voelen waar je blij van wordt, volg dat spoor en kijk met ogen vol wonder naar dat wat zich ontvouwt. Dan ben je aan het creëren, je staat erbij en geeft het liefde. Heel veel liefde.

Wat komt er uit jouw ei?

(ik heb een plaatje gezocht met een roodborstje. De vogel die staat voor liefde en hoop. Het is een heel nieuwsgierig vogeltje en een prachtige zanger)

Delen is vermenigvuldigen... Graag!
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *