Lorelei – Leef je GOUD!

Heb je een idee, een plan, een visioen? Een verlangen dat nu echt (NU ECHT!) in de aardse vorm mag/moet komen?

Duwen jouw dromen, prikkelt het, verleidt het je tot die grote sprong in het aardse?

Het leven wil leven, bloeien, spelen, bewegen. Leven wil in de vorm, tastbaar zijn. Dat tastbaar is alleen mogelijk hier op aarde.  Je kunt het zien, voelen, horen, proeven, vastpakken.

Daarvoor moet je JA zeggen tegen jouw dromen en verlangens en dit vraagt een NEE tegen alles wat je afhoudt van jouw stromende levensenergie. En ja, het is echt supersuperspannend om die kwantumsprong te maken. Klotsende oksels en zweet in de bilspleet.

Het vraagt Stoutmoedigheid om het echt in de vorm te brengen, het te gaan leven. Stoutmoedig; de dapperheid van het hart.  Je hart wijd open, je longen gevuld met levenslust, het zwaard van de waarheid in jouw hand.

 

Jij en het leven, in co-creatie.

Dit is als een dans,

de tango van liefde

met lol, avontuur en humor.

 

 

De weg is om met al jouw multidimensionale delen in jou het volle leven te leven. Het elfendeel, jouw innerlijke draak, jouw begeleidende eenhoorn, trol, boswezen, oude sjamaan, wijze heks, kabouter, Gidsen en al je voorouders als fanclub. Al deze delen vragen om belichaming zodat je samen het aardse avontuur aan kunnen gaan in deze –soms taaie – driedimensionale wereld.

Wat gaan we doen?

 

We gaan via de Levensboom jouw wortels verbinden met de schatten van Midden Aarde en via de takken de inspiratie ophalen uit de kosmos.

We maken energetisch jouw ‘graal’ – jouw bekken – schoon waardoor je jouw GOUD volledig kunt ontvangen.

Je valt samen met die enorme creatiekracht in jou; die seksuele levenslustige levensstroom die geleefd en geproefd wil worden.

We heart- en brainstormen ver buiten de lijntjes en welke doos dan ook.

Je maakt een kwantumsprong van wilskracht naar creatiekracht.

Als cirkel zijn we getuige van jouw Kwantumsprong en deze energie zal ook na Lorelei nog bij je zijn.

Wees welkom in deze creatieve bloeiplaats waar we elkaar aantikken en elkaars fan en spiegel zijn om ons grootste potentieel te leven.

En dat allemaal in 1 playshop op het festival?  

Ja, echt. Na meer dan 10 jaar Lorelei weet ik dat de energie als een magisch vat zal werken voor jou en je verlangens, wanneer je een ‘ja’ voelt om te komen.

De kracht van de cirkel, de energie van de oceaandieren, de aarde onder ons zorgt voor het alchemistisch proces om dromen in GOUD te veranderen.

Voor wie?

 

Voor iedereen waarbij het leven duwt om het te gaan leven. Of dit nu in de vorm van een onderneming is of niet. Dit is volledig niet interessant.

Voor iedereen die een ‘ja’ voelt en geroepen wordt om haar verlangens tastbaar te maken.

Voor elke vrouw die weet dat ze klaar is voor deze Kwantumsprong.

Voor elke vrouw die wil spelen met haar GOUD

Genieten
Ontvangen
Uiten
Delen

Ga voor GOUD! … en iedereen is winnaar.

Je weet dat het er toch van gaat komen, dus waarom niet nu?

Wees Welkom

Arianne van Galen

Op deze site kun je veel meer over mij lezen, maar voor nu in het kort:

Ik ben Arianne van Galen, meer dan 30 jaar ben ik ondernemer en begeleid ik mensen, relaties en ondernemingen naar hun GOUD. Hierbij ben ik Troubadour (‘De vinder van het GOUD) en gids voor jouw wezen hier op aarde. Met mijn wijsheid, ervaring, bedding, humor, lol en vette schaduwkanten, begeleid ik je op jouw pad dat ontstaat zodra je jouw essentie gaat leven.

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden voor het hele festival op www.loreleifestival.nl

Tot Lorelei!